reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - jak sobie przypomnę jak u nas te starania wyglądały...jak oglądasz "Przepis na życie" to w naszej sypialni było identycznie jak w sypialni Beaty i Andrzeja :-D)))))) łóżko, szafka nocna i multum "wspomagaczy" w postaci: kalendarzyk, testy, termometry :))))))

Kocurek - hmmm...wolę unikać dzidziusiowego tematu ze względów wiadomych ;-)

reklama
Made...niestety u nas tak nie wygląda...jakbym się ukazała z testami owulki i termometrem to bym mogła jedynie iść spać...
Dziwny ten mój mąż.
Właśnie się dowiedziałam,że mojego telefonu nie naprawią,kurde,2 tyg mi go trzymali:(((

made jakie foty????? Dawaj!!! Chętnie wstawię :))))))))))))))))) No chyba, że wolisz, żeby pysia :dry::-p hehe wybieraj - sama mi kazałaś dokonać wyboru między jabłecznikiem a szarlotką :-D

Olivka - reakcja mojego Pana również nie była entuzjastyczna ;)) chyba większość facetów reaguje sceptycznie na taki mechanizm.
Najważniejsze żeby się udało, a jakim sposobem, to już mało istotne ;-)

Kocurek - :-D czekałam na kontrę ....
Jak wróci moja lepsza połówka, to Ci wyślę wielki brzuch :-D))))))

Ostatnia edycja:
No niestety ale mój w taki sposób nie chce współpracować:(
Kurka.Ale mam spadek nastroju...

Czesc wszystkim!

Sle Wam pozdrowionka i mysle o Was, ale weny brak... Dzis moje hormony wpedzaja mnie w depreche... :eek:

Olivka - zjedz sobie kawałek czekolady ;-) momentalnie poziom endorfin Ci wzrośnie

mary - Kochana :* jeszcze troszkę. Wysyłam moc uśmiechu :-D

Mam czekoladę w aucie,musiałabym zejść a jest zimno!!!!!!!!!!!
Kurka...źle mi,brzuch boli...tzn owulka będzie.

made się zagalopowałam trochę :zawstydzona/y: mój nowy supertelefon nie odbiera MMSów .... :(

mary ładnie Ci dają popalić niedobre hormony... to tylko biochemia!!! Zignoruj ;-) co się będziesz dołować no... :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry