reklama
karolkaz
Fanka BB :)
dzięki dzięki...może nie jest ich oszałamiająca ilość ale ja uważam że w sam raz...ja stoje na stanowisku żeby za duzo zabawek nie dawać dziecku....a częśc wręcz chować i dawać za jakiś czas aby się nie znudziło.Karolkaz bardzo ladne te prezenciki
sylwia532
karolkaz swietne prezenciki i super te ksiazeczki-ja za takowymi biegalam po wszystkich ksiegarniach-wybor duzy ale tego co chcialam to nie bylo-zakupilam tez swietne 2 ''NASZE ZWIERZATKA'' i '''PSOTNY TYGRYSEK''-jak na razie kacper nie lubi jak czytam podchodzi i odpycha ksiazke i zamyka-a sam jekiedy to przechodzi
maz na zakupach szuka pociagu little people-wszystkie zestawy sa procz pociagu-a bym sie dzis pobawila
maz na zakupach szuka pociagu little people-wszystkie zestawy sa procz pociagu-a bym sie dzis pobawila
dzięki dzięki...może nie jest ich oszałamiająca ilość ale ja uważam że w sam raz...ja stoje na stanowisku żeby za duzo zabawek nie dawać dziecku....a częśc wręcz chować i dawać za jakiś czas aby się nie znudziło.
Karolkaz to nasza ilosc jest juz wogole nie oszalamiajaca
Co do tego zeby nie dawac dziecku za duzo zabawek to masz racje ale ja np tak robie wkladam zabawki do pojemnikow a inne wyciagam jak znudza sie jedne wyciagam te w pojemnikach i Brian bawi sie nimi jak nowymi
Sylwia wlasnie ja chyba tez kupie Briankowi jakies ksiazeczki ;-)bo wlasnie u niego zaczynam widziec zainteresowanie np jak przyszly krteczki na urodziny od BB cioteczek to ogladal z zaciekawieniem i pokazywal misie i bardzo sie cieszyl mam nadzieje ze juz tak zostanie :-)mysle ze twoj maluszek tez sie przekona tylko moze poopowiadaj ze tam jest misiu tu jest slonik i takie tam ja tak robie zaintersowanie jest coraz wieksze siedzi grzecznie i slucha pozniej sam pokazuje oraz gada po swojemu.
ivka76
U nas dziś kolejni goście - teściowie i szwagier. Szymonek dostał:
- stolik edukacyjny: Interaktywny stolik MY BABY -5 w1 OD JAZAKO-GWARAN (165393310) - Aukcje internetowe Allegro
- mówiącą książeczkę: INTERAKTYWNA KSIĄZECZKA MY BABY OD JAZAKO (164678314) - Aukcje internetowe Allegro
- bajeczkę "Stefek Burczymucha" (bo Szymon jest maniakiem czytania i oglądania bajeczek)
i pieniążki na szczepienia.
Jutro kolejni goście...
- stolik edukacyjny: Interaktywny stolik MY BABY -5 w1 OD JAZAKO-GWARAN (165393310) - Aukcje internetowe Allegro
- mówiącą książeczkę: INTERAKTYWNA KSIĄZECZKA MY BABY OD JAZAKO (164678314) - Aukcje internetowe Allegro
- bajeczkę "Stefek Burczymucha" (bo Szymon jest maniakiem czytania i oglądania bajeczek)
i pieniążki na szczepienia.
Jutro kolejni goście...
karolkaz
karolkaz: gdzie można kupić te klocki ????????????????????????? jestem desperado w ich poszukiwaniu
Kasia- te klocki mój dziadek kupił w Tesco (sama byłam zszokowana że tam) klocki są firmy Shelcore Toys (Infant Soft Blocks) - dysrybutor firma Cobi Zabawki i klocki od COBI ;są dla dzieci od 6 miesięcy
kasiulla23
Mama marcowa'06
Karolka: a one są miękkie??? jutro robię nalot na tesco.
tak sa miekkie mozna z nich "wycisnac" powietrze tyle tylko ze maja dosc ostre kanty aczkolwiek Lence to nie przeszkadza
reklama
kasiulla23
Mama marcowa'06
Kasia na tej stronie co podala Karolina mozna je kupic za 28 zl
Zabawki i klocki od COBI / Zabawki / Shelcore dla najmłodszych / Niemowlaki (0 - 12 M)
Zabawki i klocki od COBI / Zabawki / Shelcore dla najmłodszych / Niemowlaki (0 - 12 M)