reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARAN- czesc ,no postaram sie wziaść jeszcze do niedzieli ,ale nprawde jest mi ciezko z tymi nerwami-pewnie juz za duzo tych hormonow a do tego czasem mam takie delikatnie rozowe plamienia:dry:

reklama
witam Was kochane :-)
bb77 GRATULUJĘ :-D
nagapalma uda się w tym cyklu nie załamuj się będzie dobrze :tak:
mloda nie smuć się musisz jakoś się trzymać na pewno tatko wyzdrowieje
mamo discovery travel and living ciąża z zaskoczenia od pon do pt o 11 a zresztą zaraz dam Ci namiar na całą rozpiskę tego kanału :):)
Program TV Discovery Travel & Living - telewizyjny program dla kanału Discovery Travel & Living.TV na dziś, jutro i kolejne dni.
proszę bardzo :):)

a u mnie hmmmm złość przeszła w płacz, płacze od rana
zastanawiam się czy ja czasem nie zwariowałam?????!!!!!!!!
ty a może to bliźniaki że tak szybko cie dopadają chuśtawki :):) no albo przemęczenie organizmu i stres za duży ??
My też wczoraj działaliśmy z M dlatego mnie wogóle wieczorem nie było na bb ;-)
Dziś nie wiem..puki co siedzę z młodym w domu bo u nas pada. M w pracy.
Jeszcze na miasto musze wyjsc po warzywa a potem to już popołudnie z moimi chłopakami i wieczór z mężem:-p tak wiec ja teraz na bb to tylko do południa jestem:tak::-)
no Kinga bardzo ładnie trzeba działać :) działac działać nie przestawać :):):):) my tam co wieczór a czasem dzień czy poranek działamy :):) ale my tak od dawna :):)

Witam :) Forum śledzę od dawna udzielam się od kilku tygodni :) W tym cyklu zaczęliśmy oficjalne staranka o nasze pierwsze i bardzo upragnione dzieciątko.
Widzę, że się już tutaj dobrze znacie więc moje pytanie jest następujące...Czy mogę do Was dołączyć ? :)
witamy witam do gadania zapraszamy :):):)

mama wiesz mi sie zdaje że psyhika ja jak nie chciałam już brać tapsów a miałam jeszcze opakowanie i plan był zeby je wybrać to tez miałam huśdawki hormonów i czółam że mi nagle na wszystko szkodzą i tak jak ty czułam że zwarjuje jak nie odstawie i odstawiłam :):)

Ostatnia edycja:
Szczęśliwa witaj:)) no jasne że czasami trzeba pobyć trochę z ukochanym z rodzinką a nie tylko ciągle na plotach forumowych ;P
3mam kciuki za jutrzejszą wizytę! :))

marylka jak moj mąż ma wolne to i pare razy dziennie się działa działa... ;))) ale że moj mąż pracuje na kilka etatów no to naprawdę mało mam go w domu. Teraz miał urlop wiec było cudnie! :) wykorzystaliśmy to bardzo pod każdym względem.

ach na spanie to ja nie mam czasu :sorry2: szkoda dnia.
wiesz.. ja też się wkurzam bez powodu dużo by pisać o co potrafię zrobić jazdę:zawstydzona/y::no:brak słów. no hormony szaleją! cholerka...
KINGA- ja tez nie mam czasu na spanie w dzien i dlatego jak juz wezme persen to licze sie z tym ze bede troche przymulona:(
SZCZESLIWA- to wypytaj jutro ginek.i bedziesz spokojne,ale to napewno nie duphaston...

Szczęśliwa witaj:)) no jasne że czasami trzeba pobyć trochę z ukochanym z rodzinką a nie tylko ciągle na plotach forumowych ;P
3mam kciuki za jutrzejszą wizytę! :))
Czesc Kinga :) nioo czasami trzeba tym bardziej ze miałam zlot najpierw w sobote u Nas goście a w niedziele my do rodziców Krzyśka i na spacerek bo tego potrzebuje :):) a wieczorkiem nam odbiło i graliśmy w playstation hehehe :):)

Ostatnia edycja:
KINGA- czego ja juz nie probowalam:szok::szok:ale ja wiem ze u mnie to przez hormony bo ja na co dzien taka nie jestem teraz mi sie zaczelo,dlatego wiem ze jak odtawie anty.to po kilku dniach pewnie wszystko wroci na swoje tory-ja mam juz rosolek ugotowany-Domi konczy kakao i zaraz ma drzemnke:tak:

KINGA- czego ja juz nie probowalam:szok::szok:ale ja wiem ze u mnie to przez hormony bo ja na co dzien taka nie jestem teraz mi sie zaczelo,dlatego wiem ze jak odtawie anty.to po kilku dniach pewnie wszystko wroci na swoje tory-ja mam juz rosolek ugotowany-Domi konczy kakao i zaraz ma drzemnke:tak:

mama ja tam Cie rozumiem bo ingerowanie hormonami w organizm to naprawde różne skutki daje, moja znajoma jak brała jakieś anty, ja nie wiem nawet jakie, to normalnie jej sie na głowe rzucało a nerwowa była, że strach było podchodzić i musiała to zostawić bo sama ze sobą rady sobie nie potrafiła dać... no i ja tez dziś rosołek gotuje... tzn. dla mnie będzie tylko mięsko ;)

reklama
dobra - nie dam rady was dogłębnie nadrobić - spadam po Karolę, test i fajki dla małża :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry