reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama a nie boisz się odstawić w trakcie opakowania? Ja brałam yasminelle a potem zmieniłam na Novynette, po którym zaczęły się psychiczne jazdy (stany lękowe, depresyjne, huśtawy nastrojów itd.) i odstawiłam w trakcie i wtedy dopiero się zaczęło w ogóle się nie kontrolowałam. Dopiero po tygodniu się uspokoiło.
Właściwie to dziś czuję się tak samo jak wtedy... Mega dół.
ELLETH- wiesz ,u mnie to troche inaczej jest bo ja mialam brac 3 opakowania bez przerwy na @ i po wybraniu 63 tabletek mialam zekac na @ i zaraz po dzialac-musze wyciszyc jajnik i moze wtedy zacznie produkowac pecherzyki:sorry2:tak wiec mi sie nic nie rozreguluje jeszcze bardziej bo ostatni @ mialam 28 lutego:tak:
ZAPMARTA- wierz mi ze bardzo sie staram wytrzymac ,ale problemy z nerwami zaczely sie wtedy jak zaczely sie plamienia czyli ponad 2 tyg temu i naprawde ciezko mi wytrzymac!!!!!!!!jak sie czasem wydre to sama siebie nie poznaje bo nigdy tak nie bylo:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a teraz to Tom ciagle pyta co mnie ugryzlo to Mu mowie ,ze HORMONY!!!!!!!!!!!:crazy::crazy:nie chce juz krzyku w domu,ile mozna brac persen????wole przerwac i pojde na wizyte i najwyzej da mi Clostylbegty jak sie nie uda w 3 cykle....
IWONKA- Bardzo Ci zycze ,zeby jutro byl śmiech!!!!!!!!

reklama
mama ja też bywam często nerwowa a moj M ma wtedy przerąbane no i Fiol tez bo o byle co wrzeszcze :/ ten persen pomaga chociaz? mi to przeważnie pomaga wygadanie się na maksa mojemu kochanemu wyrozumiałemu mężulkowi.. ale i popłakać muszę trochę.. potem mi lżej troche

mama witaj :)) noo ja też chce!!!! ;-) i na pewno w końcu też bedziemy zobaczysz!
maryla niezły sen dziazas :D
Sol rób suwaczek rób ;)
no wszystkie chcemy :):) a sny to jam zawsze szalone :):):)

Byłoby super. :)

A sen super. Mnie się dziś śnił pożar naszego domu (co dziwne bo mieszkamy w bloku, a nie w domu) :/
no co do pozaru to ja w tamtym roku dokładnie 15 w kamila urodziny podpaliłam nasz dom :) przypadkiem oczywiście mamy - w sumie to mielismy saune w piwnicy obok pralni no i ze robiliśmy małe przemeblowanie (w przyszłym dziecięcym pokoiku) to pierzyny z tego pokoju do sauny na chwile przenieśliśmy no i ktoś przez przypadek włączył piecyk od sauny no a ja 15 wstawiałam pranie ale coś pralka sie nie chciała włączyć (no posuła sie) no to ja zaczełam wszystko podłanczać do prądu no i podłączyłam saune :(:(:( jestemem w pracy a kamil dzwoni i mówi chałupe byś spaliła cała pralnia spalona i jak sie z tym czyjesz?? co za pytanie najpierw myślałam że żartuje ale jak sie dowiedziałam że mama sobie grzywke przypaliła i była straz to odrazu sie spakowałam i z pracy do domu uciekłam - no nic poważnego sie nie stało a najlepsze że na środku stało białe pranie - nawet nieokopcone no ale starcha i czyszczenia miałam :) no i już sie bałam nawet świeczki na torcie podpalić :):)

EWCIA822- witaj kobietko-kiedy Wy zaczynacie proby????chyba ze juz dzialacie nad trzecia dzidzia:tak::tak::tak::tak::tak:ja na dniach odstawiam hormony i po @ dzialamy;-)
Witam :) Forum śledzę od dawna udzielam się od kilku tygodni :) W tym cyklu zaczęliśmy oficjalne staranka o nasze pierwsze i bardzo upragnione dzieciątko.
Widzę, że się już tutaj dobrze znacie więc moje pytanie jest następujące...Czy mogę do Was dołączyć ? :)
TakaJednaKobitka- WITAJ U NAS I ROZGOŚĆ SIE I POWODZENIA W STARANIACH:tak::-p:-p
Witam :)) was nadrobić, to graniczy z cudem:-D:-D

Mama05- dzieciaki superaśne:tak:
ewcia3004- CZESC kochana,ale stal sie cud i nardobilas:tak::-D:-D:-Ddziekuje za komplement:-D

Czesc dziewczynki przepraszam że nie było mnie z wami w weekendzik ale postanowiłam go poświęcić Nam :):) dzisiaj rano popędziłam na badania :) Jutro mam wyniki i odrazu do ginka:):) Mama mam pytanie bo od kilku dni boli mnie żołądek :( czy to możliwe że przez DUPHASTON ??

mama ja też bywam często nerwowa a moj M ma wtedy przerąbane no i Fiol tez bo o byle co wrzeszcze :/ ten persen pomaga chociaz? mi to przeważnie pomaga wygadanie się na maksa mojemu kochanemu wyrozumiałemu mężulkowi.. ale i popłakać muszę trochę.. potem mi lżej troche
KINGA-pomaga persen tylko troche chce sie po nim spac:) a ja nie mam sie z czego Tomkowi wygadac bo sie wkurzam bez powodu i oczywiście obrywaja najblizsi:(( nie chce juz takich nerwowych dni:( ale poprostu nie moge sie opanowac-nie wiem co to za diabel te hormony!!!!!!!!!!!!

Czesc dziewczynki przepraszam że nie było mnie z wami w weekendzik ale postanowiłam go poświęcić Nam :):) dzisiaj rano popędziłam na badania :) Jutro mam wyniki i odrazu do ginka:):) Mama mam pytanie bo od kilku dni boli mnie żołądek :( czy to możliwe że przez DUPHASTON ??
SZCZESLIWA- czesc:tak:mamy 2 fasolki-SOL I BB77:-D:-D:-D:-D raczej nie po duphastonie:no:moze zacznie Ci sie zgaga poprostu:sorry2:zapytaj w aptece o cos na zolądek i powiedz o ciazy to Ci doradza!!;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bb77 GRATULUJE Z CAŁEGO SERCA :)

witam i pozdrawiam nowe kobietki na forum... :) piszcie i owocnych staranek

mama ja tam sie na hormonach nie znam zbytnio, ale ja Ci to tak dokucza to może rzeczywiście odstaw...

KINGA-pomaga persen tylko troche chce sie po nim spac:) a ja nie mam sie z czego Tomkowi wygadac bo sie wkurzam bez powodu i oczywiście obrywaja najblizsi:(( nie chce juz takich nerwowych dni:( ale poprostu nie moge sie opanowac-nie wiem co to za diabel te hormony!!!!!!!!!!!!
ach na spanie to ja nie mam czasu :sorry2: szkoda dnia.
wiesz.. ja też się wkurzam bez powodu dużo by pisać o co potrafię zrobić jazdę:zawstydzona/y::no:brak słów. no hormony szaleją! cholerka...

ja jutro rano idę zrobić w koncu te badania krwi no a pozniej jeszcze usg mi zostanie i tez musze w tym tygodniu!
co za tydzień dzizas...:rolleyes2:

SZCZESLIWA- czesc:tak:mamy 2 fasolki-SOL I BB77:-D:-D:-D:-D raczej nie po duphastonie:no:moze zacznie Ci sie zgaga poprostu:sorry2:zapytaj w aptece o cos na zolądek i powiedz o ciazy to Ci doradza!!;-)
Łoooo nooo to MOJE GRATULACJE DLA SOL I BB77 wiesz co z tą apteką sobie daruje bo jutro mam wizyte to lekarza zapytam:):) My wczoraj z Krzyskiem juz oglądaliśmy sobie łóżeczka i wózki heheh :):) Nioo właśnie tak zaczyna mnie boleć jak coś zjem wiec nie wiem czemu:(

reklama
mama, nie dasz rady do tego 26 maja dotrwać ? rozumiem cię, w końcu hormony to ingerencja w organizm, cykl itd. A potem od razu masz iść do gina, czy czekasz na @ ?

elleth, to nieciekawie... ile już nie bierzesz tabletek ?

Będzie już rok.

Mama skoro tak to odstawiaj i działaj.

Ja też mam dziś taką huśtawę, ze makabra, albo płaczę, albo mam nerwa. Wykończę się.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry