reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lil,tak,jesteśmy już u siebie.My niestety wciąż jeden pokój,mamy ok 50m z łazienką i kuchnią.
Mamy drugi pokój na dole ale bez wejścia do niego z domu...architekt pomylił się w obliczeniach i nie starczyło miejsca na zejście...Teraz zbieramy na klatkę schodową zewnętrzną...

Kocie,mam pojęcie,mam:)

:sorry:Kocurku zachęciłaś mnie - ale co dalej????????????? :szok:

Oliwko to taki malutki domek - ale Wasz! Ja nawet mieszkanka nie mam....

lil ... hmmmm... może zadziała siła woli ..???? :-):-):-D:-D:-D

A to my wczoraj :) :) :) :) :) i mała Ola sprzed paru dni :) :) :) :))))))))))

Ostatnia edycja:
Kocurku ależ Ty masz oczy!!!!!!!!!! WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Oleńka faktycznie już się ślicznie uśmiecha - i oczka to chyba będzie miała po Tobie co????

A siła woli u mnie nie zadziała, bo ja to jak chorągiewka teraz - sama nie wiem czego chcę!

hahaha..!! lili kochanie... :-D:-D:-D:-D tak mi to ŁOKO jakoś w zbliżeniu wyszło :-D:-D:-D nie wyciągaj pochopnych wniosków :-D:-D:-D A mała według praw genetyki powinna dziedziczyć po mnie, choć G. chciałby, żeby miała po nim niebiesko-szare :-):-):-)

reklama
Kocurku z tego co widzę to masz piękne duże czarne oczy i to chyba nie tylko kwestia zdjęcia????? I maleństwo póki co chyba też ma ciemne oczy czy się mylę????? Generalnie to dzieciaczki mają niebieskie oczy przez parę miesięcy, ale znam wyjątki! Jeszcze raz idę popatrzeć na Wasze zdjęcia :-)

Rureczko i zleci prędzej niż myślisz ten czas :-)

Dojrzałam taki ciemno niebieski w jej oczach :))) Bardzo bardzo ciemny :))) I tak stwierdzam, że Oleńka ma piękny kształt główki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry