reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama a nie boisz się odstawić w trakcie opakowania? Ja brałam yasminelle a potem zmieniłam na Novynette, po którym zaczęły się psychiczne jazdy (stany lękowe, depresyjne, huśtawy nastrojów itd.) i odstawiłam w trakcie i wtedy dopiero się zaczęło w ogóle się nie kontrolowałam. Dopiero po tygodniu się uspokoiło.
Właściwie to dziś czuję się tak samo jak wtedy... Mega dół.
ELLETH- wiesz ,u mnie to troche inaczej jest bo ja mialam brac 3 opakowania bez przerwy na @ i po wybraniu 63 tabletek mialam zekac na @ i zaraz po dzialac-musze wyciszyc jajnik i moze wtedy zacznie produkowac pecherzyki:sorry2:tak wiec mi sie nic nie rozreguluje jeszcze bardziej bo ostatni @ mialam 28 lutego:tak:
ZAPMARTA- wierz mi ze bardzo sie staram wytrzymac ,ale problemy z nerwami zaczely sie wtedy jak zaczely sie plamienia czyli ponad 2 tyg temu i naprawde ciezko mi wytrzymac!!!!!!!!jak sie czasem wydre to sama siebie nie poznaje bo nigdy tak nie bylo:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a teraz to Tom ciagle pyta co mnie ugryzlo to Mu mowie ,ze HORMONY!!!!!!!!!!!:crazy::crazy:nie chce juz krzyku w domu,ile mozna brac persen????wole przerwac i pojde na wizyte i najwyzej da mi Clostylbegty jak sie nie uda w 3 cykle....
IWONKA- Bardzo Ci zycze ,zeby jutro byl śmiech!!!!!!!!

reklama
mama ja też bywam często nerwowa a moj M ma wtedy przerąbane no i Fiol tez bo o byle co wrzeszcze :/ ten persen pomaga chociaz? mi to przeważnie pomaga wygadanie się na maksa mojemu kochanemu wyrozumiałemu mężulkowi.. ale i popłakać muszę trochę.. potem mi lżej troche

mama witaj :)) noo ja też chce!!!! ;-) i na pewno w końcu też bedziemy zobaczysz!
maryla niezły sen dziazas :D
Sol rób suwaczek rób ;)
no wszystkie chcemy :):) a sny to jam zawsze szalone :):):)

Byłoby super. :)

A sen super. Mnie się dziś śnił pożar naszego domu (co dziwne bo mieszkamy w bloku, a nie w domu) :/
no co do pozaru to ja w tamtym roku dokładnie 15 w kamila urodziny podpaliłam nasz dom :) przypadkiem oczywiście mamy - w sumie to mielismy saune w piwnicy obok pralni no i ze robiliśmy małe przemeblowanie (w przyszłym dziecięcym pokoiku) to pierzyny z tego pokoju do sauny na chwile przenieśliśmy no i ktoś przez przypadek włączył piecyk od sauny no a ja 15 wstawiałam pranie ale coś pralka sie nie chciała włączyć (no posuła sie) no to ja zaczełam wszystko podłanczać do prądu no i podłączyłam saune :(:(:( jestemem w pracy a kamil dzwoni i mówi chałupe byś spaliła cała pralnia spalona i jak sie z tym czyjesz?? co za pytanie najpierw myślałam że żartuje ale jak sie dowiedziałam że mama sobie grzywke przypaliła i była straz to odrazu sie spakowałam i z pracy do domu uciekłam - no nic poważnego sie nie stało a najlepsze że na środku stało białe pranie - nawet nieokopcone no ale starcha i czyszczenia miałam :) no i już sie bałam nawet świeczki na torcie podpalić :):)

EWCIA822- witaj kobietko-kiedy Wy zaczynacie proby????chyba ze juz dzialacie nad trzecia dzidzia:tak::tak::tak::tak::tak:ja na dniach odstawiam hormony i po @ dzialamy;-)
Witam :) Forum śledzę od dawna udzielam się od kilku tygodni :) W tym cyklu zaczęliśmy oficjalne staranka o nasze pierwsze i bardzo upragnione dzieciątko.
Widzę, że się już tutaj dobrze znacie więc moje pytanie jest następujące...Czy mogę do Was dołączyć ? :)
TakaJednaKobitka- WITAJ U NAS I ROZGOŚĆ SIE I POWODZENIA W STARANIACH:tak::-p:-p
Witam :)) was nadrobić, to graniczy z cudem:-D:-D

Mama05- dzieciaki superaśne:tak:
ewcia3004- CZESC kochana,ale stal sie cud i nardobilas:tak::-D:-D:-Ddziekuje za komplement:-D

Czesc dziewczynki przepraszam że nie było mnie z wami w weekendzik ale postanowiłam go poświęcić Nam :):) dzisiaj rano popędziłam na badania :) Jutro mam wyniki i odrazu do ginka:):) Mama mam pytanie bo od kilku dni boli mnie żołądek :( czy to możliwe że przez DUPHASTON ??

mama ja też bywam często nerwowa a moj M ma wtedy przerąbane no i Fiol tez bo o byle co wrzeszcze :/ ten persen pomaga chociaz? mi to przeważnie pomaga wygadanie się na maksa mojemu kochanemu wyrozumiałemu mężulkowi.. ale i popłakać muszę trochę.. potem mi lżej troche
KINGA-pomaga persen tylko troche chce sie po nim spac:) a ja nie mam sie z czego Tomkowi wygadac bo sie wkurzam bez powodu i oczywiście obrywaja najblizsi:(( nie chce juz takich nerwowych dni:( ale poprostu nie moge sie opanowac-nie wiem co to za diabel te hormony!!!!!!!!!!!!

Czesc dziewczynki przepraszam że nie było mnie z wami w weekendzik ale postanowiłam go poświęcić Nam :):) dzisiaj rano popędziłam na badania :) Jutro mam wyniki i odrazu do ginka:):) Mama mam pytanie bo od kilku dni boli mnie żołądek :( czy to możliwe że przez DUPHASTON ??
SZCZESLIWA- czesc:tak:mamy 2 fasolki-SOL I BB77:-D:-D:-D:-D raczej nie po duphastonie:no:moze zacznie Ci sie zgaga poprostu:sorry2:zapytaj w aptece o cos na zolądek i powiedz o ciazy to Ci doradza!!;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bb77 GRATULUJE Z CAŁEGO SERCA :)

witam i pozdrawiam nowe kobietki na forum... :) piszcie i owocnych staranek

mama ja tam sie na hormonach nie znam zbytnio, ale ja Ci to tak dokucza to może rzeczywiście odstaw...

KINGA-pomaga persen tylko troche chce sie po nim spac:) a ja nie mam sie z czego Tomkowi wygadac bo sie wkurzam bez powodu i oczywiście obrywaja najblizsi:(( nie chce juz takich nerwowych dni:( ale poprostu nie moge sie opanowac-nie wiem co to za diabel te hormony!!!!!!!!!!!!
ach na spanie to ja nie mam czasu :sorry2: szkoda dnia.
wiesz.. ja też się wkurzam bez powodu dużo by pisać o co potrafię zrobić jazdę:zawstydzona/y::no:brak słów. no hormony szaleją! cholerka...

ja jutro rano idę zrobić w koncu te badania krwi no a pozniej jeszcze usg mi zostanie i tez musze w tym tygodniu!
co za tydzień dzizas...:rolleyes2:

SZCZESLIWA- czesc:tak:mamy 2 fasolki-SOL I BB77:-D:-D:-D:-D raczej nie po duphastonie:no:moze zacznie Ci sie zgaga poprostu:sorry2:zapytaj w aptece o cos na zolądek i powiedz o ciazy to Ci doradza!!;-)
Łoooo nooo to MOJE GRATULACJE DLA SOL I BB77 wiesz co z tą apteką sobie daruje bo jutro mam wizyte to lekarza zapytam:):) My wczoraj z Krzyskiem juz oglądaliśmy sobie łóżeczka i wózki heheh :):) Nioo właśnie tak zaczyna mnie boleć jak coś zjem wiec nie wiem czemu:(

reklama
mama, nie dasz rady do tego 26 maja dotrwać ? rozumiem cię, w końcu hormony to ingerencja w organizm, cykl itd. A potem od razu masz iść do gina, czy czekasz na @ ?

elleth, to nieciekawie... ile już nie bierzesz tabletek ?

Będzie już rok.

Mama skoro tak to odstawiaj i działaj.

Ja też mam dziś taką huśtawę, ze makabra, albo płaczę, albo mam nerwa. Wykończę się.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry