ewelina28
Dum Spiro Spero...
Przywitam się i zmykam....praca...brak humoru i do tego okropny ból gardła - za głosno wczoraj śpiewałam
Milutkiego dnia Wam życzę :*
Cumolki***
Milutkiego dnia Wam życzę :*
Cumolki***
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MONIA,MLODAM,BETUSIE I EWELINKA- witam Was cieplo i slonecznie;-)
ewelinka-jak to brak humoru:-(podaje czekoladke i przytulam;-):-)
KATHTHEA- witaj-ja nie bralam na regulacje @ duphastonu a na podtrzymanie ciazy wiec nie wiem jak to wyglada z tej strony,ale skoro dostalas raz po 29 dniach a teraz po 26 to moze zadzwon do gina czy tak to moze wygladac??? ja mam do swojego komorke i jak cos sie dzieje to dzwonie-tez sie staramy i tez biore hormony bo ja nie mam owulacji....powodzenia Ci zycze!!!Hej dziewczyny - witałam się z Wami wczoraj
Czy któraś z Was bierze (brała) duphaston na uregulowanie okresu?
Wg lekarza mam zespół policystycznych jajników i właśnie ten lek mi przepisał, żeby uregulować @ przed zajściem w ciążę.
Do tej pory było wszystko ok - @ dostawałam 29 dc - 4 dnia po przestaniu przyjmowania leku.
A w tym cyklu dostałam dziś - 26 dnia (wczoraj brałam ostatnią tabletkę - a dziś @)
Moje pytanie - czy to jest normalne???
I jak już pisałam wcześniej - od października chcę zacząć robić dzidziusia (wg gina będę musiała przyjmować hormony), a do tego czasu chciałabym zrobić wszystkie możliwe do zrobienia badania przed ciążą. Mam poprosić gina żeby mi dał skierowanie na wszytkie badania, czy muszę mu wymieniać na co chcę???
Miłego dnia wszystkim życzę
EWELINA- a wieczor przelozylismy na dzis bo wczoraj mąż wrocil z siatki po 23,zanim sie wykąpal to ja zasnelam a taka pokojowka to musi sie troche nasprzatac ,wiec dzis jak polozymy dzieci a mąż niegdzie dzis nie idzie to [FONT="]Witaj Słońce :-)
ano tak bywa, czasem i ja humoru nie mam, chyba wczoraj limit wyczerpałam, bo normalnie dziś ledwo z łóżka wstałam z rykiem, że czeka mnie tyle roboty, a póki co palcem nie tknęłam...siedzę i rozmyślam...i jakoś tak ogólnie smutnawo, ale przejdzie...zawsze przechodzi...
Jak po wieczorku? Udany? Hi hi hi;-)
EWELINA- a wieczor przelozylismy na dzis bo wczoraj mąż wrocil z siatki po 23,zanim sie wykąpal to ja zasnelam a taka pokojowka to musi sie troche nasprzatac ,wiec dzis jak polozymy dzieci a mąż niegdzie dzis nie idzie to [FONT="][/FONT]
[FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT]
Dzwonić nie mam co, bo jutro i tak mam wizytę - dlatego taka rozgoryczona jestem - bo mnie nie zbada, a chciałam[FONT="] [/FONT]
(...) to moze zadzwon do gina czy tak to moze wygladac??? ja mam do swojego komorke i jak cos sie dzieje to dzwonie-tez sie staramy i tez biore hormony bo ja nie mam owulacji....powodzenia Ci zycze!!!