reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BADYLINKA- cześć kochana-no dzis sie bedzie dzialo to jutro Wam dam znac:tak:oczywisci bez pikantnych szczegolów;-):-Dmilych zakupow i wracaj szybko!!
MARY-BETH- cześć Slonko-a w weekendy masz wolne czy w tygodniu???i czekamy na efekty Waszych dzialan-ja mam dzis 10 d.c. wiec goracy czas przed nami!!!

lece rozwiesic pranie [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

reklama
czesc dziewczyny wpadlam na chwile powiedziec wam ze znow wczoraj bylam w szpitalu bo znow mialam plamienia i w zwiazku z tym ze moja krew to a- przy kazdej takiej sytuacji musze jechac do szpitala i tam w ciagu 72 godzin musza mi podac lek ale dzidzius szaleje w brzuszku :) mam nadzieje ze u was wszystko ok i ze atmosfera poprawiona buziaki

Nie, to nie mechanicy... Za ostatnia naprawę nam policzyli 50% ceny, a z a wczorajsze holowanie auta i poprawki nie wzięli nic... Poza tym mamy rachunki za części kupowane i to znajomi, więc nas nie robią w bambuko...

A z siostrą masakra... Jeszcze nie wiem, co rodzice na to bo śpią w dalszym ciągu :p ale pewnie zrobią jej teraz z życia późną jesień średniowiecza... Cela, pas cnoty, smok pod domem i te sprawy... :laugh2: No nieporozumienie, dziewczę za 3 miesiące będzie miało 14 lat dopiero... :dry: Ja w jej wieku.... :laugh2:... ;)

mama - proszę bardzo - niewinny fartuszek... nicponiu jeden
byebye.png

mary-beth
, asiuasiu - buziaki :*

Ostatnia edycja:
MARY-BETH- cześć Slonko-a w weekendy masz wolne czy w tygodniu???i czekamy na efekty Waszych dzialan-ja mam dzis 10 d.c. wiec goracy czas przed nami!!!

No to kciuki zaciśnięte za starania! I daj znać, co wyszło u gina! :-)
Ja pracuję na zmiany - grafik układa szefowa. I w tym tygodniu pracuję od wtorku do soboty włącznie... Ufff... 3 dni mam na popołudnie, a 2 na rano. Póki co strasznie mnie nogi bolą, bo nie ma czasu nawet na chwilkę usiąść, ale się przyzwyczaję.

[FONT=&quot] [/FONT]
(...) i tez biore hormony bo ja nie mam owulacji (...)

A powiedzcie mi proszę jeszcze, czy branie hormonów (tych na zajście) stwarza ryzyko/szansę* na ciążę mnogą?
Pytam się bo ja z założenia mam OGROMNĄ szansę na ciążę mnogą, a dodatkowy czynnik nie jest mi na rękę...

*niepotrzebne skreślić ;)

A z siostrą masakra... Jeszcze nie wiem, co rodzice na to bo śpią w dalszym ciągu :p ale pewnie zrobią jej teraz z życia późną jesień średniowiecza... Cela, pas cnoty, smok pod domem i te sprawy... :laugh2: No nieporozumienie, dziewczę za 3 miesiące będzie miało 14 lat dopiero... :dry: Ja w jej wieku.... :laugh2:... ;)

a ja nie pamiętam co w jej wieku robiłam ale generalnie dość ciężko ze mną było z tego co wiem.
ja bym dorzuciła jeszcze fosę z jadowitymi rybami - tak dla pewności :)

mama
- ukroiłam sobie właśnie sernika - doski!!! Coś czuję że on był wczoraj za świeży jeszcze a dzisiaj jest jego dzień :D

mama - proszę bardzo - niewinny fartuszek... nicponiu jeden
byebye.png
SERGEEVNA- jaaaaaaaaaaaa,nicpoń-no cos Ty [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif
sama widzisz [/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif

ASIUASIU- &&&&&&&& zacisnite,zeby wszystko u Ciebie bylo si-a pracujesz jeszcze czy na L4 jestes???buziaki

MARY-BETH- nogi sie przyzwyczaja,ja pracowalam przez rok w salonie z garniturami i stalam po 12 godzin -praca dzien na dzien i na poczatku bylo ciezko,ale po 2,3, tyg nogi sie przyzwyczaily-bedzie dobrze!![/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

reklama
SERGEEVNA- jaaaaaaaaaaaa,nicpoń-no cos Ty [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif
sama widzisz [/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif

ASIUASIU- &&&&&&&& zacisnite,zeby wszystko u Ciebie bylo si-a pracujesz jeszcze czy na L4 jestes???buziaki

MARY-BETH- nogi sie przyzwyczaja,ja pracowalam przez rok w salonie z garniturami i stalam po 12 godzin -praca dzien na dzien i na poczatku bylo ciezko,ale po 2,3, tyg nogi sie przyzwyczaily-bedzie dobrze!![/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]
pracuje kochana pracuje ale do wrzesnia tak sobie postanowilam jak bedzie ok i potem olewam to nie ma co sie narazac w ogole powiedzcie mi jak zdjecie wkleic bo bym wam pokazala mojego dzidziusia:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry