reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Serge - no na mejla może być, podam Ci na PW adres ale odbiorę to później bo zaraz lecę na pociąg

mama - ja tak pracowałam rok temu w wakacje........ dżizys o_O
a są dziewczyny które pracują po 12h na nogach i to w szpilkach.... padłabym ;<

reklama
A powiedzcie mi proszę jeszcze, czy branie hormonów (tych na zajście) stwarza ryzyko/szansę* na ciążę mnogą?
Pytam się bo ja z założenia mam OGROMNĄ szansę na ciążę mnogą, a dodatkowy czynnik nie jest mi na rękę...

*niepotrzebne skreślić ;)
KATH- tak,dokladnie zwieksza szanse na ciaze mnoga-jednak mi to nie grozi bo ja mam sprawny tylko lewy jajnik-prawy juz dawno spi i nie mozna go wystumulowac do produkcji pecherykow a jesli masz 2 sprawne to szansa jest spora-ja biore Clo i tam jest napisane o ryzyku ciazy mnogiej...

mama [/B]- ukroiłam sobie właśnie sernika - doski!!! Coś czuję że on był wczoraj za świeży jeszcze a dzisiaj jest jego dzień :D
BADYLINKA- jakze ie ciesze ,ze Ci smakuje!!!! [FONT=&quot]
c017.gif
[/FONT]czyli niezniechecilas sie ???

sergeevna- NAPISZ PROSZE asiuasiu JAK SIE WSTAWIA FOTKI,JA NIE UMIEM....A CIEKAWA JESTEM JAK MALUSZEK WYGLADA JUZ :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KATH- tak,dokladnie zwieksza szanse na ciaze mnoga-jednak mi to nie grozi bo ja mam sprawny tylko lewy jajnik-prawy juz dawno spi i nie mozna go wystumulowac do produkcji pecherykow a jesli masz 2 sprawne to szansa jest spora-ja biore Clo i tam jest napisane o ryzyku ciazy mnogiej...
No to będę miała wesoło ;)
Biorąc pod uwagę, że mój ojciec jest z trojaczków, moja mama i teściowa z bliźniaków - do tego dojdą hormony - na bliźniakach się chyba nie skończy :D
Zaczynam się zastanawiać, czy najpierw nie próbować "naturalnie" zachodzić w ciążę. Bo u mnie czasem dochodzi do uwulacji, tylko nigdy nie wiadomo kiedy...

Ja muszę się zbierać, suszyć włosy, make-up itp., więc muszę Was pożegnać! Pracuję w innym mieście i muszę złapać autobus... :eek:
Życzę Wam miłego dnia i owocnej nocki (dla staraczek) ;-);-);-)

Asiuasiu jak klikasz na odpowiedź na posta, masz taki malutki znaczek "obrazka", między "kulą ziemską" a "kliszą filmową". Klikasz w niego i pojawia się okienko z tytułem "dodaj zdjęcie ze swojego komputera" i przyciskiem "wybierz pliki".

Klikasz w ten przycisk i szukasz swojego zdjęcia w komputerze (najłatwiej, jak byś sobie zapisała na pulpicie nie trzeba by było grzebać specjalnie w dyskach ;) ).

Jak już znalazłaś, kliknij na zdjęcie żeby je zaznaczyć i potem przycisk "otwórz".

Zdjęcie "wskoczy" Ci w to otwarte okno z BB i zobaczysz jego nazwę tam. U dołu tego okna pojawią się 3 przyciski, jeden z nich to "wgraj plik(i)". Kliknij w niego i poczekaj aż się załaduje. Powinien sam pojawić się w treści posta.

Na koniec zatwierdzasz posta tak jak zawsze i... już :) Tak to będzie wyglądało:
10.png

Załączniki

• 1page.jpg
    1page.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
wychodzę już na pociąg, miłego popołudnia dziewczęta ale zanim pójdę

OZNAJMIAM WSZEM I WOBEC ŻE SERGEEVENA ROBI TAKIE CUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
że mój instynkt kolczykowacza został tak mocno rozbudzony że ja się boje co będzie jak wejdę do sklepu koralikowego

miłego dziewczęta i do zobaczenia popołudniu/wieczorem!

No to będę miała wesoło ;)
Biorąc pod uwagę, że mój ojciec jest z trojaczków, moja mama i teściowa z bliźniaków - do tego dojdą hormony - na bliźniakach się chyba nie skończy :D
Zaczynam się zastanawiać, czy najpierw nie próbować "naturalnie" zachodzić w ciążę. Bo u mnie czasem dochodzi do uwulacji, tylko nigdy nie wiadomo kiedy...
kath-no to mozesz miec wesolo!!!!!!!!!!!!
oczywiście że się nie zniechęciłam!!! :)
przepis był cacy, wszystko ok - zawiódł czynnik ludzki :D
BADYLINKA- no to si:)))
no wyglada juz jak dzidzius a brykal w brzuchu a ja w ogole mysl hmm jest 24 dlaczego on tak bryka chyba powinien spac
:-D
ASIUASIU- dobre [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

BADYLINKA- do milego:):)));-)
SERGEEVNA- dzieki za instrukcje dla Asiuasiu,a kolczyki pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASIUASIU- probuj-czekamy na fotke:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kath-no to mozesz miec wesolo!!!!!!!!!!!!

Hihi NO :D

Dlatego z jednej strony już bym chciała dzidzię (od 3 lat mnie tak męczy), a z drugiej świeci mi się w główce lampka świadomości że muszę skończyć szkołę, bo jeśli się przytrafi więcej jak jedno, to już nie wrócę na studia :(

Szkoda, że jestem na diecie, bo chętnie bym spróbowała Waszego serniczka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry