reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Teraz pozostaje nam po protu trzymamć kciuki żeby Wisienka szybko doszła do siebie - nic wiecej chyba nie mozemy zrobic - bidulka

Mama - jeszcze 6 dni :tak:

dziewczyny już odliczam dni do urlopu - jestem już wykończona po całym roku - ale zawsze mam takie przeciążenie przed końcem roku a właściwe przed wakacjami

marcepanek - dlaczego ??

reklama
marcepanek co się dzieje ?

jsorbek kiedy zaczynasz się urlopować? :-) ja od 1 sierpnia i także odliczam dni...mimo że jeszcze 4tygodnie...

mama
te objawy są bardzo podejrzane... ;-)

Ostatnia edycja:
Mama-no no-coś mi podejrzana jesteś z objawami ;-)
Jaewciu-jeszcze trochę-coś dłuuuuugo mi importuje archiwum niestety;-(

witam ponownie :)

u mnie wszystko ok, dzieki :) staranka pelna para :D
takiego kurczaka tez bym sobie zjadla.. no, moze nie teraz :) ale troche pozniej... na obiad mam takie kieszonki z mozarella i pomidorami ( w ciescie ) i salatke z oliwkami i feta.. mniam :)

zaraz sie zbieram do sklepu po jakis jogurt..

11 dni czekac na zabieg??? oszaleli!!! ja czekalam 2 dni z ciezarnymi w tym samym pokoju..i myslalam ze zwariuje.. tzn... czekalam, bo badali mnie na lewo i prawo i w koncu stwierdzili, ze jednak trzeba.. :(

Sorbek- ja tez wykonczona jestem. od 6 m-cy nie mialam urlopu..ale na razie sie takowy nie szykuje.. mialam wziac kilka dni wolnych, ale siedziec w domu to dla mnie nie urlop..
moze w sierpniu wezme kilka dni wiecej.. potestuje jakies nowe przepisy .. szczegolnie na ciasta, bo cos mi nie wychodza :D piekarnik mam do d...y w tym mieszkaniu...

u nas taki ukrop, ze jak sie wychodzi na zew. to czlowiek caly mokry jest... strasznie wysoka wilgotnosc.. lato... oby do wrzesnia.. :)

JAEWA- dziekuje-mam nadzieje,ze sie udalo.....i smacznego;-)

MARYLKA- witaj kochana-co do owulki-to ja w tym cyklu mialam monitoring i wiem ze byla w 14d.c. ale bez tego pomyslalabym ,ze nie mialam -ani bolu jajnikow ,ani plodnego sluzu-a tu po usg okazalo sie ze pekly i to oba:sorry2:dziwne to wszystko-za to jajniki daja o sobie znac od owulki do dzis:sorry2:

Marylka- DUZEGO UTARGU ZYCZE:tak: u mnie tez padalo a teraz jest pochmurnie-w koncu jest czym oddychac:tak:

AGATEK,SORBUS- no podejrzane te objawy ,wiec tak sie pod nosem usmiecham ,ze moze sie udalo....

MAGGY- bedzie urlop zasluzony:tak:odpoczniesz-nabiezesz sil:tak::-)
MARCEPANEK- oj,zrobil sie goraco-czekamy na tescik;-)

reklama
Pomoże mi któraś mamusia?
Nie mogę połączyć tel z komputerem więc wysłałabym zdjęcie do którejś z was która mogła by je wrzucić tu :tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry