reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kukra dziewczny wiem że sie narzucam ale prosze za kciuki odnośnie utargu bo tak złego dnia to już dawno nie miałam chyba ostatnio w styczniu jak te mrozy były :szok:
Bardzo proszę: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:-)

reklama
Witajcie dziewczyny

Dawno mnie tu u was nie było bo zaczęłam szkolenie z urzędu pracy i jestem ciekawa czy wytrzymam do końca.:-( ale muszę

Wczoraj zaczoł się u mnie 6 tydzień i dziś nie mogłam wstać z łużka takie mdłości że szok.
Poradźcie co mam robić ??

CZEŚĆ JADZIA- Ty z Walcza a ja ze Szczecinka pochodze,ale 12 lat w Poznaniu juz mieszkam:tak:na mdlości najlepiej przegrysc cos rano zanim wstaniesz z lozka-jakies ciastko imbirowe...

moje dzieci zasnely w 10 nim:szok::szok::szok:mimo ,ze spali od 20.00 do 7.20 -Zuza troche wczesniej sie obudzila,chwile po 7...takze ja tez ide sie polozyc tak mnie ciagnie to pdbrzusze-ciągle Wam radze,zebyscie braly no-spe a sama jej nie mam bylam wcz.w aptece i nie pomyslalam zeby kupic:dry:

BUNIA- ja Cie wspieram ,nasza Ty kochana kobietko...jeszcze nie ma terminu @ wiec &&&&&&&zacisniete!!!

dziękuję jednak u mnie żadnych "dziwnych" objawów nie ma. jedynie te, które są zawsze na tydzień przed @. dlatego wiem, że nic z tego.

Mama - no to objawy "dzidziowe" masz jak nie wiem co... :tak: A lusterek nie mam jak wysłać w kopercie :laugh2: Nie ma tak dużych kopert :laugh2:
Bunia - zgapiaj :laugh2: jak byś potrzebowała podpowiedzi z czymś, to pisz na PW - podpowiem :tak:
Mary-Beth - dziękuję :*

mama ja też coś ostatnio nerwowa jestem i mój mówi ,że już odezwać się nie można.
Więc nie zdziwię się jak zostaniesz Marcóweczką.
Ja nie wiem ,ale możliwe ,że już teraz faktycznie się udało czuje niewiele i to że czasem zabolą piersi albo zakuje w brzuchu to jest dodatkową nadzieją. No i te testy ...choć przyznam ,że boje się strasznie rozczarowania.:-(
sergeevena śliczne są te lusterka to z motylkami czerwonymi wpadło mi w oko.
Macie talent bez dwóch zdań:tak:

ZIZI- a kiedy testujesz???pewnie,ze bedziemy podziwiac:tak:a co 2 dni to w zupelności wystarczy;-)

MARYLKA- no dzis to sobie chyba naparze melise w termosie:dry:
SERGEEVNA- normalnie szkoda,ze lustro to nie kolczyki i nie wyslesz mi w kopercie:-D:-D:-D:-D-przepiekne.

Testować będę ok 27 lipca a 31 lipca wyjeżdżamy na urlop:-)

Takie ciasteczka imbirowe to znajdę normalnie w sklepie ?
No proszę to niedalekie ode mnie było twoje zamieszkano ;)

A mi się przypomniało teraz... Jak byliśmy w sobotę to mieszkanko oglądać, co się będziemy wprowadzać do niego... Tam są 2 sypialnie plus salon... I jak wychodziliśmy z domu, to rozmawialiśmy po drodze, że ładne, że nam się podoba, że w dużej sypialni łoże małżeńskie wstawimy, że w salonie to czy tamto, a w małej będzie garderoba... A G. na to - "no, a za rok to będziemy szykować pokoik dla dziecka"... Ale mnie rozczulił...

edit:

Żabki zmykam się szykować do pracy... Wieczorkiem zawitam do Was :*

Miłego dnia wszystkim, Kochane moje :*

Ostatnia edycja:
reklama
A mi się przypomniało teraz... Jak byliśmy w sobotę to mieszkanko oglądać, co się będziemy wprowadzać do niego... Tam są 2 sypialnie plus salon... I jak wychodziliśmy z domu, to rozmawialiśmy po drodze, że ładne, że nam się podoba, że w dużej sypialni łoże małżeńskie wstawimy, że w salonie to czy tamto, a w małej będzie garderoba... A G. na to - "no, a za rok to będziemy szykować pokoik dla dziecka"... Ale mnie rozczulił...

No to chłop wiedział jak się wbić w łaski :-D

jadzia ja przez 19lat mieszkałam w Pile koło Wałcza :-)tzn jak skończyłam 19 wyjechałam do UK tam byłam rok i trzy miesiące a od kwietnia minionego roku mieszkam w BB to rodzinne miasto Toma.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry