reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jaewa dobranoc

dzięki dziewczyny- w rzeczywistości i tak to wygląda lepiej. a że kuchnie mamy o d wschodu to jest jaaaaasnoooooo kaloryfer i parapet też są zółte

wow- u mnie leje. a tak czułam że powietrze się jakieś lżejsze zrobiło.

marylka fajnie, że kolczyki się podobają- nic mnie bardziej nie cieszy niż sprawienie komuś przyjemności (no, chyba że ktoś mi ją sprawia) mojej mamie też parę zrobiłam i też w nich chodzi.

mama a tobie się trafiły chyba koralowe- o ile dobrze pamiętam. takie żółte- mam nadzieję, że będą ci pasowały. w sumie na lato taki kolorek ładny. najwyżej komuś dasz w prezencie

uciekłam zalać ziemniaki- młode to muszą się pomoczyć zanim je "oszkrobie"

SN152287.jpgSN152288.jpgSN152292.jpgSN152291.jpg

Te lusterka mama dostała w tym roku na urodzinki - narzekała, że ma pustą ścianę, to pokupowałam parę rzeczy, pokombinowaliśmy z G. z mocowaniem i wyszło takie dzieło :laugh2:

To malutkie dostała rok temu ode mnie, sto na kominku w salonie :tak:

SN152294.jpg

A nad tym lustereczkiem pojedynczym ostatnia z moich prac w salonie - obrazek ;-)

SN152293.jpg

W naszym mieszkanku też zamierzam "porządzić" i podekorować rękodziełem :-)

wrocilam z piekarni -zjedlismy slodkie i teraz ich klade bo boli mnie glowa i sama tez sie chce polozyc-jery,ale mam dzis nerwy na wszystko:wściekła/y::wściekła/y:

wrocilam z piekarni -zjedlismy slodkie i teraz ich klade bo boli mnie glowa i sama tez sie chce polozyc-jery,ale mam dzis nerwy na wszystko:wściekła/y::wściekła/y:

mama to witaj w klubie ja tak mam od kilku tygodni - to był pierwszy objaw ciazy ;-):-D

sergi, bunia - ale wy zdolne dziewuszki jestescie :tak:

Zobacz załącznik 262232Zobacz załącznik 262233Zobacz załącznik 262236Zobacz załącznik 262237

Te lusterka mama dostała w tym roku na urodzinki - narzekała, że ma pustą ścianę, to pokupowałam parę rzeczy, pokombinowaliśmy z G. z mocowaniem i wyszło takie dzieło :laugh2:

To malutkie dostała rok temu ode mnie, sto na kominku w salonie :tak:

Zobacz załącznik 262235

A nad tym lustereczkiem pojedynczym ostatnia z moich prac w salonie - obrazek ;-)

Zobacz załącznik 262234

W naszym mieszkanku też zamierzam "porządzić" i podekorować rękodziełem :-)
boskie lusterka i wogule łałłłłłłłłłłłłłłłłł i szok i super hiper piękna ja też bym chciała miec coś tak ładnego w domku u siebie :) ale jak wygram w totka to wezme cie na projektanta zatrudnie do siebie :) piękne kurcze ale Wy zdolne tu dziewczyny jesteście

Podzielcie się deszczem!! U mnie duchota a zaraz musze wyjść:( - no za 2 godzinki to jeszcze zdążycie z deszczykiem:))
Tylko bez zimna poproszę bo nie zdązyłam się ubrać (tzn wziąć jakiegoś czegos na wypadek zimna) tak szybko przed psiakiem uciekałam (musiałam go zostawić samego i dałam mu smakolyka i w nogi żeby nie wyła pod drzwiami)

Ależ Wy zdolniachy jesteście!!!!
Bunia szafeczki bardzo pomysłowe:)
Serg - lusterka boskie! Pomysł świetny!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry