reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Olivka - to nadstaw się :-D))))))
Dziękuję Kochana :*

Kocurek - hahahaaaa :-D ja wychodzę z założenia, że każdy wątek powinien mieć swojego nadwornego błazna :))))))))))

rureczka - :-D)))) jak się umaluję :-p też bym chciała usłyszeć tyle komplementów co Olivka :))))))) Czy to objaw próżności ? ;-)

Ostatnia edycja:
Made,nadstawiam:)
Niestety im bliżej owulki tym mniejsze szanse na przytulanko:(
Kontrola projektu,wszystko wywrócone do góry nogami i mąż ma co innego w głowie:((((((
Wyć mi się chce:(

pysia - to za tydzień już będziesz czuła konkretne wygibasy ;-)))) Gratuluję !!!!!

rureczka - to ja poproszę mojego Pana, pstryknie mi ze swojej wypasionej komóry, a później się będę uśmiechać szeroko do Kocurka :-)

Olivka - a zdjęcia to takie seksowne, że aż mi tchu zabrakło ;-) Super Kobieta jesteś !!!! I dziwić się dawcy nasienia..... :-p

Ostatnia edycja:
Pysiaczek - no nieporównywalne - fakt ! :-D))))

Musiałam się dzisiaj coca coli napić...tak mi było niedobrze :((( ale pomogło

reklama
Made dzięki,ale to stare zdjęcia:(
Mój mąż niestety należy do tych co to wezmą sobie coś na głowę i świata poza tym nie widzą...I niestety będę musiała go sprowadzić na ziemię bo mnie to wkurza.Owulkę mam raz w miesiącu a problemy na codzień.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry