reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lil,tak,jesteśmy już u siebie.My niestety wciąż jeden pokój,mamy ok 50m z łazienką i kuchnią.
Mamy drugi pokój na dole ale bez wejścia do niego z domu...architekt pomylił się w obliczeniach i nie starczyło miejsca na zejście...Teraz zbieramy na klatkę schodową zewnętrzną...

Kocie,mam pojęcie,mam:)

:sorry:Kocurku zachęciłaś mnie - ale co dalej????????????? :szok:

Oliwko to taki malutki domek - ale Wasz! Ja nawet mieszkanka nie mam....

lil ... hmmmm... może zadziała siła woli ..???? :-):-):-D:-D:-D

A to my wczoraj :) :) :) :) :) i mała Ola sprzed paru dni :) :) :) :))))))))))

Ostatnia edycja:
Kocurku ależ Ty masz oczy!!!!!!!!!! WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Oleńka faktycznie już się ślicznie uśmiecha - i oczka to chyba będzie miała po Tobie co????

A siła woli u mnie nie zadziała, bo ja to jak chorągiewka teraz - sama nie wiem czego chcę!

hahaha..!! lili kochanie... :-D:-D:-D:-D tak mi to ŁOKO jakoś w zbliżeniu wyszło :-D:-D:-D nie wyciągaj pochopnych wniosków :-D:-D:-D A mała według praw genetyki powinna dziedziczyć po mnie, choć G. chciałby, żeby miała po nim niebiesko-szare :-):-):-)

reklama
Kocurku z tego co widzę to masz piękne duże czarne oczy i to chyba nie tylko kwestia zdjęcia????? I maleństwo póki co chyba też ma ciemne oczy czy się mylę????? Generalnie to dzieciaczki mają niebieskie oczy przez parę miesięcy, ale znam wyjątki! Jeszcze raz idę popatrzeć na Wasze zdjęcia :-)

Rureczko i zleci prędzej niż myślisz ten czas :-)

Dojrzałam taki ciemno niebieski w jej oczach :))) Bardzo bardzo ciemny :))) I tak stwierdzam, że Oleńka ma piękny kształt główki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry