reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczkowe Prezenty

Ola tez ma malo zabawek, a na urodziny dostala tylko 2 (od calej rodziny)- grajacego uczacego fishera i taka grajaca gasiennice. Ale musze jej cos dokupic, bo zabawki przydaja nam sie jak mam lekcje- wtedy Ola musi sie jakos sama bawic a wszystkie domowe sprzety juz jej sie znudzily i teraz juz tylko lodowka i szafka z plynami do czyszczenia ja kreca. Pewnie dlatego ze niedozwolone.
W ciagu dnia glownie siedzimy na dworze, ale zabawki na te lekcje sa jednak potrzebne (zwlaszcza ze jak dostaje je tylko na godzine- 2 dziennie to wtedy bardzo ja wciagaja :-D)

reklama
pochwalę się kolejnymi prezentami urodzinowymi mojej Agatki

u nas doszła od babci - lalka, którą Agatka pokochała od pierwszego wejrzenia, mówi na nią "lala", każe ją tulić mówić przy tym "aaa aaa aaa", karmić itp. :laugh2:

znowu trochę ciuszków od dziadków (teściów) i wujka, wujek obiecał, że namaluje olejny portret Agatki na pamiątkę

klocki sensoryczne od koleżanek mojego męża z pracy + fajny słonik, którego można ciągnąć za sznureczek - wydaje wtedy śmieszny dźwięk, na plecach ma kulę - można do niej wrzucać klocki o różnych kształtach - bardzo fajny

ufff

jeszcze ma do nas zawitać kuzyn z rodziną + moja chrzestna - troszkę mam już dość tych imprez;-)

Brianek dostal:happy2: taka jakby wielka kostke z jednej strony uczy godzin z drugiej trzeba np wlozyc kwadrat do kwadratu kolo do kola itd z nastepnej wrzuca sie kuleczke i ona zlatuje na gorze tej kostki sa rozne zabawki przyciska sie migaja swiatelka gra wydaje dzwieki itd bardzo fajna:-)dostal tez buciki takie letnie i pralke zeby mamusia miala w czym wyprac mu ciuszki:-ppodobno reszta prezentow jak przyjedziemy do polski:happy:

U nas jak zawsze LEGO - tym razem zestaw 4988, dużo różnych elementów z Boba Budowniczego (bob przytulanka, pojazdy, bajki,puzzle), chyba gra "Dentysta", może piaskolina lub ciastolina; zapewne sporo książeczek, puzzli.

Jak zwykle będzie tego sporo, więc trzeba znów chować :-)

w domku rozkładałabym sam tunel, a domki już na dworze z tunelem

moje smyku uwielbiają tory przeszkód, muszę kombinować z kocem, krzesłami, itp, a tak będę miała z głowy
sam tunel ma 1,9 - więc akurat na przedpokój i jedno wyjście w jednym pokoju drugie w drugim :)

łatwo sie składa i mało miejsca zajmuje

No wlasnie co do tych tuneli to fajna sprawa ale chyba tylko na dwor bo np u Brianka w pokoju to by wiekszosc zajelo ja np mialam taki basenik z pileczkami i juz zlozylam bo w pokoju nie bylo miejsca:baffled:
Jakos jeszcze nie mam pomyslu na prezent malego-kiedys cos mowilismy ze na 2-latka kupimy mu auto na akumulator-tylko gdzie to pozniej trzymac>ehhe:sorry:

reklama
Do góry