reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młodamamusia też mi się wydaje, że to rozładowana bateria, a faceta jak facet - beztroski :sorry: Mojemu też się to zdarzało, na szczęście parę razy była awantura i teraz już wie, że może się walić i palić a on MUSI mi dać znać...

reklama
Rurka zbije zbije :p
Oliwka staram sie uspokoić...
Asionek to bedzie jesgo pierwszy i ostatni raz... :-)

Teraz sobie tak myśle ze moze po robocie poszedł sie zdrzemnąć?
No ale przecież w czasie roboty lub zaraz po niej by napisał ...

nie wiem ale juz sie nie bede denerwować...

Sergii Tylko teraz jak dzwonie to jest włączony ale nie odbiera...;/

I tak o to właśnie zakonczył sie ostatni odcinek serialu Usta Usta :-( ..

Ide szybko pod klatke bo moj psiak chce siusiu ;-)

Oliwka
dobranoc;*

Młodamamusia pewnie już śpi... Połóż się i Ty, Kochana... Napisz mu tylko sms, że jak wstanie to ma się do Ciebie odezwać. Będzie dobrze :tak:

Ja też już zmykam do spania. Dobranoc :laugh2:

Dobranoc Laseczki :*

odpisał mi:

"Nie chcę na tym robić interesu. Proponuję za całość 500 zł + ewentualnie hotel/dojazd. "

szok, dno x 100 !!!!!

Kurka jeszcze pod klatką sie na szczura na tknęłam... ;/
bleeee

Napisałam mu :
Czy wielmożny Pan moze sie odezwać i wyjasnic co odp *** $#%$##$&^%$&^%*&%*%*$%$^%$^%#%$&^

Rurka juz tez uciekasz? :-(

Noo ;-) ja tez bede chwilke :-)
Az mnie otrzepało na myśl i widok tego szczuraa :-( spiepszałam do domu jak mogłam... :-)
A Rafałkowi jakoś sie nie spieszy zeby isc spać :-)
Ałłłaa :-D

Boże co za koleś !!
zapytaj go ile kobiet skorzystało juz z tych jego "usług "

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry