reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
...
FUTRZAKOWA- a masz jakies objawy???2 dni spoznienia to test powinien juz pokazac-chyba....ze owulka sie przesunela i mialas pozniej:sorry2:
...

jedyne co to pobolewa mnie w okolicach jakby lewego jajniola ...
no właśnie wiem że powinien test pokazać a testowałam wczoraj po pracy i dzisiaj z rana z pierwszymi siuśkami ( hehe o 4 rano... bo juz byłam taka niecierpliwa):zawstydzona/y: ... dziś zakupię ostatni test - tym razem innej firmy. A co do owu...to może w ogóle się coś ze mną dzieje bo w tym cyklu wyjątkowo nie czułam ani owulacji ...a teraz żadnych typowych objawów przed@ ... po prostu jakbym była jałowa... nawet typowej migreny jednodniowej w 20dc nie miałam... po prostu nic!

reklama
Dziewczyny dobrze że Wisieńko czeka tylko 1 dzień na zabieg.
Mam koleżankę tu w UK która jakiś czas temu straciła swoja fasolkę i na zabieg czekała 11 dni to był koszmar,potrzebny był psycholog,nie umiała sobie poradzić lecz minęło trochę czasu,nadal czeka na @ odczeka ze 2 lub 3 cykle i nadzieja wraca bo będą starać się dalej.
Mam nadzieję że Wisieńka szybko się podniesie i ujrzy na teście piękne dwie kreseczki.
Tego Ci życzę Dorotko!!!

Dziewczyny dobrze że Wisieńko czeka tylko 1 dzień na zabieg.
Mam koleżankę tu w UK która jakiś czas temu straciła swoja fasolkę i na zabieg czekała 11 dni to był koszmar,potrzebny był psycholog,nie umiała sobie poradzić lecz minęło trochę czasu,nadal czeka na @ odczeka ze 2 lub 3 cykle i nadzieja wraca bo będą starać się dalej.
Mam nadzieję że Wisieńka szybko się podniesie i ujrzy na teście piękne dwie kreseczki.
Tego Ci życzę Dorotko!!!

to koszmar czekac aż tak długo:-(

podpisuję się pod życzeniami ! trzymaj się Wisienko!

Witam się porannie :-)

jaewa - tylko się nie poparz przypadkiem jak jedną ręką robisz :tak:

A my zaraz jedziemy do koleżanki żeby dziewczyny się pobawiły :-D Ma o 14 miesięcy straszą od Karoli córę i druga dużo starszą a syn siedzi u dziadków więc nie będzie dziewczynkom przeszkadzał :-D A maluchowi chyba śniadanie nie spasiło :dry: Ehh... Już 1/4 za mną :-p
Miłego dnia wszystkim :tak:

Sol nic sie nie martw mam wprawe :) i Tobie rowniez milego dnia!

Aga to musial byc koszmar czekac 11 dni! Ludzie to serca czasami nie maja ech...

Dziendobry dziewczynki!

Ewcia... super że byłaś u Wisienki.... musimy cały czas trzymac za nią kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&& bo myślę że wsparcie będzie jej teraz potrzebne jak nigdy...

a u mnie... @ się spóźnia drugi dzień ... ale dwóch kresek też nie ma :/
Maggy - a jak u ciebie?
hmmmm to dziwne ale może jest tak jak mam mówi że owólka puźniej była i dlatego test nie wykazał, acha i ja tesz nie mam żadnych objawów na owólke nic nie czuje :( i niewiedzieć czemu mam jakies dziwne przeczucie że jej nie mam

a tak wogule to witam wszystkie dziewczyny :) u mnie leje jak z cebra przez co ludzi na chodnikach brak
a ja jestem śpiąca jak nie wiem co bo wczoraj mieliśmy znajomych na grilu a dziś zasypiam na stojąco - jakoś tak wyszło K miał załamke w pracy i zwołał 2 kumpli

jedyne co to pobolewa mnie w okolicach jakby lewego jajniola ...
no właśnie wiem że powinien test pokazać a testowałam wczoraj po pracy i dzisiaj z rana z pierwszymi siuśkami ( hehe o 4 rano... bo juz byłam taka niecierpliwa):zawstydzona/y: ... dziś zakupię ostatni test - tym razem innej firmy. A co do owu...to może w ogóle się coś ze mną dzieje bo w tym cyklu wyjątkowo nie czułam ani owulacji ...a teraz żadnych typowych objawów przed@ ... po prostu jakbym była jałowa... nawet typowej migreny jednodniowej w 20dc nie miałam... po prostu nic!
FUTRZAKOWA- no to faktycznie mozna sie wkurzyc jak tak sie porobilo....&&&&&&&&&& zaciskan za nastepne testowanie:tak:

JAEWA- jajniki??? nadal dają o sobie znać -zwlaszcza lewy:tak:nadal biala wydzielina,sluz.i tak mnie ciągnie w dól podbrzusze...wczoraj niczym nie moglam sie najeść-ciągle czulam glód;-)no nic-jeszcze kilka dni.
dziekuje,ze pytasz;-):-)
SOL- hej,przyjemności u kolezanki:happy2:
AGNIESZKA- witaj-jak tam dzis do pracy??
AGATEK- zawsze,jak pisze do Wisieńki to pisze w naszym imieniu bo widze jak wszystkie przezywamy ta sytuacje.
JAEWA- masz racje,ze musi sie uparać z ta sytuacja sama ,ale pewnie jest Jej choc trocheczke lżej wiedzac ,ze tyyyle osob Ja wspiera:sorry2:

ja wyjelam palki z kurczaka-rozmrazam i bede robic w piekarniku i pieczone ziemniaki bo nie mam weny do garków:dry:

FUTRZAKOWA- no to faktycznie mozna sie wkurzyc jak tak sie porobilo....&&&&&&&&&& zaciskan za nastepne testowanie:tak:

JAEWA- jajniki??? nadal dają o sobie znać -zwlaszcza lewy:tak:nadal biala wydzielina,sluz.i tak mnie ciągnie w dól podbrzusze...wczoraj niczym nie moglam sie najeść-ciągle czulam glód;-)no nic-jeszcze kilka dni.
dziekuje,ze pytasz;-):-)
SOL- hej,przyjemności u kolezanki:happy2:
AGNIESZKA- witaj-jak tam dzis do pracy??
AGATEK- zawsze,jak pisze do Wisieńki to pisze w naszym imieniu bo widze jak wszystkie przezywamy ta sytuacje.
JAEWA- masz racje,ze musi sie uparać z ta sytuacja sama ,ale pewnie jest Jej choc trocheczke lżej wiedzac ,ze tyyyle osob Ja wspiera:sorry2:

ja wyjelam palki z kurczaka-rozmrazam i bede robic w piekarniku i pieczone ziemniaki bo nie mam weny do garków:dry:
Mama ja wlasnie robie w piekarniku kurczaki i spadam bo musze S obiad podac :)
A Ty jak masz takie objawy to chyba zafasolkowana jestes :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry