reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młodam to dobrze i pilnuj tego uśmiechu żeby nigdzie nie uciekł :):)
elleth: kochana nie płacz już bo bede musiała Ci pampersa podżucić - no wiesz bardziej jednak chłonny od chusteczek :) mam nadzieje że tym razem sie nie rozczarujesz- wiesz testujesz dzień przedemną ja sie nie nastawiam i bede odwlekac ztestowaniem pomimo że korci bo wole zeby @ przyszła niż zobaczyć 1 kreske - mnie ona jakoś bardziej dołuje a jak @ przyjdzie no to boże nic nie zrobie nawet jak bym jej kazała spadać to i tak nie posłucha i wtedy zbieram siły na następny raz :)
Najchętniej to bym już zrobiła test zobaczyła tą krechę, poryczała, poszła spać i jutro wstała z nowymi siłami. A tak to taki emocjonalny bigos - bo z jednej strony wiem, ze w brzuszku nic nie ma, a z drugiej jakaś tam nadzieja się tli.

maranka, elleth witajcie :)))

elleth, życzę ci z całego serducha, aby @ nie przyszła.
hej :)
Nie dziękuje :)

:-) no cześć gadułki ,,, wiecie co rano nie wytrzymałam i zrobiłam test dwie kerchy :szok::szok::szok: szok aż się poryczałam ,,, jak głupia .:szok:. zaskoczyło mnie to że ho .. to wszystko przez sol bo tak mnie namawiała na ten test , ale jaesem jej bardzo wdzięczna :happy2:. ciekawe czy pan gin coś zobaczy ?///

Hurraaaaa. Serdecznie gratuluje :)

reklama
:-D:-D jak na razie to ja nie dowierzam , bo już myślałam że nic i teraz z tego ..a tu niespodzianka . mężulek jeszcze nic nie wie bo w pracy ( jak zwykle go nie ma jak potrzeba :-D ) ciekawa jestem co powie pan gin , uciekam ,,,, bo na 14 mam wizytę .. dziekuję za miłe słowa ,,,pa

Ładny suwaczek,cudnie to wygląda:))
Mąż będzie miał świetną niespodziankę:)
Koniecznie daj znać jak było u ginekologa i powodzenia życzę:))

Witam Was piękne Panie
Otóż @ przyszła, jak zwykle nic z tego, w sumie powinnam się już przyzwyczaić, bo to chyba z 10 cykl.
Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zmienić suwaczek, dni płodnych, bo teraz przestawiły się o pare dni pozniej ...
Ha a nie zmieniam, co się mogło przestawić, jak ja płodnych dni wcale nie mam ...
sylwi serdecznie witam ... i życzę szybkich i owocnych starań
sól - jak się czujesz ? szczęściaro

Przytulam mocno. I trzyam kciuki za następny cykl :)

zapmarta nie robiłam jeszcze nic, bo zbadał mnie z pół roku temu i powiedział, ze jest wszystko w porząsiu, pójdę do niego teraz jak mi się skonczy @ i załatwię to wreszcie ... Ale mam cykle regularne, no ten mi się dwa dni spóznił, więc nie rozumiem ...

:-) no cześć gadułki ,,, wiecie co rano nie wytrzymałam i zrobiłam test dwie kerchy :szok::szok::szok: szok aż się poryczałam ,,, jak głupia .:szok:. zaskoczyło mnie to że ho .. to wszystko przez sol bo tak mnie namawiała na ten test , ale jaesem jej bardzo wdzięczna :happy2:. ciekawe czy pan gin coś zobaczy ?///
gartulacje kochana widzisz a tak byłaś przekonanana że sie nie uda :) super taka niespodzianka z rana co :):)

Witam Was piękne Panie
Otóż @ przyszła, jak zwykle nic z tego, w sumie powinnam się już przyzwyczaić, bo to chyba z 10 cykl.
Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zmienić suwaczek, dni płodnych, bo teraz przestawiły się o pare dni pozniej ...
Ha a nie zmieniam, co się mogło przestawić, jak ja płodnych dni wcale nie mam ...
sylwi serdecznie witam ... i życzę szybkich i owocnych starań
sól - jak się czujesz ? szczęściaro
przykro mi kochana ale nie łam sie najwyzej będziesz w lutym rodzic :):)

no kochane ale zacznieie rok :) na porodówce :):):) super ciekawe czy i ja sie załapie :) no akurat po renamencie będzie :):):)

zapmarta nie robiłam jeszcze nic, bo zbadał mnie z pół roku temu i powiedział, ze jest wszystko w porząsiu, pójdę do niego teraz jak mi się skonczy @ i załatwię to wreszcie ... Ale mam cykle regularne, no ten mi się dwa dni spóznił, więc nie rozumiem ...

Ja też mam regularne jak w zegarku, a mimo to na usg wyszedł obraz policystycznych jajników, potem szereg badań hormonalnych i wiem, ze bez stymulacji się nie obejdzie. A wizytę mam dopiero 24 maja. A mój M. nie zrobił jeszcze badania nasienia, nie wiem, czy się wyrobimy, bo w tym miesiącu z kasą krucho. :(

Koniecznie idź i nie daj się odprawić z kwitkiem, zrób tsh, prolaktynę, toxo itd. zrób sobie usg, Wypróbuj testy owulacyjne.

Najchętniej to bym już zrobiła test zobaczyła tą krechę, poryczała, poszła spać i jutro wstała z nowymi siłami. A tak to taki emocjonalny bigos - bo z jednej strony wiem, ze w brzuszku nic nie ma, a z drugiej jakaś tam nadzieja się tli.

hej :)
Nie dziękuje :)

Hurraaaaa. Serdecznie gratuluje :)
wiesz trzymam kciuki żebyś się dziwiła równie mocno a nawet mocniej jak bb77 ona tez była przekonana że kolejny miesiac stracony wiesz tak sobie pomyślałam urodziłas sie kila dni przedemną testujesz przedemną to może tobie sie uda a ja pójde za Twoim przykładem i rodzić też będe zaraz po tobie :):):) fajnie by było co takie zbiegi okoliczności :) choc powiem że mi tez sie zdaje że nic nie będzie że mój organizm warjuje albo to urojona :) ale nadzieje też mam że może akurat :)

wiecie co przypomniało mi sie co mi sie dziś sniło otórz ściągałam sobie pokarm z piersi laktatorem :):):):) a kamil do mnie mówi co ty robisz przeciez to początek ciąży dopiero a ja no wiem ale jak mam mleko to ściągam zamroże i będzie na później bo jak nie będe puźniej miała pokarmu to co a tak mam skitrane :):):):) a poza tym nie wiadomo ile dziecko będzie jadło :)::):):):) i sie obudziłam bo mi sie sikac chcialo :):):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
OGROMNE GRATULACJE!!!! :-)
dużo fasoleczek w tym miesiacu! :)))) super!!!!

nagpalma tulam cię wiem że teraz ci na pewno smutno.. 3mam kciuki za nowy cykl!

Sol :-)
Wisienka tak już mamy siebie na face.. ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry