reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kuna dziewczyny wiecie że bez Was to mni nawet w sklepie nie idzie a dziś to juz wybitnie :( więc bardzo prosze o kciuki :zawstydzona/y:

Nie, piszę, że nic... :p A jak nie chcesz za darmo, to wogóle nie dostaniesz :p :tak:

No to jeszcze wkleję kolczyki i się pochwalę, jak Wam się tak podobają :laugh2:
page3.jpgpage2.jpg

u mnie nawet ciepło i słoneczko jest sa też chmurki ale nie groźne :) no i powiem tak brakuje morza piasku i chłopa co by masaż zrobił :)

kath- no musisz przemyslec sprawe bo faktycznie 2 lub 3 na raz to meeeega wyzwanie:tak:
dlatego muszę czekać do października, biorąc zakładkę że od razu się nie uda, termin będę miała po lipcu - czyli uda mi się pozaliczać egzaminy i napisać pracę - obronę najwyżej przeniosę na kiedy indziej ;)
Szczerze, to z bliźniaków nawet bym się cieszyła, gorzej jeśli będzie więcej ;)
U Was tez taka "cudna" pogoda, że tylko siąść i pić??? :-D:-D:-D:-D
U mnie leje od wczoraj wieczorem :(
Znowu mnie zaleje na 6 piętrze ;)

U Was tez taka "cudna" pogoda, że tylko siąść i pić??? :-D:-D:-D:-D
EWELINA- u mnie slonko,ale dosc mocno wieje:sorry2:jeden + ze pranie na ogrodzie szybko wyschnie:tak:
kuna dziewczyny wiecie że bez Was to mni nawet w sklepie nie idzie a dziś to juz wybitnie :( więc bardzo prosze o kciuki :zawstydzona/y:
MARYLKA- &&&&&&&&&&&&&& zacisniete-zycze utargu wielkiego jak smok:-D:-Di ciesze sie ,ze humor wrocil!!!!

SERGEEVNA- cudooooowne te Twoje dziela!!!!masz talent-świetnie!!

reklama
sergeevna kolczyki boskie!! Tez bym chciała umieć ale jakoś nei mam weny i pewnie talentu żeby wogóle zacząc ehhh

Bunia, Marylka miło że znowu jesteście:))

Mama a widzisz ja sobieprzypomniałam że mam stara białą sukieneczkę w której juz nei chodze bo ewidentnie za krótka i za obcisła do ludzi.... dokupie pończoszki i też da radę:)))

Wracam do moich zamówień (wysyłam faksy z zamówieniami na podręczniki dla szkól z projektu) ale będe zaglądać:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry