reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
...
FUTRZAKOWA- a masz jakies objawy???2 dni spoznienia to test powinien juz pokazac-chyba....ze owulka sie przesunela i mialas pozniej:sorry2:
...

jedyne co to pobolewa mnie w okolicach jakby lewego jajniola ...
no właśnie wiem że powinien test pokazać a testowałam wczoraj po pracy i dzisiaj z rana z pierwszymi siuśkami ( hehe o 4 rano... bo juz byłam taka niecierpliwa):zawstydzona/y: ... dziś zakupię ostatni test - tym razem innej firmy. A co do owu...to może w ogóle się coś ze mną dzieje bo w tym cyklu wyjątkowo nie czułam ani owulacji ...a teraz żadnych typowych objawów przed@ ... po prostu jakbym była jałowa... nawet typowej migreny jednodniowej w 20dc nie miałam... po prostu nic!

reklama
Dziewczyny dobrze że Wisieńko czeka tylko 1 dzień na zabieg.
Mam koleżankę tu w UK która jakiś czas temu straciła swoja fasolkę i na zabieg czekała 11 dni to był koszmar,potrzebny był psycholog,nie umiała sobie poradzić lecz minęło trochę czasu,nadal czeka na @ odczeka ze 2 lub 3 cykle i nadzieja wraca bo będą starać się dalej.
Mam nadzieję że Wisieńka szybko się podniesie i ujrzy na teście piękne dwie kreseczki.
Tego Ci życzę Dorotko!!!

Dziewczyny dobrze że Wisieńko czeka tylko 1 dzień na zabieg.
Mam koleżankę tu w UK która jakiś czas temu straciła swoja fasolkę i na zabieg czekała 11 dni to był koszmar,potrzebny był psycholog,nie umiała sobie poradzić lecz minęło trochę czasu,nadal czeka na @ odczeka ze 2 lub 3 cykle i nadzieja wraca bo będą starać się dalej.
Mam nadzieję że Wisieńka szybko się podniesie i ujrzy na teście piękne dwie kreseczki.
Tego Ci życzę Dorotko!!!

to koszmar czekac aż tak długo:-(

podpisuję się pod życzeniami ! trzymaj się Wisienko!

Witam się porannie :-)

jaewa - tylko się nie poparz przypadkiem jak jedną ręką robisz :tak:

A my zaraz jedziemy do koleżanki żeby dziewczyny się pobawiły :-D Ma o 14 miesięcy straszą od Karoli córę i druga dużo starszą a syn siedzi u dziadków więc nie będzie dziewczynkom przeszkadzał :-D A maluchowi chyba śniadanie nie spasiło :dry: Ehh... Już 1/4 za mną :-p
Miłego dnia wszystkim :tak:

Sol nic sie nie martw mam wprawe :) i Tobie rowniez milego dnia!

Aga to musial byc koszmar czekac 11 dni! Ludzie to serca czasami nie maja ech...

Dziendobry dziewczynki!

Ewcia... super że byłaś u Wisienki.... musimy cały czas trzymac za nią kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&& bo myślę że wsparcie będzie jej teraz potrzebne jak nigdy...

a u mnie... @ się spóźnia drugi dzień ... ale dwóch kresek też nie ma :/
Maggy - a jak u ciebie?
hmmmm to dziwne ale może jest tak jak mam mówi że owólka puźniej była i dlatego test nie wykazał, acha i ja tesz nie mam żadnych objawów na owólke nic nie czuje :( i niewiedzieć czemu mam jakies dziwne przeczucie że jej nie mam

a tak wogule to witam wszystkie dziewczyny :) u mnie leje jak z cebra przez co ludzi na chodnikach brak
a ja jestem śpiąca jak nie wiem co bo wczoraj mieliśmy znajomych na grilu a dziś zasypiam na stojąco - jakoś tak wyszło K miał załamke w pracy i zwołał 2 kumpli

jedyne co to pobolewa mnie w okolicach jakby lewego jajniola ...
no właśnie wiem że powinien test pokazać a testowałam wczoraj po pracy i dzisiaj z rana z pierwszymi siuśkami ( hehe o 4 rano... bo juz byłam taka niecierpliwa):zawstydzona/y: ... dziś zakupię ostatni test - tym razem innej firmy. A co do owu...to może w ogóle się coś ze mną dzieje bo w tym cyklu wyjątkowo nie czułam ani owulacji ...a teraz żadnych typowych objawów przed@ ... po prostu jakbym była jałowa... nawet typowej migreny jednodniowej w 20dc nie miałam... po prostu nic!
FUTRZAKOWA- no to faktycznie mozna sie wkurzyc jak tak sie porobilo....&&&&&&&&&& zaciskan za nastepne testowanie:tak:

JAEWA- jajniki??? nadal dają o sobie znać -zwlaszcza lewy:tak:nadal biala wydzielina,sluz.i tak mnie ciągnie w dól podbrzusze...wczoraj niczym nie moglam sie najeść-ciągle czulam glód;-)no nic-jeszcze kilka dni.
dziekuje,ze pytasz;-):-)
SOL- hej,przyjemności u kolezanki:happy2:
AGNIESZKA- witaj-jak tam dzis do pracy??
AGATEK- zawsze,jak pisze do Wisieńki to pisze w naszym imieniu bo widze jak wszystkie przezywamy ta sytuacje.
JAEWA- masz racje,ze musi sie uparać z ta sytuacja sama ,ale pewnie jest Jej choc trocheczke lżej wiedzac ,ze tyyyle osob Ja wspiera:sorry2:

ja wyjelam palki z kurczaka-rozmrazam i bede robic w piekarniku i pieczone ziemniaki bo nie mam weny do garków:dry:

FUTRZAKOWA- no to faktycznie mozna sie wkurzyc jak tak sie porobilo....&&&&&&&&&& zaciskan za nastepne testowanie:tak:

JAEWA- jajniki??? nadal dają o sobie znać -zwlaszcza lewy:tak:nadal biala wydzielina,sluz.i tak mnie ciągnie w dól podbrzusze...wczoraj niczym nie moglam sie najeść-ciągle czulam glód;-)no nic-jeszcze kilka dni.
dziekuje,ze pytasz;-):-)
SOL- hej,przyjemności u kolezanki:happy2:
AGNIESZKA- witaj-jak tam dzis do pracy??
AGATEK- zawsze,jak pisze do Wisieńki to pisze w naszym imieniu bo widze jak wszystkie przezywamy ta sytuacje.
JAEWA- masz racje,ze musi sie uparać z ta sytuacja sama ,ale pewnie jest Jej choc trocheczke lżej wiedzac ,ze tyyyle osob Ja wspiera:sorry2:

ja wyjelam palki z kurczaka-rozmrazam i bede robic w piekarniku i pieczone ziemniaki bo nie mam weny do garków:dry:
Mama ja wlasnie robie w piekarniku kurczaki i spadam bo musze S obiad podac :)
A Ty jak masz takie objawy to chyba zafasolkowana jestes :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry