reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mój synek ma na imię ALAN (to imię angielskie)ale jakoś przy rejestracji w Pl(bo tam się urodził)nie robili większego problemu.

My już mamy wybrane imiona na kolejne dziecko,na chłopca i na dziewczynkę :)także większego problemu miec nie będziemy.

A mój M dziś z samego rana mnie zaskoczył,gdy leżeliśmy w łóżku,przytulił się i powiedział"kochanie chcę miec z Tobą jeszcze jedno dziecko,teraz"a mi oczy na wierz wyszły bo starania mamy zaplanowane na wakacje dopiero a tu taka niespodzianka także dziewczyny co ma byc to będzie :)

to dobrze wiedziec ze w pl.nie bylo problemu uuuu to juz druga kobietka na forum 2011 ktora moze byc mamusia2010 i oby tak sie stało ;-)

reklama
widze, że tu coraz więcej dziewczyn skraca sobie czas do staranek :-) i dobrze jak to powiedziała agnieszka.kk co ma byc to będzie i ja też w to wierze :)

ale dziś kiepsko czuje :( moja mama jest przeziębiona, męża w nocy połamało - wszystkie kości go bolą i ciągle mu zimno - biedactwo moje, a ja sie niby dobrze czuje tylko brzusio mnie coś zaczyna boleć :( i nie wiem czemu:confused:

widze, że tu coraz więcej dziewczyn skraca sobie czas do staranek :-) i dobrze jak to powiedziała agnieszka.kk co ma byc to będzie i ja też w to wierze :)

ale dziś kiepsko czuje :( moja mama jest przeziębiona, męża w nocy połamało - wszystkie kości go bolą i ciągle mu zimno - biedactwo moje, a ja sie niby dobrze czuje tylko brzusio mnie coś zaczyna boleć :( i nie wiem czemu:confused:

może sie okaże ze tez bedziesz mama 2010 ?? cos czuje ze zostane tu sama ;-p bede pisala do siebie hahahahaha

Ja zdycham bo mam @ ;( echhh ale pocieszam się, że mój K. coraz bardziej chce dzidzię i może nie będziemy czekać do czerwca, tylko od razu weźmiemy się do roboty? zobaczymy :D

no to tak jak juz wspomnialam bede pisala do siebie :cool2::-D

ja od odstawienia tabletek 7 grudnia jeszce @ nie dostalam i nie wiem co jest jak bede w Polsce to musze isc do ginekologa mam nadzieje ze nie bede miala tak nieregularnych cykli jak przed ich braniem czyli nawet 2 miesiace bez @ bo wtedy to ciezko jest okreslic cokolwiek i trafic w odpowiednie dni

Ostatnia edycja:
asiuasiu1: spokojnie nie będziesz pisać sama do siebie bo ja nawet jeszcze nie odstawiłam tabletek (jestem w połowie opakowania) więc to nie ciąża , ale w już jutro sie dowiem kiedy mam odstawić tabletki a poza tym ja do lipca i tak nie moge zajść bo jestem w trakcie szczepienia na żółtaczke a ciąża jest wtedy bardzo nie wskazana
i pewno do puki nie skończe szczepionki to będe chciała brać tabletki żeby nie wpaść w między czasie bo chcem mieć z głowy to szczepienie, ale potem to kto wie czy sie nie pośpiesz :), ale będe sie starała dotrwać do grudnia (choć z poczatku miał to być styczeń :-D)

asiuasiu1: spokojnie nie będziesz pisać sama do siebie bo ja nawet jeszcze nie odstawiłam tabletek (jestem w połowie opakowania) więc to nie ciąża , ale w już jutro sie dowiem kiedy mam odstawić tabletki a poza tym ja do lipca i tak nie moge zajść bo jestem w trakcie szczepienia na żółtaczke a ciąża jest wtedy bardzo nie wskazana
i pewno do puki nie skończe szczepionki to będe chciała brać tabletki żeby nie wpaść w między czasie bo chcem mieć z głowy to szczepienie, ale potem to kto wie czy sie nie pośpiesz :), ale będe sie starała dotrwać do grudnia (choć z poczatku miał to być styczeń :-D)

;-) bo juz sie balam hihihi ahh te tabletki to sa niby tu fajnie komfort ale teraz nie wiem czy przez nie mi sie spoznia @ czy to znowja jak je bralam to chociaz @ regularnie a teraz to nic nie wiem

no własnie z tymi tabletkami to różnie bywa

ja to sie troche boje czy nie będe miała problemów z zajściem w ciąże przez te tabletki bo ja je już strasznie długo biore:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja nie dlugo 5 miesiecy i jakos dziwnie bo jak sie obserwuje to caly czas mam plodny wiemy co i robilam 3 testy owulacyjne w roznych odstepach czasu 16.12 10.01i 13.01 i kazdy pokazywal dni plodne co jest jakies dziwne i wlasnie musze lekarki zapytac jak to mozliwe w ogole slyszalam ze lekarze zapisuja tabletki anty jak ludzie nie moga miec dzieci zeby brali jakies pare miesiecy i po odstawieniu od razu do dziela a znow pani w aptece mowila ze to roznie bywa ze niektore panie maja cykle bez owulacji to zalezy chgyba od organizmu

reklama
Cześć Dziewczyny. Czy ja też mogłabym dołączyć do Waszego grona Staraczek :-)?
Planuję rozpocząć starania w kwietniu i już nie mogę się doczekać, dlatego podziwiam te z Was, które starania planują dopiero na końcówkę tego roku lub początek przyszłego. Ale też rozumiem różne powody, które mają na to wpływ.
Zresztą ja też już swoje wyczekałam. Tabletki odstawiłam w marcu zeszłego roku i wtedy też wzięłam pierwszą dawkę szczepionkisię przeciwko, żóltaczce. Myślałam, że zacznę starania już we wrześniu - niestety różne czynniki sprwaiły, że odsunęłam te plany w czasie. Ale teraz już jestem zdecydowana na 100% i nie wiem co musiałoby się zdarzyć, zebym zmieniła zdanie :D (odpukać)!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry