reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lovely możliwe że przez stresa wszystko Ci się opóźnia :baffled:

...a Ja właśnie wstawiłam kurczaczka z ziemniaczkami i warzywami...także nie długo u mnie obiadek,troszkę późno ale byliśmy dziś z mężem i synkiem w parku i tak jakoś nam zleciało :happy2:

a co u was?jak mija weekend?

reklama
Aga - też sądzę, że to przez stres :( ale już czuję jak mnie brzuch coraz bardziej boli więc mam nadzieję, że jutro albo pojutrze dostanę @

A u mnie zero nowości - siedzę i wkuwam :/

agus a ile ma twoja emilka obecnie, bo na sygnaturze to nie ma jeszcze zabkow :) szybko sie staracie :) gratuluje odwagi!!!

Chcieliśmy mieć odstęp 2 letni jeśli chodzi o roczniki i chcemy żeby 2 dzidziuś urodził się gdzieś pomiędzy lutym a czerwcem wiec będziemy chcieli zacząć starania tak kolo maj tego roku a Emilka będzie miała wtedy 8 miesięcy a zanim się uda to nie wiadomo. O Emilkę staraliśmy się tylko 2 miesiące ale kto to wie jak będzie tym razem .

agus-co to za witaminy wspomagające zajscie w ciąże?? bo nic nie słyszałam! chyba ze myslisz o oleju z wiesiołka....

Tutaj te witaminy nazywają się Pregnacare conception i sa rekomendowane przez lekarzy. (Kolerzance polecil jej GP przed staraniami) Nie wiem co dokladnie jest w skladzie takiego innego niz w zwyklych witaminach ale jak mam tak czy siak brac witaminy to moge sprobowac te, napewno jak nie pomoga to nie zaszkodza.:-D

Witam i ja po przerwie ;)

Od środy pracuję i jest naprawdę super. 2,5 miesiąca w domu to już było z wiele! Szczególnie dla mnie ... jak ja na zwolnieniu max 3 dni byłam ....

Są też minusy np. brak czasu na forum ale pamiętam o Was! I będę zaglądać jak tylko czas pozwoli ....

no wiec mi wg porad ksiazkowych i internetowcych "groza" sami chlopcy bo zycie kreci sie tylko wokol kawy, czekolady i miecha :) owoce warzywa i nabial moglyby nie istniec dla mnie...

pozdrawiam serdecznie!

kurczę a ja mam pomieszane - czekolada, owoce i nabiał ... mam nadzieję, że juz za niecałe dwa tygodnie się okaże co się udało ;)

Hej, dziewczyny!!
Właśnie szykuję obiadek, jeszcze muszę wyskoczyć do pracy na godzinkę :) Dzielnie łykam folik. Wczoraj wieczorem już prawie zasypiamy i męzowi się przypomniało- że ON nie wziął :szok::-) Oczywiście na półspiąco wygramolił się z łóżka, żeby nadrobić stratę :sorry2: Wariat :-D jak już się chwalę tą moją systematycznością, to po przerwie świąteczno-noworocznej wróciłam do ćwiczeń i katuję się na aerobiku regularnie :)

PS. Zamiast dzidziusia w avatarze moja psia miłość :)

super systematyczność, ja dałabym jeszcze radę ale mój J to nie .... on o wszystkim zapomina ;(

cześć dziewczyny

ja porobiłam już wszystkie badania przed ciążowe i mogę się starać o drugie dziecko, tylko czekam aż mąż się zdecyduje jeszcze ;-) mam nadzieję że to nastąpi już niedługo

witam wszystkie staraczki, serdecznie i ciepło

życzę powodzenia i udanych staranek ;)

Dziękuję dziewczynki za te dobre słowa. Wszystkim wiruski ciążowe wysyłam:-):-):-)
Proszę trzymajcie za mnie kciuki. Żeby tylkoi się udało:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hej! Mam na imię Gosia mam 23 lata. Mamy już z M pociechę o którą staraliśmy się ponad rok...czekamy na poprawę warunków mieszkaniowych wtedy zaczniemy się starać o następne szczęście! Podglądam troszeczkę Wasz wątek:tak:Wszystkim dziewczynom bardzo kibicuje-myślę,że dołączę do Was już niedługo;-)znaczy się w przyszłości:-)
Czy przyjmiecie mnie do swego grona?
Pozdrawiam

reklama
Witaj Majeczka;)
Pewnie że Cię przyjmiemy:) :happy2:
Jest już tu nas co raz więcej,fajnie i wszystkie sobie kibicujemy :tak:

Ja oficjalne staranka zaczynam w wakacje:)ohhh ciekawa jestem co przyniesie nam ten nowy rok:)
Wczoraj tak poważnie rozmawiałam z mężem o rodzeństwie dla naszego synka i oboje uznaliśmy że to już czas.Jak na razie 4 miesiące temu odstawiłam tabletki i w wakacje zaczynamy działac :happy2:no chyba że wcześniej fasolka przyjdzie sama...:cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry