mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARAN- czesc ,no postaram sie wziaść jeszcze do niedzieli ,ale nprawde jest mi ciezko z tymi nerwami-pewnie juz za duzo tych hormonow a do tego czasem mam takie delikatnie rozowe plamienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ty a może to bliźniaki że tak szybko cie dopadają chuśtawki no albo przemęczenie organizmu i stres za duży ??witam Was kochane :-)
bb77 GRATULUJĘ
nagapalma uda się w tym cyklu nie załamuj się będzie dobrze
mloda nie smuć się musisz jakoś się trzymać na pewno tatko wyzdrowieje
mamo discovery travel and living ciąża z zaskoczenia od pon do pt o 11 a zresztą zaraz dam Ci namiar na całą rozpiskę tego kanału
Program TV Discovery Travel & Living - telewizyjny program dla kanału Discovery Travel & Living.TV na dziś, jutro i kolejne dni.
proszę bardzo
a u mnie hmmmm złość przeszła w płacz, płacze od rana
zastanawiam się czy ja czasem nie zwariowałam?????!!!!!!!!
no Kinga bardzo ładnie trzeba działać działac działać nie przestawać my tam co wieczór a czasem dzień czy poranek działamy ale my tak od dawnaMy też wczoraj działaliśmy z M dlatego mnie wogóle wieczorem nie było na bb ;-)
Dziś nie wiem..puki co siedzę z młodym w domu bo u nas pada. M w pracy.
Jeszcze na miasto musze wyjsc po warzywa a potem to już popołudnie z moimi chłopakami i wieczór z mężem tak wiec ja teraz na bb to tylko do południa jestem:-)
witamy witam do gadania zapraszamyWitam Forum śledzę od dawna udzielam się od kilku tygodni W tym cyklu zaczęliśmy oficjalne staranka o nasze pierwsze i bardzo upragnione dzieciątko.
Widzę, że się już tutaj dobrze znacie więc moje pytanie jest następujące...Czy mogę do Was dołączyć ?
KINGA- ja tez nie mam czasu na spanie w dzien i dlatego jak juz wezme persen to licze sie z tym ze bede troche przymulonaach na spanie to ja nie mam czasu szkoda dnia.
wiesz.. ja też się wkurzam bez powodu dużo by pisać o co potrafię zrobić jazdębrak słów. no hormony szaleją! cholerka...
Czesc Kinga nioo czasami trzeba tym bardziej ze miałam zlot najpierw w sobote u Nas goście a w niedziele my do rodziców Krzyśka i na spacerek bo tego potrzebuje a wieczorkiem nam odbiło i graliśmy w playstation heheheSzczęśliwa witaj) no jasne że czasami trzeba pobyć trochę z ukochanym z rodzinką a nie tylko ciągle na plotach forumowych ;P
3mam kciuki za jutrzejszą wizytę! )
KINGA- czego ja juz nie probowalamale ja wiem ze u mnie to przez hormony bo ja na co dzien taka nie jestem teraz mi sie zaczelo,dlatego wiem ze jak odtawie anty.to po kilku dniach pewnie wszystko wroci na swoje tory-ja mam juz rosolek ugotowany-Domi konczy kakao i zaraz ma drzemnke