- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ależ się dzieje w tym wątku
co do literatury: ja przeczytałam świetną książkę o przygotowaniach do ciąży
Jak szybko zajść w ciąże (a może "Jak szybko spłodzić dziecko?)
wszystko o badaniach jakie trzeba zrobić o roli mężczyzny o diecie
jak będę w domu zerknę na nazwisko autora i dokładny tytuł
nabyłam w empiku
jutro rano badania pewnie po kilku dniach wyniki
trzymajcie kciuki żeby wszystko było w porządku
a i starania oficjalnie przeniesione z czerwca na maj :-)
witam nowe staraczki i życzę powodzenia
miłego dnia wszystkim
co do literatury: ja przeczytałam świetną książkę o przygotowaniach do ciąży
Jak szybko zajść w ciąże (a może "Jak szybko spłodzić dziecko?)
wszystko o badaniach jakie trzeba zrobić o roli mężczyzny o diecie
jak będę w domu zerknę na nazwisko autora i dokładny tytuł
nabyłam w empiku
jutro rano badania pewnie po kilku dniach wyniki
trzymajcie kciuki żeby wszystko było w porządku
a i starania oficjalnie przeniesione z czerwca na maj :-)
witam nowe staraczki i życzę powodzenia
miłego dnia wszystkim
asiuasiu1
Fanka BB :)
o taka książeczka też sie może przydać ;-)
Inke
Kwietnióweczka '09
nie no dziewczyny zarza zwarjuje właśnie przyszła klientka i sie pyta czy ja jeszcze piersią karmie ja na to ze nie bo nie mam dziecka, no to zaczeła mnie przepraszac i mówić że ktos jej mówił że w ciąży byłam a ona patrzy że mam duże piersi (no 75c, czasem 80c - fakt małe nie sa) i myslała że są pełne mleka, no zwarjować czasem idzie gdyby to nie była klientka to bym zapytała co urodziłam
ty to masz z tymi babeczkami i jeszcze do tego prowadzisz sklep z rzeczami dla dzieci no i kazdy mysli ze jako mamusia wiesz co potrzeba malym szkrabom i dlatego otworzylas ten sklep
asiuasiu1
hhahahaha ludzie sa niekiedy...
S
Sol
Gość
hej wiem że to głupie ale to proźba do mam które już mają pociechy możecie sprawdzić czy u was się to sprawdziło ?? Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?
Mnie i mojej siostrze się sprawdziło
Mój gin kazał mi zacząć staranka zaraz po odstawieniu plastrów żeby mieć większą szansę na owu.
Co do książek to można sobie kupić jedną - reszta to powtórki
Witam
My też sie staramy o dzidziule,ale dopiero od czerwca
Teraz sie przygotowywuje i oczywiscie ostro cwiczymy
Mam nadzieje ze nam sie uda i bede mamusia w 2011 roku.
My też sie staramy o dzidziule,ale dopiero od czerwca
Teraz sie przygotowywuje i oczywiscie ostro cwiczymy
Mam nadzieje ze nam sie uda i bede mamusia w 2011 roku.
asiuasiu1
Ja mam doła, bo zrobiłam test i nic ;( wiem, że nie ma co się smucić, bo wszystko przede mną, ale i tak.... ;(
pewnie ze wszystko przed toba i przed nami przeciez jestesmy staraczki 2011
reklama
przerazilas mnie ta zoltaczka... ja nie robilam szczepienia , bo moga po niej jakies choroby wystapic (nie znam nazwy polskiej, ale to b.powazne...). nie, no chyba cesarki nie bedzie, co? ojjjj... stresik ja mialam ryzyko cesarki, przez te moje wlasnie waskie biodra, w ogole gin sie dziwil gdzie ja dzieciaka miescilam. Biodra jak u 10 letniego chlopca, 46kg... w ciazy przytylam 7,5kg, a synus wazyl 3,5 w sumie jak na poczatku mi mowili, ze moze byc cesarka, to sie nawet cieszylam, bo zastanawialam sie nad cesarka na zyczenie. ale pozniej jednak chcialam naturalnie i sie udalo...
Ja całą ciążę marzyłam o naturalnym porodzie przygotowywałam się do aktywnego porodu, miałam przygotowanych parę pozycji żeby ino nie leżeć na płasko... w ogóle nie brałam takiej możliwości jak cesarka pod uwagę a tu niespodzianka: Emilka nie chciała wyjść z brzuszka mimo wywoływania... No i po 8 godzinach pod kroplówką zrobili cc blee w sumie nie było tak źle. No ale co chciałam powiedzieć to to że ja mam raczej szerokie biodra i raczej bym nie pomyślała że będę cięta no ale było A wiecie co? Mój T był ze mną na sali operacyjnej i to było dla mnie wielką niespodzianką
Ja w ciąży niewiele przytylam bo od wyjsciowej to było tylko +4kg ale do połowy ciąży straciłam z 3kg wiec jedno w drugie weszło
maryla86 piszesz że masz 23 lata czyli o rok wiecej niż ja. U nas były szczepienia przeciwko żółtaczce jeszcze w gimnazjum i o ile wiem to starsze dzieciaki tez je miały. U Was nie?? Dziwne to niby jeden kraj a różne programy... ale jakoś mnie to specjalnie nie dziwi...
hej wiem że to głupie ale to proźba do mam które już mają pociechy możecie sprawdzić czy u was się to sprawdziło ?? Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?
Ja sprawdzałam tą tabelkę i jeszcze parę innych rzeczy paarę miesięcy temu i muszę powiedzieć że wszystko pokazywało dziewczynkę i jest Emilka ale moim zdaniem to tylko taka ściema bo to aż nie możliwe żeby było tak łatwo wyliczyć sobie płeć dziecka. No ale może to niezła zabawa...
asiuasiu1 Linus evelinka24 witam nowe staraczki:-):-)
modroklejka gratulacje i trzymam kciuki
lovely Przykro mi bardzo... wiem jak można się łatwo przyzwyczaić do myśli o tym że może już ma się dzidziusia pod sercem i wiem jak ciężko jest gdy okazuje się ze jednak tak nie jest.... A le głowa do góry!! Już nie długo Ci się uda zobaczysz przytulam mocno:**
Ostatnio edytowane przez moderatora:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: