reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka dobranoc śpij dobrze;**

To w takim razie ja tez juz uciekam :*
Do jutra moze jeszcze rano przed wizytą wpadne na bb a jak sie nie wyrobie to napewno po wizycie bede;**

Karaluchy ( ; ;***

reklama
Asionku oj chłopak popamięta...

Lecę :-);-) dobranoc;**
Oj coś mnie brzuch zaczyna pobolewac... :-(

uuuuuuuuuuuu jak cichutko!!!!!!
witam sie srodowo. U mnie chlodno i mokro mam nadzieje ze sie pogoda poprawi a do tego boli mnie gardło!!!!!!
Co tam u Was??

Hej Renna:)
U mnie dzisiaj śnieg sypie za oknem...kurde,zimowe rzeczy mam pochowane:)
Ninka poszła do nowego przedszkola,popłakałam się...taka ze mnie twardzielka.Teraz nie mogę przestać o niej myśleć...
Zadzwoniłam do Oliwki do szkoły do Pani wicedyrektor,zrobiłam im awanturę o to,że w piatek wpuścili matkę do szkoły i pozwolili jej rozmawiać z Oliwią...chyba się komuś po dooopie dostanie:)
Cóż,ich wina a mi dzieciak traume przeżywa...
Wstawać i wyłazić zza krzaków!!!

twardzielka nie tywardzielka ja tez płakałam jak Amelka szła do przedszkola a ona cala szczesliwa pobiegla do dzieci nawet sie nie ogladajac :)
A co do tej szkoly to powinnas byla zrobic awanture. Tu chodzi o dobro dziecka. Swoja droga co za bezmyslnosc z ich strony!!!!!

Dzień dobry.. :) :)

mlodamamusia no i co..? Wyjaśniło się...?

rurka miaaauuuuuuu :-D wczoraj padłam wieczorem :-)
Weź zostaw niesmacznego pana w spokoju, robisz mu nadzieję :-p

Mnie to takie oferty śmieszą raczej, niż gorszą :-D No... ale może faktycznie ktoś korzysta z takich usług... trzeba to uszanować hahahaha :-p:-p Przepraszam...:sorry2:

jos wspaniale, że Ci sie pomoc trafiła :)))))))))))))))

sergi oszczędzaj się na tych nockach :szok:

libby... paulina... GDZIE JESTEŚCIE??????

made kawa mi stygnieee :dry:

boogie !!!!!!!!!

oliwka WOW ale nooooogi modelko jedna Ty :-D:-D:-D:-D:-D

O renna hej :))))))))))) u mnie wczoraj sypało, dziś słońce!!

Mi już kawa wystygła:(
Kurde,nie wiem po co ja tu siedzę w tej pracy skoro nie muszę...w łóżku tak ciepełko... :)

Renna,ja się popłakałam bo jej smutno było i nie chciała zostać:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oliwka ..... :) eeeeechhhhh jak ja bym chciała mojego synka malutkiego jeszcze raz przytulić i pogłaskać.... też niełatwo było mi oddawać do żłobka, potem przedszkola, potem szkoły - cały czas niepokój był w sercu o niego - irracjonalny dość :)))

reklama
moja panna cała szczesliwa poleciala do dzieci i to raczej mi bylo przykro ze nawet nie spojrzala w moja strone :)
u nas co prawda sniegu nie ma ale deszczu to pewnie bedzie masa :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry