reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, no no działo się, kto by wtedy myślał o płaceniu rachunków:-D:-D:-D
sol, grzeczna dziewczynka !!!
marylka, piękny sen i apropo to ja mam w lodówce zamrożone mleko swoje z kwietnia 2009, zostawiłam sobie i niech leży. Miło popatrzeć...taka pamiątka:-D:-D:-D

reklama
IWONKA- nie wiem co u Ciebie slonko????:( przykro mi ze masz takie doly-ja za to mam nerwy i juz ciezko mi wytrzymac i decyzja zapadla-przemecze sie jeszcze tydzien z hormonami a reszty nie biore(9 tabletek sobie daruje)nie dam rady dluzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KINGA- no to ladnie dzialajcie i trzymam kciuki:))
ZAPMARTA- masz mleczko z 2009 no,no-moze sie komus do kawy dostanie:))

Mama a nie boisz się odstawić w trakcie opakowania? Ja brałam yasminelle a potem zmieniłam na Novynette, po którym zaczęły się psychiczne jazdy (stany lękowe, depresyjne, huśtawy nastrojów itd.) i odstawiłam w trakcie i wtedy dopiero się zaczęło w ogóle się nie kontrolowałam. Dopiero po tygodniu się uspokoiło.
Właściwie to dziś czuję się tak samo jak wtedy... Mega dół.

Zapmarta mleczko fajna pamiątka :)

mama, nie dasz rady do tego 26 maja dotrwać ? rozumiem cię, w końcu hormony to ingerencja w organizm, cykl itd. A potem od razu masz iść do gina, czy czekasz na @ ?

elleth, to nieciekawie... ile już nie bierzesz tabletek ?

:-) no cześć gadułki ,,, wiecie co rano nie wytrzymałam i zrobiłam test dwie kerchy :szok::szok::szok: szok aż się poryczałam ,,, jak głupia .:szok:. zaskoczyło mnie to że ho .. to wszystko przez sol bo tak mnie namawiała na ten test , ale jaesem jej bardzo wdzięczna :happy2:. ciekawe czy pan gin coś zobaczy ?///
Serdeczne gratulacje!!!!!!!
Witam Was piękne Panie
Otóż @ przyszła, jak zwykle nic z tego, w sumie powinnam się już przyzwyczaić, bo to chyba z 10 cykl.
Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zmienić suwaczek, dni płodnych, bo teraz przestawiły się o pare dni pozniej ...
Ha a nie zmieniam, co się mogło przestawić, jak ja płodnych dni wcale nie mam ...
sylwi serdecznie witam ... i życzę szybkich i owocnych starań
sól - jak się czujesz ? szczęściaro
Nie zniechęcaj się kochana, na każdego przyjdzie czas. Potrzeba spokoju i cierpliwości, na pewno się uda i niedługo będziesz chodziła z okrągłym brzuszkiem. Tak więc trzymam kciuki za następny cykl.

No a my się staramy, pracujemy wytrwale hahaha. Mamy swoją taktykę z poprzednich dwóch staranek o dzieciaczki. A mianowicie jak będzie to będzie. Mój mąż bardzo jest zadowolony z odrzucenia zabezpieczeń bo ja tabletek nigdy nie brałam i on musiał myśleć o tych sprawach. Mówi że nawet lepiej by było jakbym tak od razu nie zaszła bo by miał więcej okazji do świadomego przeznaczania swoich chłopaczków :)))

mamo pewnie jak masz się męczyć to odstaw
ja to chyba zwariowałam i tyle:-( ale hormony mi zwariowały bo nie ma innego wytłumaczenia
może w końcu przejdzie :wściekła/y:
zobaczymy jutro dziś tak jak wspomniałam złość przeszła w płacz więc może jutro płacz przejdzie w uśmiech
miejmy nadzieję bo mój w końcu nie wytrzyma :-p

miłego popołudnia
życzę idę się położyć
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :*:*:*

wpadnę na forum jak opanuję trochę nerwy

Ostatnia edycja:
Witam :) Forum śledzę od dawna udzielam się od kilku tygodni :) W tym cyklu zaczęliśmy oficjalne staranka o nasze pierwsze i bardzo upragnione dzieciątko.
Widzę, że się już tutaj dobrze znacie więc moje pytanie jest następujące...Czy mogę do Was dołączyć ? :)

Witam :)) was nadrobić, to graniczy z cudem:-D:-D

Kinga, Iwonka2b- witam

Sylvi- nie dziękuję, ale mam nadzieję, że za rok już będą te spacery:-p

Wisienka- a może kłótnia z Polem i Tatem, to wina fasolki:-p

Mama05- dzieciaki superaśne:tak:

Młodam- pisz co Ci leży na serduchu. Tulę

Pysia- skoro poród nie bolał, to na bank był to sen:-D w rzeczywistości nie będzie tak wesoło:sorry2:

Sol- a może ten sen to przepowiednia:sorry2:
I NIE RUSZAJ OKIEN!!!!!!:wściekła/y:

bB77- GRATULUJĘ!!!

takaJednaKobietka- witam na forum

Dziewczyny, mi się wydaje, że te co mają humorki, to Fasolki:tak: Zobaczycie za parę tygodni:-):tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :) Forum śledzę od dawna udzielam się od kilku tygodni :) W tym cyklu zaczęliśmy oficjalne staranka o nasze pierwsze i bardzo upragnione dzieciątko.
Widzę, że się już tutaj dobrze znacie więc moje pytanie jest następujące...Czy mogę do Was dołączyć ? :)
witaj! :)) co za pytanie jasne że można tu dołączyć! :-)
Życzę powodzenia w starankach o dzidzie :)

iwonka spokojnie.... ;) bedzie lepiej zobaczysz! wrócisz tu z bananem na twarzy ;-)
Ewcia822 podoba mi sie to podejscie jak bedzie to bedzie... :) to tak jak u nas. Powodzenia!!!! ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry