reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-) no cześć gadułki ,,, wiecie co rano nie wytrzymałam i zrobiłam test dwie kerchy :szok::szok::szok: szok aż się poryczałam ,,, jak głupia .:szok:. zaskoczyło mnie to że ho .. to wszystko przez sol bo tak mnie namawiała na ten test , ale jaesem jej bardzo wdzięczna :happy2:. ciekawe czy pan gin coś zobaczy ?///
no prosze ,prosze-tylko spuść z oka to zaraz sie zaczyna-pieknie!!!!!!!!!!!!!bardzo serdecznie Ci gratuluje i spokojnej ciąży zycze!!!!!!!
daj znac po ginek:tak:pieknie nam sie robi na wątku:-D czy ja juz mowilam ,ze t e ż c h c e !!!!!!:rofl2:
mam nadzieje i tego zycze ,zeby na każdą przyszla kolej:tak::tak::tak:
KINGA-ELLETH,NAGAPALMA- witajcie kobietki:happy2:
ja kupilam swoje cyprysy i jak Domi pojdzie na drzemke to pojde je wkopać:rofl2:
MARYLKA- to ci sen.........:happy2:

reklama
:-) no cześć gadułki ,,, wiecie co rano nie wytrzymałam i zrobiłam test dwie kerchy :szok::szok::szok: szok aż się poryczałam ,,, jak głupia .:szok:. zaskoczyło mnie to że ho .. to wszystko przez sol bo tak mnie namawiała na ten test , ale jaesem jej bardzo wdzięczna :happy2:. ciekawe czy pan gin coś zobaczy ?///
I źle że namówiłam ? :-D Gratuluję słoneczko - mama mi właśnie sms-a wysłała z wieściami :-D a kij z pracą jak tu takie informacje :-D

Otóż @ przyszła, jak zwykle nic z tego, w sumie powinnam się już przyzwyczaić, bo to chyba z 10 cykl.
Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zmienić suwaczek, dni płodnych, bo teraz przestawiły się o pare dni pozniej ...
sól - jak się czujesz ? szczęściaro
Czuję się dobrze - a ty się nie załamuj tylko już chyba to pisałam - więcej przytulania, mniej starania :-D

No i jak ja mam pisać jak tu takie dobre wieści co chwila? Zaraz robię bb suwaczek :tak:

czesc wszystkim!
faktycznie same dobre wiadomosci z rana :
bb77 : GRATULACJE!!!! no to bedzie troche styczniowych bobaskow 2011 :)

a mi dziewczyny zyczcie wszystkiego tylko nie stycznia-lutego ( 2012, bo nie jetsem przeciez w ciazy! ;)
haahahahaha tutaj jest zupelnie inaczej, zle jest rodzic w styczniu-lutym. Dzieci nawet zdolnych bardzo nie mozna przeniesc do wyzszej klasy ( a u mnie w LO takich przypadkow byly 4 plus wiele innych znajomych, przyjaciol). wiec wszyscy jak ognia unikaja poczatkow roku : albo zeby zdolne dziecko nie stalo w rozowju bo powinno byc w klasie wyzej, albo jesli na odwrot : zle sie uczy, nie jest zdolne, zeby jeszcze sie nie dolowalo tym ze jest najstrasze, najbardziej wyrosniete, a gorsze wyniki... a w ogole na poczatku to ja chcialam wlasnie styczen luty (pare lat temu) bo myslalam ze lepiej : podoba mi sie ten polski system! ale tu nie ma on zadnego plusa... ze nie wspomne ze czesc ludzi woli koncowke roku rowniez ze wzgledu na podatki hehehehe :) moja kolezanka wywolywala porod spejalnie 29 grudnia ;)

mama witaj :)) noo ja też chce!!!! ;-) i na pewno w końcu też bedziemy zobaczysz!
maryla niezły sen dziazas :D
Sol rób suwaczek rób ;)

wiesz trzymam kciuki żebyś się dziwiła równie mocno a nawet mocniej jak bb77 ona tez była przekonana że kolejny miesiac stracony wiesz tak sobie pomyślałam urodziłas sie kila dni przedemną testujesz przedemną to może tobie sie uda a ja pójde za Twoim przykładem i rodzić też będe zaraz po tobie :):):) fajnie by było co takie zbiegi okoliczności :) choc powiem że mi tez sie zdaje że nic nie będzie że mój organizm warjuje albo to urojona :) ale nadzieje też mam że może akurat :)

wiecie co przypomniało mi sie co mi sie dziś sniło otórz ściągałam sobie pokarm z piersi laktatorem :):):):) a kamil do mnie mówi co ty robisz przeciez to początek ciąży dopiero a ja no wiem ale jak mam mleko to ściągam zamroże i będzie na później bo jak nie będe puźniej miała pokarmu to co a tak mam skitrane :):):):) a poza tym nie wiadomo ile dziecko będzie jadło :)::):):):) i sie obudziłam bo mi sie sikac chcialo :):):):)

Byłoby super. :)

A sen super. Mnie się dziś śnił pożar naszego domu (co dziwne bo mieszkamy w bloku, a nie w domu) :/

Suwaczek już dodany, następna testuje Lorelain, elleth, maryla i sylvi z dniowymi przerwami od środy :-D

nagapalma - ja się o Karolę 1.5 roku starałam z Moim mężem i zaszłam jak daliśmy sobie spokój :-p

Dobra - wracam do pisania :-p

KINGA- jakie plany na dzis???ja wczoraj poszlam spac po 23 ale napisalam mojemu sexownego sms'a i w te pędy byl u gory i dziaaaaaaaalo sie!!!!mam nadzieje ,ze jak juz zaczniemy starania to tez bedzie duzo takich spontanów:):):):))))
ELLETH- trzymam kciuki za testowanie za 4 dni-trzeba mieć nadzieje!!!!!!!!

witam Was kochane :-)
bb77 GRATULUJĘ :-D
nagapalma uda się w tym cyklu nie załamuj się będzie dobrze :tak:
mloda nie smuć się musisz jakoś się trzymać na pewno tatko wyzdrowieje
mamo discovery travel and living ciąża z zaskoczenia od pon do pt o 11 a zresztą zaraz dam Ci namiar na całą rozpiskę tego kanału :):)
Program TV Discovery Travel & Living - telewizyjny program dla kanału Discovery Travel & Living.TV na dziś, jutro i kolejne dni.
proszę bardzo :):)

a u mnie hmmmm złość przeszła w płacz, płacze od rana
zastanawiam się czy ja czasem nie zwariowałam?????!!!!!!!!

reklama
KINGA- jakie plany na dzis???ja wczoraj poszlam spac po 23 ale napisalam mojemu sexownego sms'a i w te pędy byl u gory i dziaaaaaaaalo sie!!!!mam nadzieje ,ze jak juz zaczniemy starania to tez bedzie duzo takich spontanów:):):):))))
My też wczoraj działaliśmy z M dlatego mnie wogóle wieczorem nie było na bb ;-)
Dziś nie wiem..puki co siedzę z młodym w domu bo u nas pada. M w pracy.
Jeszcze na miasto musze wyjsc po warzywa a potem to już popołudnie z moimi chłopakami i wieczór z mężem:-p tak wiec ja teraz na bb to tylko do południa jestem:tak::-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry