reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oliwka ..... :) eeeeechhhhh jak ja bym chciała mojego synka malutkiego jeszcze raz przytulić i pogłaskać.... też niełatwo było mi oddawać do żłobka, potem przedszkola, potem szkoły - cały czas niepokój był w sercu o niego - irracjonalny dość :)))
Ajjj,wiem...widzę po Nince jak czas leci...taka malusia była a tu już prawie 4 latka...kiedy to zleciało????

:-):-D oliwka bajka!!
Bajka nie bajka zimno jest:(((
Nie mam butów ciepłych:(

oliwka w ciągu jednego tygodnia cztery pory roku :)
A pewnie;)

powiem Wam ze jakos cicho dzisiaj!!!!! Zawsze jak bywam to gesto i gwarno a dzisiaj chyba pogoda nie wplywa korzystnie :)

Bardzo cicho!
Młodamamusia
Mama
Młodam
Just (usprawiedliwiona)
Josephine
Gumisia
Pok
Mery
Ewula

i reszta Kobietek!!!!

WYŁAŹCIE UPRZEJMIE PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!

No normalnie szok! Zero odezwu :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
melduje sie i ja :)
ale bede z doskoku, zalatwiam kilka spraw ... administracyjnych ehhh... nienawidze cholerstwa!
ale musze choc troche zdzialac poki maly w zlobku!

kocurek: witaj :) jak sie czujesz???? :)
oliwka : w szkole faktycznie zachowali sie niepowaznie!
renna : hej :) jak sie czuejsz?

mama : gdzie jestes???

gdzie reszte dzis wywialo...? wiolki tez jakos ostatnio nie ma...????????????

Hej Josephine:))) Życzę dużoooo cierpliwości:)
Jak się czujesz/Wyspana?
No nie ma nikogo:(((

Dzień dobry, jestem i ja :)

Miałam dzisiaj koszmar, że mi promotor moją magisterską odrzucił :-(

Kocurek
dalej mam, dzisiaj rano strasznie dużo... :zawstydzona/y:

Oliwka pierwsze dni będą najgorsze, ale później się przyzwyczai:) większość dzieci tak reaguje. Podczas pracy zawodowej tylko kilkoro dzieci mi się trafiło takich, którzy od razu się zaadoptowali. Ale bedzie lepiej, zobaczysz :)

Renna, Jos witajcie :)

reklama
Hej Rurka:)))
Wiem,Ninka chodzi już jakis czas do przedszkola.To przez to,że nowe...dzisiaj pierwszy dzień jest,zostawiła Swoich wcześniejszych kolegów i koleżanki,obce miejsce itp.
Ale ona szybko się przystosowuje:) Na szczęście:)

Rureczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry