reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie,

Ja dzisiaj w nocy zle spalam, jakos sie ciagle budzilam...
Teraz siedze przy prorannej poznej kawie i patrze co zescie naklikaly jak ja juz spalam.
Zycze Wam dobrego dnia bez zlych mysli i negatywnych emocji.
Mam nadzieje ze Wisienka w miare szybko dojdzie do siebie:sad:
Ok spadam robic sniadanie i odmrozic kurczaki na obiad.
Do napisania papa

Mama, Monia na poczte wybieram sie w czwartek.
s5jn1k.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kochane...

Przede wszystkim macie pozdrowienia od Wisienki i mocno Ją od Was przytuliłam...

Jutro do 13tej ma zabieg więc jeszcze jutrzejszy dzień spędzi w szpitalu...

Zrobili Jej dziś usg i Dzwoneczek urósł tylko o 1mm, serduszko nie biło...
Jutro mają jeszcze powtórzyć

Cieszę się, że przez chwile mogłam sprawić, aby mniej myślała...

dzieki za wiadomosci.. tak mi przykro, ze znowu placze ... dobrze, ze sie z Nia zobaczylas.. i ze wie, ze ja wspieramy... bedziemy sie wszystkie razem starac kolejny raz. w koncu musi sie udac..

Cześć Dziewczynki:)
Zamierzałam ambitnie przeczytać to co napisałyście ale juz nie mam za bardzo czasu:((

Ewcia dobrze że byłas wczoraj choć trochę z Wisieńką... Nic jej teraz nie pocieszy ale przynajmniej wie że wszystkie o niej myślimy...
A dziś o 13 szczegolnie...

Jaewa spoko poczekam:))

Bunia - nie wiem co Ci napisac... Nie ma chyba odpowiednich słów w takiej sytuacji... Ty sama najlepiej wiesz jaka jest u Ciebie sytuacja:(( Ale wiesz napisałaś coś bardzo mądrego, jak dla mnie. Napisałaś że musisz zebrac siły na normalne życie. I może to właśnei jest to... Ja jestem na podobnym etapie. Przyzwyczajam sie do myśli że może sie nie udać jeszcze przez kilka miesięcy lub lat. Bo do tej pory cale życie podporządkowałam myśleniu i staraniu o dziecko.
I wiesz może to właśnei jest sposób żeby dac sobie radę? Nastawić się na normalne życie, pogodzić się z tym że może się nei udać i może będziecie tylko we dwójkę... Będzie lżej znieść wszystko cokolwiek los wam przyniesie...
Bo wiesz nie masz tak naprawdę wplywu na to czy i kiedy będziesz w ciaży a myśląc ciągle o tym tylko się zadręczasz....
Buniu bardzo życzę Ci żebys była w ciąży i miała swoje upragnione dziecko, ale jeszcze bardziej życzę Ci żebyś potrafiła poprostu żyć cokolwiek się stanie.

Cześć

wdepłam sie przywitać

Ewcia dobrze ze byłas u Wisienki - jejku jak mi smutno ciagle :-(

Dziendobry dziewczynki!

Ewcia... super że byłaś u Wisienki.... musimy cały czas trzymac za nią kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&& bo myślę że wsparcie będzie jej teraz potrzebne jak nigdy...

a u mnie... @ się spóźnia drugi dzień ... ale dwóch kresek też nie ma :/
Maggy - a jak u ciebie?

Ostatnia edycja:
witam sie i ja
JAEWA- poczekam na kartke;-)ja wlasnie pije kawke i nadrobilam...
MAGGY- cześć kochana:happy2:

MONIA,SORBUŚ.FUTRZAKOWA-WITAJCIE KOCHANE:happy2:
FUTRZAKOWA- a masz jakies objawy???2 dni spoznienia to test powinien juz pokazac-chyba....ze owulka sie przesunela i mialas pozniej:sorry2:
EWCIA- kochana nasza wyslanniczko-dziekuje Ci ,ze wysciskalas Dorote od nas ,ze bylas z Nia poświecając swoj czas,ze dalas JEJ troche wsparcia-to jest bezcenne...

napisalam do Wisieńki:

cześć kochana!pisze,zebys wiedzial,ze WSZYSTKIE jestesmy z Toba,na wątku żaloba-wszystkie nas to dotknelo-Twoja strata jest też nasza stratą...placzemy z Toba i wspieramy duchowo....

odpisala:

:-(

przeprasza za post pod postem......

Witam was dziewczyny
U mnie jakoś smutno od wczoraj...
Ewcia na prawdę świetnie że odwiedziłaś Dorotkę
Dorotka doczytałam że dziś zabieg...tulam Cię mocno,bądź dzielna,jestem myślami z Tobą...

Moj S jeszcze dzisiaj idzie na noc ale wraca kolo 2.00 juz :) i to ostatni raz tak.
Ciesze sie ze moj dzien i noc wroci do "normalnosci".
Ciagnie mnie na okres, ciagle glodna jestem i konia z kopytami bym polknela.

Mama jak tam jajniki?

Maggy77 co u Ciebie? Jak tam staranka ida?

Mysle ze Wisienka wie ze sie ja tutaj wspiera i jest za to wdzieczna calym sercem ale ze strata musi uporac sie sama biedulka :-( Bo zadne slowa nie pomoga na taki bol...Tutaj tylko czas jest dobrym lekarstwem zeby troche zapomniec :-(

Witam wszystkie z ktorymi sie jeszcze nie witalam :*
Podczytuje Was i jedna reka robie obiad...

reklama
Witam z rana.
Mama-dzięki za smsa do Wisienki w naszym imieniu.
Mam nadzieję że szybciutko dojdzie do siebie, choć na zawsze zostanie ból.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry