reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARAN- czesc ,no postaram sie wziaść jeszcze do niedzieli ,ale nprawde jest mi ciezko z tymi nerwami-pewnie juz za duzo tych hormonow a do tego czasem mam takie delikatnie rozowe plamienia:dry:

reklama
witam Was kochane :-)
bb77 GRATULUJĘ :-D
nagapalma uda się w tym cyklu nie załamuj się będzie dobrze :tak:
mloda nie smuć się musisz jakoś się trzymać na pewno tatko wyzdrowieje
mamo discovery travel and living ciąża z zaskoczenia od pon do pt o 11 a zresztą zaraz dam Ci namiar na całą rozpiskę tego kanału :):)
Program TV Discovery Travel & Living - telewizyjny program dla kanału Discovery Travel & Living.TV na dziś, jutro i kolejne dni.
proszę bardzo :):)

a u mnie hmmmm złość przeszła w płacz, płacze od rana
zastanawiam się czy ja czasem nie zwariowałam?????!!!!!!!!
ty a może to bliźniaki że tak szybko cie dopadają chuśtawki :):) no albo przemęczenie organizmu i stres za duży ??
My też wczoraj działaliśmy z M dlatego mnie wogóle wieczorem nie było na bb ;-)
Dziś nie wiem..puki co siedzę z młodym w domu bo u nas pada. M w pracy.
Jeszcze na miasto musze wyjsc po warzywa a potem to już popołudnie z moimi chłopakami i wieczór z mężem:-p tak wiec ja teraz na bb to tylko do południa jestem:tak::-)
no Kinga bardzo ładnie trzeba działać :) działac działać nie przestawać :):):):) my tam co wieczór a czasem dzień czy poranek działamy :):) ale my tak od dawna :):)

Witam :) Forum śledzę od dawna udzielam się od kilku tygodni :) W tym cyklu zaczęliśmy oficjalne staranka o nasze pierwsze i bardzo upragnione dzieciątko.
Widzę, że się już tutaj dobrze znacie więc moje pytanie jest następujące...Czy mogę do Was dołączyć ? :)
witamy witam do gadania zapraszamy :):):)

mama wiesz mi sie zdaje że psyhika ja jak nie chciałam już brać tapsów a miałam jeszcze opakowanie i plan był zeby je wybrać to tez miałam huśdawki hormonów i czółam że mi nagle na wszystko szkodzą i tak jak ty czułam że zwarjuje jak nie odstawie i odstawiłam :):)

Ostatnia edycja:
Szczęśliwa witaj:)) no jasne że czasami trzeba pobyć trochę z ukochanym z rodzinką a nie tylko ciągle na plotach forumowych ;P
3mam kciuki za jutrzejszą wizytę! :))

marylka jak moj mąż ma wolne to i pare razy dziennie się działa działa... ;))) ale że moj mąż pracuje na kilka etatów no to naprawdę mało mam go w domu. Teraz miał urlop wiec było cudnie! :) wykorzystaliśmy to bardzo pod każdym względem.

ach na spanie to ja nie mam czasu :sorry2: szkoda dnia.
wiesz.. ja też się wkurzam bez powodu dużo by pisać o co potrafię zrobić jazdę:zawstydzona/y::no:brak słów. no hormony szaleją! cholerka...
KINGA- ja tez nie mam czasu na spanie w dzien i dlatego jak juz wezme persen to licze sie z tym ze bede troche przymulona:(
SZCZESLIWA- to wypytaj jutro ginek.i bedziesz spokojne,ale to napewno nie duphaston...

Szczęśliwa witaj:)) no jasne że czasami trzeba pobyć trochę z ukochanym z rodzinką a nie tylko ciągle na plotach forumowych ;P
3mam kciuki za jutrzejszą wizytę! :))
Czesc Kinga :) nioo czasami trzeba tym bardziej ze miałam zlot najpierw w sobote u Nas goście a w niedziele my do rodziców Krzyśka i na spacerek bo tego potrzebuje :):) a wieczorkiem nam odbiło i graliśmy w playstation hehehe :):)

Ostatnia edycja:
KINGA- czego ja juz nie probowalam:szok::szok:ale ja wiem ze u mnie to przez hormony bo ja na co dzien taka nie jestem teraz mi sie zaczelo,dlatego wiem ze jak odtawie anty.to po kilku dniach pewnie wszystko wroci na swoje tory-ja mam juz rosolek ugotowany-Domi konczy kakao i zaraz ma drzemnke:tak:

KINGA- czego ja juz nie probowalam:szok::szok:ale ja wiem ze u mnie to przez hormony bo ja na co dzien taka nie jestem teraz mi sie zaczelo,dlatego wiem ze jak odtawie anty.to po kilku dniach pewnie wszystko wroci na swoje tory-ja mam juz rosolek ugotowany-Domi konczy kakao i zaraz ma drzemnke:tak:

mama ja tam Cie rozumiem bo ingerowanie hormonami w organizm to naprawde różne skutki daje, moja znajoma jak brała jakieś anty, ja nie wiem nawet jakie, to normalnie jej sie na głowe rzucało a nerwowa była, że strach było podchodzić i musiała to zostawić bo sama ze sobą rady sobie nie potrafiła dać... no i ja tez dziś rosołek gotuje... tzn. dla mnie będzie tylko mięsko ;)

reklama
dobra - nie dam rady was dogłębnie nadrobić - spadam po Karolę, test i fajki dla małża :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry