- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
lili chciałam Cię zachęcić
carola nie masz pojęcia, jak ja strasznie bym już chciała się wprowadzić
carola nie masz pojęcia, jak ja strasznie bym już chciała się wprowadzić
E
EEnil
Gość
Lil,tak,jesteśmy już u siebie.My niestety wciąż jeden pokój,mamy ok 50m z łazienką i kuchnią.
Mamy drugi pokój na dole ale bez wejścia do niego z domu...architekt pomylił się w obliczeniach i nie starczyło miejsca na zejście...Teraz zbieramy na klatkę schodową zewnętrzną...
Kocie,mam pojęcie,mam
Mamy drugi pokój na dole ale bez wejścia do niego z domu...architekt pomylił się w obliczeniach i nie starczyło miejsca na zejście...Teraz zbieramy na klatkę schodową zewnętrzną...
Kocie,mam pojęcie,mam
Czarny Kocur
carola ojj.. no tak )))))))))
Czarny Kocur
lil ... hmmmm... może zadziała siła woli ..???? :-):-)
A to my wczoraj i mała Ola sprzed paru dni )))))))))
A to my wczoraj i mała Ola sprzed paru dni )))))))))
Ostatnia edycja:
lil_maja
Fanka BB :)
Kocurku ależ Ty masz oczy!!!!!!!!!! WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Oleńka faktycznie już się ślicznie uśmiecha - i oczka to chyba będzie miała po Tobie co????
A siła woli u mnie nie zadziała, bo ja to jak chorągiewka teraz - sama nie wiem czego chcę!
A siła woli u mnie nie zadziała, bo ja to jak chorągiewka teraz - sama nie wiem czego chcę!
Czarny Kocur
hahaha..!! lili kochanie... tak mi to ŁOKO jakoś w zbliżeniu wyszło nie wyciągaj pochopnych wniosków A mała według praw genetyki powinna dziedziczyć po mnie, choć G. chciałby, żeby miała po nim niebiesko-szare :-):-):-)
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Kocie usta masz piękne ale dziecko jeszcze ładniejsze i pomyśleć, że ja za kilka miesięcy też będę miała takie cudo
reklama
lil_maja
Fanka BB :)
Kocurku z tego co widzę to masz piękne duże czarne oczy i to chyba nie tylko kwestia zdjęcia????? I maleństwo póki co chyba też ma ciemne oczy czy się mylę????? Generalnie to dzieciaczki mają niebieskie oczy przez parę miesięcy, ale znam wyjątki! Jeszcze raz idę popatrzeć na Wasze zdjęcia :-)
Rureczko i zleci prędzej niż myślisz ten czas :-)
Dojrzałam taki ciemno niebieski w jej oczach )) Bardzo bardzo ciemny )) I tak stwierdzam, że Oleńka ma piękny kształt główki!
Rureczko i zleci prędzej niż myślisz ten czas :-)
Dojrzałam taki ciemno niebieski w jej oczach )) Bardzo bardzo ciemny )) I tak stwierdzam, że Oleńka ma piękny kształt główki!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: