reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ha ha ha, to mu wysprzątasz "klat(k)ę" ;-):-D:-D
Miłego wieczorku zatem...a właściwie OWOCNEGO ;-)
EWELINA- [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT] dobre,dobre z ta klatka:-D:-D:-D:-D:-D [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]i dziekuje mam nadzieje,ze taki bedzie;-)a poza tym dzis mam przeglad u gina to sie okaze czy jest jakas szansa w tym cyklu...
AGNIESZKA- cześć:)))
MONIA- bardzo prosze:tak:i masz racje takim trzeba nosa utrzec bez slow-przyniesiesz pyszne cistko to jej tym pokazesz bez slow-a co!!:-)

reklama
Mama a skąd masz strój pokojówki??

Ewelinka ja jak mam takie złe dni (no raczej wieczory) to wyciągam książeczkę "aniołkowe mamy" i poprostu ryczę. Przeczytałam diopiero 2 rozdziały bo zawsze bardzo płacze... I chowam książkę przed męzusiem:)) Mi to pomaga jak się wypłaczę i to że wiem że nie jestem sama i nie mi jednej jest czasem ciężko.

Witam się Maluchy i przepraszam że tak wczoraj zniknęłam bez pożegnania, ale siostra moja uciekła z domu i się harmider narobił straszny... :dry: Już jest ok, ale smarkuli 4 godziny nie było i nikt nie był w stanie się z nią skontaktować... Zresztą ważne, że już jest...

5.gif

ewelinka każdy ma czasem zły dzień... Ale przechodzi z czasem... :tak: na przykład ja miałam wczoraj... G. dostał samochód od mechaników we wtorek o północy, a wczoraj wracając z pracy zgadnijcie co się stało... TAK!!! ZEPSUŁ SIĘ 5 raz w tym miesiącu... :dry: :sad:
anger.png

mama - oj się babo nasprzątasz dzisiaj!
big_smile.png

monia - buziaki :*

agnieszka.k.k - cześć Misiaku! Zaraz Ci wyślę PW
bad_smile.png

WITAM SIĘ SERDECZNIE Z WSZYSTKIMI!!!

dzień dobry bardzo :D
mama, monia, ewelinka, agnieszko

ja na chwilę tylko wpadłam żeby poczytać jak tam u mamy poszło a tu się okazuje że pokojówka wzięła i normalnie poszła spać!!!! Ja bym Cię zwolniła :p
za godzinkę jadę do Katowic i wracam jakoś popołudniu/wieczorkiem. Mam cichą nadzieję zahaczyć gdzieś po drodze o jakieś ładne kolczyki
bo mimo ostatnio kupionych trzech par - cierpię na niedobór :(

sergeevena - a ile ta Twoja siostra ma lat?!
no i współczuje samochodu...... może jednak czas kupić nowy? ;)

Ostatnia edycja:
dzień dobry bardzo :D

za godzinkę jadę do Katowic i wracam jakoś popołudniu/wieczorkiem. Mam cichą nadzieję zahaczyć gdzieś po drodze o jakieś ładne kolczyki bo mimo ostatnio kupionych trzech par - cierpię na niedobór :(

Buźka Kochana! :laugh2: Jak cierpisz na niedobór kolczyków, to mogę Ci trochę swoich podesłać, jeśli możesz nosić sztuczną biżuterię :tak: Sama się bawię w robienie kolczyków :tak:

Witam Was wszystkie!
Ja dziś do pracy na 14 do 20, ale w tym tygodniu padam po prostu... :eek::eek:
A co poza tym... U mnie już po intensywnych starankach, więc teraz czekanie, czy się udało...
Mama - mam nadzieję, ze Twoja randka z mężem ostatnio się udała. Miłych i owocnych starań!
Ewelina, Monia, Agnieszka.kk, Sergeevna, Badylinka, Kaththea - cześć! :-)

Ewelinka ja jak mam takie złe dni (no raczej wieczory) to wyciągam książeczkę "aniołkowe mamy" i poprostu ryczę. Przeczytałam diopiero 2 rozdziały bo zawsze bardzo płacze... I chowam książkę przed męzusiem:)) Mi to pomaga jak się wypłaczę i to że wiem że nie jestem sama i nie mi jednej jest czasem ciężko.

Czytałam tę książkę...czytałam również "O dziecku które odwróciło sie na pięcie" i " W otchłani śmierci", tematyka ta sama...:zawstydzona/y: jak nie czytałaś to polecam...
Musimy byc silne....a mnie przejdzie...kwestia czasu...trzeba walczyć dalej ;-)

ewelinka każdy ma czasem zły dzień... Ale przechodzi z czasem... :tak: na przykład ja miałam wczoraj... G. dostał samochód od mechaników we wtorek o północy, a wczoraj wracając z pracy zgadnijcie co się stało... TAK!!! ZEPSUŁ SIĘ 5 raz w tym miesiącu... :dry: :sad:

Cześć,
pewnie, że przechodzi...
Chyba musicie autko sprzedać (?), bo raz: często sie psuje...dwa:kase pochłania...

BADYLINKA, MARY-BETH
WITAJCIE :-)

MONIA- nie mam stroju-cos sie wymysli-mam sexi chaleczke -biala ,koronkową-niewinną:-D:-D:-D:-D i bede sprzątać mojemu klat(k)e:tak::-):-):-):-)az sie bedzie kurzylo;-):szok::-D

SERGEEVNA- cześć slodziaku!!! a moze Wy zmiencie mechanikow-bo oni moze jakies stare czesci Wam zakladaja czy co???no 5 raz w miesiacu to przegiecie;-)a z siostra niezla jazda:dry:

Buźka Kochana! :laugh2: Jak cierpisz na niedobór kolczyków, to mogę Ci trochę swoich podesłać, jeśli możesz nosić sztuczną biżuterię :tak: Sama się bawię w robienie kolczyków :tak:

ja też trochę robię ale tak jak mówię - kolczyków NIGDY nie jest za dużo :D
jak chcesz to możesz podesłać jakieś zdjęcia swoich robótek. OOOOOOOOOOOOOOOOO właśnie mi się przypomniało że muszę potuptać do sklepu z koralikami :D

hej hej marybeth!

reklama
sergeevena 5 raz:no: to wam powinni mega zniżki teraz dawać za częste korzystanie z warsztatu:-) A tak serio to nie zazdroszczę:(( może faktycznie sprzedajcie??
A siostra ile ma lat ze takie numery odstawia:szok:

mama inwencja twórcza widzę:)) pomysł mi się strasznie podoba ale moje haleczki to wszystkie czarne...

Ewelinka jak skończę tą to może poczytam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry