reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Teraz pozostaje nam po protu trzymamć kciuki żeby Wisienka szybko doszła do siebie - nic wiecej chyba nie mozemy zrobic - bidulka

Mama - jeszcze 6 dni :tak:

dziewczyny już odliczam dni do urlopu - jestem już wykończona po całym roku - ale zawsze mam takie przeciążenie przed końcem roku a właściwe przed wakacjami

marcepanek - dlaczego ??

reklama
marcepanek co się dzieje ?

jsorbek kiedy zaczynasz się urlopować? :-) ja od 1 sierpnia i także odliczam dni...mimo że jeszcze 4tygodnie...

mama
te objawy są bardzo podejrzane... ;-)

Ostatnia edycja:
Mama-no no-coś mi podejrzana jesteś z objawami ;-)
Jaewciu-jeszcze trochę-coś dłuuuuugo mi importuje archiwum niestety;-(

witam ponownie :)

u mnie wszystko ok, dzieki :) staranka pelna para :D
takiego kurczaka tez bym sobie zjadla.. no, moze nie teraz :) ale troche pozniej... na obiad mam takie kieszonki z mozarella i pomidorami ( w ciescie ) i salatke z oliwkami i feta.. mniam :)

zaraz sie zbieram do sklepu po jakis jogurt..

11 dni czekac na zabieg??? oszaleli!!! ja czekalam 2 dni z ciezarnymi w tym samym pokoju..i myslalam ze zwariuje.. tzn... czekalam, bo badali mnie na lewo i prawo i w koncu stwierdzili, ze jednak trzeba.. :(

Sorbek- ja tez wykonczona jestem. od 6 m-cy nie mialam urlopu..ale na razie sie takowy nie szykuje.. mialam wziac kilka dni wolnych, ale siedziec w domu to dla mnie nie urlop..
moze w sierpniu wezme kilka dni wiecej.. potestuje jakies nowe przepisy .. szczegolnie na ciasta, bo cos mi nie wychodza :D piekarnik mam do d...y w tym mieszkaniu...

u nas taki ukrop, ze jak sie wychodzi na zew. to czlowiek caly mokry jest... strasznie wysoka wilgotnosc.. lato... oby do wrzesnia.. :)

JAEWA- dziekuje-mam nadzieje,ze sie udalo.....i smacznego;-)

MARYLKA- witaj kochana-co do owulki-to ja w tym cyklu mialam monitoring i wiem ze byla w 14d.c. ale bez tego pomyslalabym ,ze nie mialam -ani bolu jajnikow ,ani plodnego sluzu-a tu po usg okazalo sie ze pekly i to oba:sorry2:dziwne to wszystko-za to jajniki daja o sobie znac od owulki do dzis:sorry2:

Marylka- DUZEGO UTARGU ZYCZE:tak: u mnie tez padalo a teraz jest pochmurnie-w koncu jest czym oddychac:tak:

AGATEK,SORBUS- no podejrzane te objawy ,wiec tak sie pod nosem usmiecham ,ze moze sie udalo....

MAGGY- bedzie urlop zasluzony:tak:odpoczniesz-nabiezesz sil:tak::-)
MARCEPANEK- oj,zrobil sie goraco-czekamy na tescik;-)

reklama
Pomoże mi któraś mamusia?
Nie mogę połączyć tel z komputerem więc wysłałabym zdjęcie do którejś z was która mogła by je wrzucić tu :tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry