mama05
prrrryy szaaaalona :))
ELLETH- wiesz ,u mnie to troche inaczej jest bo ja mialam brac 3 opakowania bez przerwy na @ i po wybraniu 63 tabletek mialam zekac na @ i zaraz po dzialac-musze wyciszyc jajnik i moze wtedy zacznie produkowac pecherzykitak wiec mi sie nic nie rozreguluje jeszcze bardziej bo ostatni @ mialam 28 lutegoMama a nie boisz się odstawić w trakcie opakowania? Ja brałam yasminelle a potem zmieniłam na Novynette, po którym zaczęły się psychiczne jazdy (stany lękowe, depresyjne, huśtawy nastrojów itd.) i odstawiłam w trakcie i wtedy dopiero się zaczęło w ogóle się nie kontrolowałam. Dopiero po tygodniu się uspokoiło.
Właściwie to dziś czuję się tak samo jak wtedy... Mega dół.
ZAPMARTA- wierz mi ze bardzo sie staram wytrzymac ,ale problemy z nerwami zaczely sie wtedy jak zaczely sie plamienia czyli ponad 2 tyg temu i naprawde ciezko mi wytrzymac!!!!!!!!jak sie czasem wydre to sama siebie nie poznaje bo nigdy tak nie byloa teraz to Tom ciagle pyta co mnie ugryzlo to Mu mowie ,ze HORMONY!!!!!!!!!!!nie chce juz krzyku w domu,ile mozna brac persen????wole przerwac i pojde na wizyte i najwyzej da mi Clostylbegty jak sie nie uda w 3 cykle....
IWONKA- Bardzo Ci zycze ,zeby jutro byl śmiech!!!!!!!!