reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARCEPANEK- JA WIDZE TEZ TA DRUGĄ KRESKE!!!!!a jesli na fotce ja widac to w rzeczywistosci musi byc wyrazniejsza:tak::tak:to moze Ty mialas owulke wczesniej:sorry2:qrcze no faktycznie dziwne jak masz 13 dni do @ a juz wyszla,ale dziewczyny -sa 2 kreski u Marcepanka!!!!

AGATEK- byloby fajnie jakbys wrzucila na bb:))

reklama
mama nie no ja tam sie nie łudze (chociaz jakby przypomnieć moją kolezanke co naormalnie miała okres i sie dowiedziałą w 6 czy 5 m-cu nie pamiętam już) nie no ale nie wydaje mi sie ale tak jak mówisz dobrze że mam gina w sobote to sie wyjaśni :) a Ty kiedy testujesz???

marcepanek a ostatnią @ miałaś obfitą ?? bo może to było tylko jakieś plamienie - ponoc sie zdarza

Czekam juz na mmsa od Marcepanka :-) zaraz oblukamy teścik.
W ogóle to się zastanawiam-wczoraj tak miałam gorzko w ustah pół dnia, leci ze mnie nie wiem co-masa płynów ;-) boli bodbrzusze-a dziś mi moja ulubiona czerwona herbatka nie smakuje-jakby posłodzona była-fuuuuuuuuuuj

To jednak nie mam paranoi i zwidów :-D
nie masz zwidów kochana!!!zaraz oblukamy i bede gratulacje:tak:
Witam Babeczki...
EWCIA- cześć kochana!!;-)jakie plany na dzis??
Czekam juz na mmsa od Marcepanka :-) zaraz oblukamy teścik.
W ogóle to się zastanawiam-wczoraj tak miałam gorzko w ustah pół dnia, leci ze mnie nie wiem co-masa płynów ;-) boli bodbrzusze-a dziś mi moja ulubiona czerwona herbatka nie smakuje-jakby posłodzona była-fuuuuuuuuuuj
AGATEK- ocho-czyżby kolejna marcóweczka;-)
MARYLKA- no dokladnie-pojdziesz i zobaczymy co tam w podwoziu slychac;-):-D:-D

o kurcze ale napięcie marcepanek wprowadziłaś ;-) to czekamy na fotkę

wiecie co a chaiałam wam cos o kwasie foliowym napisac albo raczej zapytać - mój gin uważa ze to pic na wode fotomontaż - że podobno taki kwas foliowy w postaci sztucznej- farmakologicznej w ogóle sie nie wchłania - owszem jest super ale wchłania sie i przedostaje do płodu tylko jak jest w postaci naturalnej - słysząła któras z was cos takiego - ja sie pierwszy raz spotykam ale z drugiej strony tez pierwszy raz mam do czynienia z tak mądrym ginekologiem

sama nie wiem co o tym myslec hmmm ... ale brac chyba nie zaszkodzi

Ostatnia edycja:
reklama
mama ,Agatek jeszcze raz dziękuje ;-)
marylka no chyba faktycznie beta najbardziej pewna.
maggy na razie nie dziękuje ;-) a folik już od dłuższego czasu wcinam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry