- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O
oliwkakarolina
Gość
Renna jak są mdłości to jest ok))czuje sie niezle choc mdłosci daja znac o sobie. no i oczywiscie mam caly czas stresa czy wszystko z dzidzia dobrze bo ja wkoncu najmlodsza nie jestem . A jak u was??
Ależ ja Ci zazdroszczę
Nie ma się co martwić na zapas
Czarny Kocur
Made by Made :*
jos heeej :-):-) czuję sie jako tako ;-)
rurka no no.... :-) ciekaaawe oby tak dalej...
rurka no no.... :-) ciekaaawe oby tak dalej...
O
oliwkakarolina
Gość
Josephine...tak widziałam,na tvn24.pl ciągle piszą Wszędzie śnieg,u nas dopiero przestało sypać
rruurrkkaa
Mama Misiatków
A u mnie piękne słonko i zero chmurek
O
oliwkakarolina
Gość
Jadę do Ciebieeeeeeeeee Zagrzać sięA u mnie piękne słonko i zero chmurek
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Zapraszam :-)
renna : nie martw sie na zapas!
a ile mas zlat jesli mozna zapytac? wiesz ptrzy dziesiejszej medycynie nie ma co sie za bardzo stersowac, tutaj pierwsze dziecko to ok. 30-33 lata, a ze statystycznie robia 3, to tzrecie czesto wypada w przedziale 37-41 i jest dobrze
wlasnie mojha kolezanka urodzila 3go synka w niedziele wielkanocna 24.04 i ma 37 lat a najstarszy syn jej ma 6, srodkowy 3
a ile mas zlat jesli mozna zapytac? wiesz ptrzy dziesiejszej medycynie nie ma co sie za bardzo stersowac, tutaj pierwsze dziecko to ok. 30-33 lata, a ze statystycznie robia 3, to tzrecie czesto wypada w przedziale 37-41 i jest dobrze
wlasnie mojha kolezanka urodzila 3go synka w niedziele wielkanocna 24.04 i ma 37 lat a najstarszy syn jej ma 6, srodkowy 3
reklama
mademoiselle
Fanka BB :)
A u mnie też piękne słonko )))
Witajcie Kobietki
Ale tu się wczoraj działo nasienie kaskadami tryskało ))))))))
Kocurek - kawę już wypiłam, śniadanko już zjadłam i zdążyło już mi być niedobrze ))
Od wczoraj moja dzidzia tak dokazuje, że non stop mam uśmiech na twarzy. Co prawda ruchy poczułam w lany poniedziałek, ale od wczoraj czuję takie koziołki jak gdyby komisyjny z w-f'u zdawało :-)
Witajcie Kobietki
Ale tu się wczoraj działo nasienie kaskadami tryskało ))))))))
Kocurek - kawę już wypiłam, śniadanko już zjadłam i zdążyło już mi być niedobrze ))
Od wczoraj moja dzidzia tak dokazuje, że non stop mam uśmiech na twarzy. Co prawda ruchy poczułam w lany poniedziałek, ale od wczoraj czuję takie koziołki jak gdyby komisyjny z w-f'u zdawało :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: