reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej hej,

ja tylko na chwileczke!

chaiałam niesmiało powiedziec ze od wczoraj biore kwas foliowy-w ramach przygotowan do maluszka!

a teraz zmykam do synka!

reklama
no super mordoklejka :)
a ile ma towj synek ? duza przerwe miedzy dziecmi planujecie ?
my Ok. 3lat, a mialy byc 2 tylko

Ja tez na chwilke, bo padnieta jestem. Nawet nie wiem co mnie tak zmeczylo, chyba ta zarwana nocka, zachcialo mi sie kalendarzy robic... no i pol nocy spedzilam na wybieraniu zdjec dzidzi i skladaniu w kalendarz. Ale dziadki beda miec niespodzianke na Dzien Babci i Dziadka, bo juz poszly do druku :)

cześć dziewczyny

ja porobiłam już wszystkie badania przed ciążowe i mogę się starać o drugie dziecko, tylko czekam aż mąż się zdecyduje jeszcze ;-) mam nadzieję że to nastąpi już niedługo

witam wszystkie staraczki, serdecznie i ciepło

A ja przyznam się ze jeszcze nic nie robię... biorę tylko witaminy bo to przy karmieniu piersią jest raczej normalne ale co za tym idzie łykam folik a jak skończę ta paczkę to mam zamiar kopić sobie witaminy z tej samej serii tylko wspomagające zapłodnienie a za 2-3 miesiące będę się starac odstawic Emilke od piersi a jak juz mi @ wróci to zaczniemy starania.... no i oczywiscie porobie badania w miedzy czasie
Pozdrawiam:-):-)

A ja przyznam się ze jeszcze nic nie robię... biorę tylko witaminy bo to przy karmieniu piersią jest raczej normalne ale co za tym idzie łykam folik a jak skończę ta paczkę to mam zamiar kopić sobie witaminy z tej samej serii tylko wspomagające zapłodnienie a za 2-3 miesiące będę się starac odstawic Emilke od piersi a jak juz mi @ wróci to zaczniemy starania.... no i oczywiscie porobie badania w miedzy czasie
Pozdrawiam:-):-)

agus a ile ma twoja emilka obecnie, bo na sygnaturze to nie ma jeszcze zabkow :) szybko sie staracie :) gratuluje odwagi!!!

josephine- mój synek ma 9 mc i troszke, niestety w moim przypadku starania o niego trwały odsc długo, bo zanim sie udało 3 ciaze poroniłam, tak wiec sumie starania o małego trwały prawie 2 lata-ale poniewaz znamy problem i go oswajamy mam nadzieje ze tym razem pojdzie szybciej....

agus-co to za witaminy wspomagające zajscie w ciąże?? bo nic nie słyszałam! chyba ze myslisz o oleju z wiesiołka....

Witam was dziewczyny:)
Nie było mnie troszkę a tu tyle do czytania że hohoho :cool2:

modroklejka współczuje poronień,pewnie dużo przeżyłaś ale jak widac zostało Ci to wynagrodzone synkiem :happy2:
josephine dam znac jak będę coś wiedziała :tak:;-)
kbetina 3 mam kciukasy za owocne starania :tak:
Inkę takie kalendarze to śliczna pamiątka,świetny pomysł :-)
lovely jak @ przyszła czy nie?

u mnie wszystko ok:)
mam weekend także muszę zabrac się za porządki domowe,obiadek itd.
Wczoraj zabukowaliśmy bilety do Polski,także 19 marca lecę do kraju na ponad dwu tygodniowe wakacje :happy2:
Jestem happy
miłego dnia!!!

Cześć! ja jak zawsze nauka :/ i brak czasu na neta :( choć pisze pracę na kompie, to kusi cały czas :p

Agnieszka - niee, jeszcze nie ma, ale czuje, że będzie :/ pewno przez te stresy przed sesja mi sie przesunie o kilka dni...

reklama
josephine- mój synek ma 9 mc i troszke, niestety w moim przypadku starania o niego trwały odsc długo, bo zanim sie udało 3 ciaze poroniłam, tak wiec sumie starania o małego trwały prawie 2 lata-ale poniewaz znamy problem i go oswajamy mam nadzieje ze tym razem pojdzie szybciej....

ty mordoklejka juz mi sie pomylilo wszystko pokickalo.. piszesz ze masz emilke, o odstawieniu piersi, a tu synek :)
na w kazdym razie dziecie w podobnym wieku co moj synek ( rok i dwa tyg.)
kurcze, tyle razy poonilas!!!! gratuluje odwagi. przy nastepnej ciazy musisz bardzo na siebie uwazac...

u mnie wszystko ok:)
mam weekend także muszę zabrac się za porządki domowe,obiadek itd.
Wczoraj zabukowaliśmy bilety do Polski,także 19 marca lecę do kraju na ponad dwu tygodniowe wakacje :happy2:
Jestem happy
miłego dnia!!!

no tu faktycznie duzo, duzo do czytania, ja juz sie zazynam gubic i myslic forumowiczki i ich dzieciatka :) wybaczcie!!!
ciesze sie ze ejdziesz na wakacje do PL! wyobrazam sobie jak dni odliczasz, ja juz nie moge sie doczekac moich wakacji : lece z synkiem 14 marca na 3 tyg. wkoncu dziadkowie sie naciesza malym, a ja bed ew spokoju pisac prace magisterska

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry