Witam i ja po przerwie
Od środy pracuję i jest naprawdę super. 2,5 miesiąca w domu to już było z wiele! Szczególnie dla mnie ... jak ja na zwolnieniu max 3 dni byłam ....
Są też minusy np. brak czasu na forum ale pamiętam o Was! I będę zaglądać jak tylko czas pozwoli ....
kurczę a ja mam pomieszane - czekolada, owoce i nabiał ... mam nadzieję, że juz za niecałe dwa tygodnie się okaże co się udało
No to beda blizniaki !!!!!!!
ps. w czym pracujesz ? na aly etat? jak sonbie dziewzyny radzice z praca, domem i dzieckiem? dla mnie jest to wielki ? na nablizsze 2-3 lata, ejszcze sie nie zdecydowalam, czy praca, czy tylko dom, vzy dom i dlasze studia...
Witaj Majeczka
Pewnie że Cię przyjmiemy
Jest już tu nas co raz więcej,fajnie i wszystkie sobie kibicujemy
Ja oficjalne staranka zaczynam w wakacjeohhh ciekawa jestem co przyniesie nam ten nowy rok
Wczoraj tak poważnie rozmawiałam z mężem o rodzeństwie dla naszego synka i oboje uznaliśmy że to już czas.Jak na razie 4 miesiące temu odstawiłam tabletki i w wakacje zaczynamy działac no chyba że wcześniej fasolka przyjdzie sama...
witaj majeczka wsrod staraczek
agnieszka co wyrwalas na zakupach? jak tam praca ?
pozdrowionka dla wszytskim ( ja mam dzis mega bieg, z niczym nie moge sie wyrobic, jutro ra,o jade na zakupy, specjalnoie od 1à nim wszyscy sie zwala na przeczny w przerwe obiadowa
Ostatnio edytowane przez moderatora: