reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-) no cześć gadułki ,,, wiecie co rano nie wytrzymałam i zrobiłam test dwie kerchy :szok::szok::szok: szok aż się poryczałam ,,, jak głupia .:szok:. zaskoczyło mnie to że ho .. to wszystko przez sol bo tak mnie namawiała na ten test , ale jaesem jej bardzo wdzięczna :happy2:. ciekawe czy pan gin coś zobaczy ?///
no prosze ,prosze-tylko spuść z oka to zaraz sie zaczyna-pieknie!!!!!!!!!!!!!bardzo serdecznie Ci gratuluje i spokojnej ciąży zycze!!!!!!!
daj znac po ginek:tak:pieknie nam sie robi na wątku:-D czy ja juz mowilam ,ze t e ż c h c e !!!!!!:rofl2:
mam nadzieje i tego zycze ,zeby na każdą przyszla kolej:tak::tak::tak:
KINGA-ELLETH,NAGAPALMA- witajcie kobietki:happy2:
ja kupilam swoje cyprysy i jak Domi pojdzie na drzemke to pojde je wkopać:rofl2:
MARYLKA- to ci sen.........:happy2:

reklama
:-) no cześć gadułki ,,, wiecie co rano nie wytrzymałam i zrobiłam test dwie kerchy :szok::szok::szok: szok aż się poryczałam ,,, jak głupia .:szok:. zaskoczyło mnie to że ho .. to wszystko przez sol bo tak mnie namawiała na ten test , ale jaesem jej bardzo wdzięczna :happy2:. ciekawe czy pan gin coś zobaczy ?///
I źle że namówiłam ? :-D Gratuluję słoneczko - mama mi właśnie sms-a wysłała z wieściami :-D a kij z pracą jak tu takie informacje :-D

Otóż @ przyszła, jak zwykle nic z tego, w sumie powinnam się już przyzwyczaić, bo to chyba z 10 cykl.
Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zmienić suwaczek, dni płodnych, bo teraz przestawiły się o pare dni pozniej ...
sól - jak się czujesz ? szczęściaro
Czuję się dobrze - a ty się nie załamuj tylko już chyba to pisałam - więcej przytulania, mniej starania :-D

No i jak ja mam pisać jak tu takie dobre wieści co chwila? Zaraz robię bb suwaczek :tak:

czesc wszystkim!
faktycznie same dobre wiadomosci z rana :
bb77 : GRATULACJE!!!! no to bedzie troche styczniowych bobaskow 2011 :)

a mi dziewczyny zyczcie wszystkiego tylko nie stycznia-lutego ( 2012, bo nie jetsem przeciez w ciazy! ;)
haahahahaha tutaj jest zupelnie inaczej, zle jest rodzic w styczniu-lutym. Dzieci nawet zdolnych bardzo nie mozna przeniesc do wyzszej klasy ( a u mnie w LO takich przypadkow byly 4 plus wiele innych znajomych, przyjaciol). wiec wszyscy jak ognia unikaja poczatkow roku : albo zeby zdolne dziecko nie stalo w rozowju bo powinno byc w klasie wyzej, albo jesli na odwrot : zle sie uczy, nie jest zdolne, zeby jeszcze sie nie dolowalo tym ze jest najstrasze, najbardziej wyrosniete, a gorsze wyniki... a w ogole na poczatku to ja chcialam wlasnie styczen luty (pare lat temu) bo myslalam ze lepiej : podoba mi sie ten polski system! ale tu nie ma on zadnego plusa... ze nie wspomne ze czesc ludzi woli koncowke roku rowniez ze wzgledu na podatki hehehehe :) moja kolezanka wywolywala porod spejalnie 29 grudnia ;)

mama witaj :)) noo ja też chce!!!! ;-) i na pewno w końcu też bedziemy zobaczysz!
maryla niezły sen dziazas :D
Sol rób suwaczek rób ;)

wiesz trzymam kciuki żebyś się dziwiła równie mocno a nawet mocniej jak bb77 ona tez była przekonana że kolejny miesiac stracony wiesz tak sobie pomyślałam urodziłas sie kila dni przedemną testujesz przedemną to może tobie sie uda a ja pójde za Twoim przykładem i rodzić też będe zaraz po tobie :):):) fajnie by było co takie zbiegi okoliczności :) choc powiem że mi tez sie zdaje że nic nie będzie że mój organizm warjuje albo to urojona :) ale nadzieje też mam że może akurat :)

wiecie co przypomniało mi sie co mi sie dziś sniło otórz ściągałam sobie pokarm z piersi laktatorem :):):):) a kamil do mnie mówi co ty robisz przeciez to początek ciąży dopiero a ja no wiem ale jak mam mleko to ściągam zamroże i będzie na później bo jak nie będe puźniej miała pokarmu to co a tak mam skitrane :):):):) a poza tym nie wiadomo ile dziecko będzie jadło :)::):):):) i sie obudziłam bo mi sie sikac chcialo :):):):)

Byłoby super. :)

A sen super. Mnie się dziś śnił pożar naszego domu (co dziwne bo mieszkamy w bloku, a nie w domu) :/

Suwaczek już dodany, następna testuje Lorelain, elleth, maryla i sylvi z dniowymi przerwami od środy :-D

nagapalma - ja się o Karolę 1.5 roku starałam z Moim mężem i zaszłam jak daliśmy sobie spokój :-p

Dobra - wracam do pisania :-p

KINGA- jakie plany na dzis???ja wczoraj poszlam spac po 23 ale napisalam mojemu sexownego sms'a i w te pędy byl u gory i dziaaaaaaaalo sie!!!!mam nadzieje ,ze jak juz zaczniemy starania to tez bedzie duzo takich spontanów:):):):))))
ELLETH- trzymam kciuki za testowanie za 4 dni-trzeba mieć nadzieje!!!!!!!!

witam Was kochane :-)
bb77 GRATULUJĘ :-D
nagapalma uda się w tym cyklu nie załamuj się będzie dobrze :tak:
mloda nie smuć się musisz jakoś się trzymać na pewno tatko wyzdrowieje
mamo discovery travel and living ciąża z zaskoczenia od pon do pt o 11 a zresztą zaraz dam Ci namiar na całą rozpiskę tego kanału :):)
Program TV Discovery Travel & Living - telewizyjny program dla kanału Discovery Travel & Living.TV na dziś, jutro i kolejne dni.
proszę bardzo :):)

a u mnie hmmmm złość przeszła w płacz, płacze od rana
zastanawiam się czy ja czasem nie zwariowałam?????!!!!!!!!

reklama
KINGA- jakie plany na dzis???ja wczoraj poszlam spac po 23 ale napisalam mojemu sexownego sms'a i w te pędy byl u gory i dziaaaaaaaalo sie!!!!mam nadzieje ,ze jak juz zaczniemy starania to tez bedzie duzo takich spontanów:):):):))))
My też wczoraj działaliśmy z M dlatego mnie wogóle wieczorem nie było na bb ;-)
Dziś nie wiem..puki co siedzę z młodym w domu bo u nas pada. M w pracy.
Jeszcze na miasto musze wyjsc po warzywa a potem to już popołudnie z moimi chłopakami i wieczór z mężem:-p tak wiec ja teraz na bb to tylko do południa jestem:tak::-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry