reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kuna dziewczyny wiecie że bez Was to mni nawet w sklepie nie idzie a dziś to juz wybitnie :( więc bardzo prosze o kciuki :zawstydzona/y:

Nie, piszę, że nic... :p A jak nie chcesz za darmo, to wogóle nie dostaniesz :p :tak:

No to jeszcze wkleję kolczyki i się pochwalę, jak Wam się tak podobają :laugh2:
page3.jpgpage2.jpg

u mnie nawet ciepło i słoneczko jest sa też chmurki ale nie groźne :) no i powiem tak brakuje morza piasku i chłopa co by masaż zrobił :)

kath- no musisz przemyslec sprawe bo faktycznie 2 lub 3 na raz to meeeega wyzwanie:tak:
dlatego muszę czekać do października, biorąc zakładkę że od razu się nie uda, termin będę miała po lipcu - czyli uda mi się pozaliczać egzaminy i napisać pracę - obronę najwyżej przeniosę na kiedy indziej ;)
Szczerze, to z bliźniaków nawet bym się cieszyła, gorzej jeśli będzie więcej ;)
U Was tez taka "cudna" pogoda, że tylko siąść i pić??? :-D:-D:-D:-D
U mnie leje od wczoraj wieczorem :(
Znowu mnie zaleje na 6 piętrze ;)

U Was tez taka "cudna" pogoda, że tylko siąść i pić??? :-D:-D:-D:-D
EWELINA- u mnie slonko,ale dosc mocno wieje:sorry2:jeden + ze pranie na ogrodzie szybko wyschnie:tak:
kuna dziewczyny wiecie że bez Was to mni nawet w sklepie nie idzie a dziś to juz wybitnie :( więc bardzo prosze o kciuki :zawstydzona/y:
MARYLKA- &&&&&&&&&&&&&& zacisniete-zycze utargu wielkiego jak smok:-D:-Di ciesze sie ,ze humor wrocil!!!!

SERGEEVNA- cudooooowne te Twoje dziela!!!!masz talent-świetnie!!

reklama
sergeevna kolczyki boskie!! Tez bym chciała umieć ale jakoś nei mam weny i pewnie talentu żeby wogóle zacząc ehhh

Bunia, Marylka miło że znowu jesteście:))

Mama a widzisz ja sobieprzypomniałam że mam stara białą sukieneczkę w której juz nei chodze bo ewidentnie za krótka i za obcisła do ludzi.... dokupie pończoszki i też da radę:)))

Wracam do moich zamówień (wysyłam faksy z zamówieniami na podręczniki dla szkól z projektu) ale będe zaglądać:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry