elleth
Fanka BB :)
Najchętniej to bym już zrobiła test zobaczyła tą krechę, poryczała, poszła spać i jutro wstała z nowymi siłami. A tak to taki emocjonalny bigos - bo z jednej strony wiem, ze w brzuszku nic nie ma, a z drugiej jakaś tam nadzieja się tli.młodam to dobrze i pilnuj tego uśmiechu żeby nigdzie nie uciekł
elleth: kochana nie płacz już bo bede musiała Ci pampersa podżucić - no wiesz bardziej jednak chłonny od chusteczek mam nadzieje że tym razem sie nie rozczarujesz- wiesz testujesz dzień przedemną ja sie nie nastawiam i bede odwlekac ztestowaniem pomimo że korci bo wole zeby @ przyszła niż zobaczyć 1 kreske - mnie ona jakoś bardziej dołuje a jak @ przyjdzie no to boże nic nie zrobie nawet jak bym jej kazała spadać to i tak nie posłucha i wtedy zbieram siły na następny raz
hejmaranka, elleth witajcie ))
elleth, życzę ci z całego serducha, aby @ nie przyszła.
Nie dziękuje
:-) no cześć gadułki ,,, wiecie co rano nie wytrzymałam i zrobiłam test dwie kerchy szok aż się poryczałam ,,, jak głupia .. zaskoczyło mnie to że ho .. to wszystko przez sol bo tak mnie namawiała na ten test , ale jaesem jej bardzo wdzięczna . ciekawe czy pan gin coś zobaczy ?///
Hurraaaaa. Serdecznie gratuluje