reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JAEWA- dziekuje-mam nadzieje,ze sie udalo.....i smacznego;-)

MARYLKA- witaj kochana-co do owulki-to ja w tym cyklu mialam monitoring i wiem ze byla w 14d.c. ale bez tego pomyslalabym ,ze nie mialam -ani bolu jajnikow ,ani plodnego sluzu-a tu po usg okazalo sie ze pekly i to oba:sorry2:dziwne to wszystko-za to jajniki daja o sobie znac od owulki do dzis:sorry2:

Marylka- DUZEGO UTARGU ZYCZE:tak: u mnie tez padalo a teraz jest pochmurnie-w koncu jest czym oddychac:tak:
ach ja juz nic nie wiem i już nie kombinuje pude do gina to mi może coś powie sensownego , a u mnie leje od 5 albo i wcześniej i wcale nie przestaje a ja zaraz chyba zasne tu - masakra jeszcze tak nie miałam ze mi sie spać chciało, ja wczoraj mówie do mojej mamy żeby w sobote na godzine za mnie stanela ona mówi ze ok a czemu a ja ze do gina bo krótkie mam jakoś cykle aa teraz mi sie skruciły i okres tylko 3 dni a ona no to ciąża :) a ja że nie bo okres i że w niedziele jadłam jak głupia a ona no to blixniaki :) szalona koza z tej mojej matki :)

no ja też odliczam do urlopu dziewczyny :)

marcepanek co tam ?

MARCEPANEK- ja zawsze wysylalam do Sol i mi wstawiala bo ja nie umiem,ale jak chesz wyslij mi a ja zinterpretuje i napisze na watku-jesli tak wysle Ci nr na priva

o matko i córko tak mnie jajnik zabolał że asz musiałam sie biurka trzymać :szok:
marcepanek ja nie mam kabla do telefonu :(

marylko a nic powtórzyłam dziś test i jest coś ,ale nie wiem sama więc chciałabym żebyście i wy na to spojrzały.
Tyle że coś nie mogę z telefonu na komputer przerzucić i wysłałabym którejś z was by to zamieściła.
mama ok

MARYLKA- napisze tak-dobrze,ze masz tego ginek.w sobote:tak:;-):-D:-Dmoze ,moze..

MARCEPANEK-ale sa wyrazne kreski???nawet jak jest blada to ciąża:tak:a jestes po terminie @???pisz nam tu szybciutko:tak:

mama ta druga kreska jest jasna na zdjęciu nie jest wyraźnie ,ale normalnie ją widzę.
Problem w tym ,że do okresu mam daleko 13dni. Więc skąd ta druga kreska chociaż by blada?

reklama
Marcepanek-wyślij mi-mam bluetootha to przerzuci fotkę (przynajmniej powinno).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry