reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wrocilam z piekarni -zjedlismy slodkie i teraz ich klade bo boli mnie glowa i sama tez sie chce polozyc-jery,ale mam dzis nerwy na wszystko:wściekła/y::wściekła/y:
no ty kobieto mi sie tu nie denerwuj bo w Twoim stanie to niewskazane i zjedz sobie jakąś pychotke i napij meliski :)

sergi ja też takie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jakie cudowne!!! w życiu nie wpadłam na taki pomysł!! zgapię- nie ma co. ja też mam pustą ścianę

BUNIA- no,no szafki ladne:tak:
SERGEEVNA- wow:-D:-Dsuperaśne te lustra-bardzo ladne:tak::-D:-D:-D

SORBUS,SERGEEVNA- no nie wiem-z tymi nerwami to dzis przegiecie -wszystko ,doslownie wszystko mnie wnerwia-ze tyle gadaja,za sie smieja tak glosno,ze.........i dlugo by wymieniac-lewy jajnik czuje,brzuch ciagnie w dol...
ide sie polozey-dzieci w lozkach porozganianie-u nas pada wiec licze ,ze z godzine pospią...a od poniedzialku Tomi ma urlop-huuura!!:tak::-D

Siemka dziewczyny!
Maggy - gratulacje!!! :-):-):-)
Sergeevna - dla Ciebie też z okazji przeprowadzki!
:-):-):-)
Mama - mam nadzieję, że to wszystko na dzidzię - te nerwy... :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&
Marylka, Sorbuś, Bunia, Marcepanek, Futrzakowa - hej! Oraz witam się ze wszystkimi klikającymi! ;-) Oraz ślę Wam nowiutkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie @ rozkręcona na dobre... :wściekła/y: Boli jak skurczybyk, wczoraj myslałam, ze zejdę z bólu... M. już od piątku na 3-tygodniowym urlopie, w sobotę do Polski na 5 dni, a po powrocie ja będę miała 1,5 tyg. harówy w pracy - same wieczorne zmiany i zamykanie sklepu... :baffled:

Ostatnia edycja:
kukra dziewczny wiem że sie narzucam ale prosze za kciuki odnośnie utargu bo tak złego dnia to już dawno nie miałam chyba ostatnio w styczniu jak te mrozy były :szok:

Tak sobie Was podczytuję, bo siedze w pracy i jest gorąco.

A i w tym cyklu wyznaję zasadę: co dwa dni przytulanki:tak::tak::tak::tak:

Będziecie też i mój test podziwiać;-)
ZIZI- a kiedy testujesz???pewnie,ze bedziemy podziwiac:tak:a co 2 dni to w zupelności wystarczy;-)

MARYLKA- no dzis to sobie chyba naparze melise w termosie:dry:
SERGEEVNA- normalnie szkoda,ze lustro to nie kolczyki i nie wyslesz mi w kopercie:-D:-D:-D:-D-przepiekne.

kukra dziewczny wiem że sie narzucam ale prosze za kciuki odnośnie utargu bo tak złego dnia to już dawno nie miałam chyba ostatnio w styczniu jak te mrozy były :szok:

trzymamy, trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama ty taka spokojna osóbka a tak się denerwujesz- to musi coś znaczyć. dużo marcówek będzie.

ja się może załapię na marzec, ale 2012

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marylka mówisz i masz
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bunia spoko w grudniu 2012 koniec świata więc na dobrą sprawę juz się nie opłaca być w ciąży;-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
MARY-BETH- cześć kochana-przykro mi,ze cierpisz:-(jeszcze kilka dni i bedzie po @ i zaczniecie nowe dzialania:tak:
MONIA- prosze-wysylam deszcz DHL-em:-D

BUNIA- ja Cie wspieram ,nasza Ty kochana kobietko...jeszcze nie ma terminu @ wiec &&&&&&&zacisniete!!!

MARYLKA- mowisz-masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&- zielone jak dolary:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry