reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młodam to dobrze i pilnuj tego uśmiechu żeby nigdzie nie uciekł :):)
elleth: kochana nie płacz już bo bede musiała Ci pampersa podżucić - no wiesz bardziej jednak chłonny od chusteczek :) mam nadzieje że tym razem sie nie rozczarujesz- wiesz testujesz dzień przedemną ja sie nie nastawiam i bede odwlekac ztestowaniem pomimo że korci bo wole zeby @ przyszła niż zobaczyć 1 kreske - mnie ona jakoś bardziej dołuje a jak @ przyjdzie no to boże nic nie zrobie nawet jak bym jej kazała spadać to i tak nie posłucha i wtedy zbieram siły na następny raz :)
Najchętniej to bym już zrobiła test zobaczyła tą krechę, poryczała, poszła spać i jutro wstała z nowymi siłami. A tak to taki emocjonalny bigos - bo z jednej strony wiem, ze w brzuszku nic nie ma, a z drugiej jakaś tam nadzieja się tli.

maranka, elleth witajcie :)))

elleth, życzę ci z całego serducha, aby @ nie przyszła.
hej :)
Nie dziękuje :)

:-) no cześć gadułki ,,, wiecie co rano nie wytrzymałam i zrobiłam test dwie kerchy :szok::szok::szok: szok aż się poryczałam ,,, jak głupia .:szok:. zaskoczyło mnie to że ho .. to wszystko przez sol bo tak mnie namawiała na ten test , ale jaesem jej bardzo wdzięczna :happy2:. ciekawe czy pan gin coś zobaczy ?///

Hurraaaaa. Serdecznie gratuluje :)

reklama
:-D:-D jak na razie to ja nie dowierzam , bo już myślałam że nic i teraz z tego ..a tu niespodzianka . mężulek jeszcze nic nie wie bo w pracy ( jak zwykle go nie ma jak potrzeba :-D ) ciekawa jestem co powie pan gin , uciekam ,,,, bo na 14 mam wizytę .. dziekuję za miłe słowa ,,,pa

Ładny suwaczek,cudnie to wygląda:))
Mąż będzie miał świetną niespodziankę:)
Koniecznie daj znać jak było u ginekologa i powodzenia życzę:))

Witam Was piękne Panie
Otóż @ przyszła, jak zwykle nic z tego, w sumie powinnam się już przyzwyczaić, bo to chyba z 10 cykl.
Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zmienić suwaczek, dni płodnych, bo teraz przestawiły się o pare dni pozniej ...
Ha a nie zmieniam, co się mogło przestawić, jak ja płodnych dni wcale nie mam ...
sylwi serdecznie witam ... i życzę szybkich i owocnych starań
sól - jak się czujesz ? szczęściaro

Przytulam mocno. I trzyam kciuki za następny cykl :)

zapmarta nie robiłam jeszcze nic, bo zbadał mnie z pół roku temu i powiedział, ze jest wszystko w porząsiu, pójdę do niego teraz jak mi się skonczy @ i załatwię to wreszcie ... Ale mam cykle regularne, no ten mi się dwa dni spóznił, więc nie rozumiem ...

:-) no cześć gadułki ,,, wiecie co rano nie wytrzymałam i zrobiłam test dwie kerchy :szok::szok::szok: szok aż się poryczałam ,,, jak głupia .:szok:. zaskoczyło mnie to że ho .. to wszystko przez sol bo tak mnie namawiała na ten test , ale jaesem jej bardzo wdzięczna :happy2:. ciekawe czy pan gin coś zobaczy ?///
gartulacje kochana widzisz a tak byłaś przekonanana że sie nie uda :) super taka niespodzianka z rana co :):)

Witam Was piękne Panie
Otóż @ przyszła, jak zwykle nic z tego, w sumie powinnam się już przyzwyczaić, bo to chyba z 10 cykl.
Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko zmienić suwaczek, dni płodnych, bo teraz przestawiły się o pare dni pozniej ...
Ha a nie zmieniam, co się mogło przestawić, jak ja płodnych dni wcale nie mam ...
sylwi serdecznie witam ... i życzę szybkich i owocnych starań
sól - jak się czujesz ? szczęściaro
przykro mi kochana ale nie łam sie najwyzej będziesz w lutym rodzic :):)

no kochane ale zacznieie rok :) na porodówce :):):) super ciekawe czy i ja sie załapie :) no akurat po renamencie będzie :):):)

zapmarta nie robiłam jeszcze nic, bo zbadał mnie z pół roku temu i powiedział, ze jest wszystko w porząsiu, pójdę do niego teraz jak mi się skonczy @ i załatwię to wreszcie ... Ale mam cykle regularne, no ten mi się dwa dni spóznił, więc nie rozumiem ...

Ja też mam regularne jak w zegarku, a mimo to na usg wyszedł obraz policystycznych jajników, potem szereg badań hormonalnych i wiem, ze bez stymulacji się nie obejdzie. A wizytę mam dopiero 24 maja. A mój M. nie zrobił jeszcze badania nasienia, nie wiem, czy się wyrobimy, bo w tym miesiącu z kasą krucho. :(

Koniecznie idź i nie daj się odprawić z kwitkiem, zrób tsh, prolaktynę, toxo itd. zrób sobie usg, Wypróbuj testy owulacyjne.

Najchętniej to bym już zrobiła test zobaczyła tą krechę, poryczała, poszła spać i jutro wstała z nowymi siłami. A tak to taki emocjonalny bigos - bo z jednej strony wiem, ze w brzuszku nic nie ma, a z drugiej jakaś tam nadzieja się tli.

hej :)
Nie dziękuje :)

Hurraaaaa. Serdecznie gratuluje :)
wiesz trzymam kciuki żebyś się dziwiła równie mocno a nawet mocniej jak bb77 ona tez była przekonana że kolejny miesiac stracony wiesz tak sobie pomyślałam urodziłas sie kila dni przedemną testujesz przedemną to może tobie sie uda a ja pójde za Twoim przykładem i rodzić też będe zaraz po tobie :):):) fajnie by było co takie zbiegi okoliczności :) choc powiem że mi tez sie zdaje że nic nie będzie że mój organizm warjuje albo to urojona :) ale nadzieje też mam że może akurat :)

wiecie co przypomniało mi sie co mi sie dziś sniło otórz ściągałam sobie pokarm z piersi laktatorem :):):):) a kamil do mnie mówi co ty robisz przeciez to początek ciąży dopiero a ja no wiem ale jak mam mleko to ściągam zamroże i będzie na później bo jak nie będe puźniej miała pokarmu to co a tak mam skitrane :):):):) a poza tym nie wiadomo ile dziecko będzie jadło :)::):):):) i sie obudziłam bo mi sie sikac chcialo :):):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
OGROMNE GRATULACJE!!!! :-)
dużo fasoleczek w tym miesiacu! :)))) super!!!!

nagpalma tulam cię wiem że teraz ci na pewno smutno.. 3mam kciuki za nowy cykl!

Sol :-)
Wisienka tak już mamy siebie na face.. ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry