reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzękuję Wam pięknie :****

na razie mój żabolek idzie w ciemny blond i ciemnoszare oczka...zobaczymy :-):-):-)

Na zdjęciach wydaje się dużo większa, niż w rzeczywistości kruszyna moja... A główka już taki okrąglaczek się zrobił, bo wcześniej bardzo była wydłużona ;)))))

Ostatnia edycja:
reklama
kotku ale slicznie wygladacie...uwielbiam zdjecia takich maluszkow
lil moja IWA ODRAZ MIALA BRAZOWE OCZYSKA . a ty bierz sie za rodzenie i nie obijaj sie

ja tez naleze do tych samodzielnych, nie lubie jak ktos mi sie wtraca i pomaga...przeciez ja wiem lepiej co dobre dla mnie i mojego dziecka;-):-p. lukasz po naszym powrocie do domu mial wolna sobote i niedziele a w poniedzialek zostalysmy juz same, w piatek wieczorem wrocilysmy do domu.

rureczko jak dolegliwosci?

Kocie..Ty i te Twoje usta...i oczyska przepiękne!
Ninka miała niebieskie po narodzinach,potem brązowawo-zielone i teraz już zostały ciemno brązowe:) A ja mam niebieskie.

Smutno mi...macie dzidziulki i fasolki...a ja nic:(

Normalnie mnie tu rozpieszczacie niemożliwie... :rofl2: To wstawię jeszcze jedno zdjątko - to Oleńka w swoim "łóżeczku" ;)))))

I zmykam, bo znowu przez sen zrobiła kupkę i się wybudza :-p

Wiolu rano różnie, toaleta generalnie źle na mnie wpływa i jak tam wchodzę siusiu to mnie odrzuca. Poza tym cyczki bola, zmęczona jestem tak, że rano wstać nie mogę, wieczorem o 20 padam, w dzień musze drzemkować...
W poniedziałek mam wizytę i już czekam aż zobaczę serduszko :)
A Ty jak??

Dziewczyny jak mam umowę od 1 października to mogę iść na zwolnienie już teraz, czy muszę czekać?

Oliwka masz dwie super dziewczyny! A fasolka i dzidziulka też jeszcze będzie! Nasze kciuki już o to zadbają!

Wioluś ano się obijam - niby mam jeszcze czas hehe :-) Nie tylko się obijam, ale też mi odbija! A Ty też samodzielna jesteś! W sumie to Twój mąż ma życie jak w Madrycie, bo ja mojego to ostro do roboty ganiam!!!!!

Kocurku Oleńka prześliczna! Będzie z niej niezła laska! Taką ma ładną buźkę, że szok!

Rureczko jeszcze parę tygodni i będzie duuuuużo lepiej! Złapiesz wiatru w żagle i energia Cię będzie rozrywać! Ale póki co wiem o czym mówisz i wiem, że to nie jest przyjemne.....

Ostatnia edycja:
lil moj twierdzi ze ma przerypane i od w tym domu jest tylko od zarabiania pieniedzy...

rurka u mnie zmeczenie jest i taki ogolny len ale to chyba bardziej wina jesieni...jak jestem glodna to mam mdlosci i wieczorami nawet na wymioty mi bierze. piersi juz nie bola, ale staniki juz na nowe wymienione bo stare zamale

reklama
Wioluś czyli co Twój mąż w domku robi??? Kurka zaraz wyjdzie, że jestem na maksa leniwa, bo tutaj same pracowite mamusie :-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry