reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczkowe Prezenty

reklama
karolkaz swietne prezenciki i super te ksiazeczki-ja za takowymi biegalam po wszystkich ksiegarniach-wybor duzy ale tego co chcialam to nie bylo-zakupilam tez swietne 2 ''NASZE ZWIERZATKA'' i '''PSOTNY TYGRYSEK''-jak na razie kacper nie lubi jak czytam podchodzi i odpycha ksiazke i zamyka-a sam je:wściekła/y:kiedy to przechodzi:dry:

maz na zakupach szuka pociagu little people-wszystkie zestawy sa procz pociagu:baffled:-a bym sie dzis pobawila:cool2:

dzięki dzięki...może nie jest ich oszałamiająca ilość ale ja uważam że w sam raz...ja stoje na stanowisku żeby za duzo zabawek nie dawać dziecku....a częśc wręcz chować i dawać za jakiś czas aby się nie znudziło.

Karolkaz to nasza ilosc jest juz wogole nie oszalamiajaca:tak:
Co do tego zeby nie dawac dziecku za duzo zabawek to masz racje ale ja np tak robie wkladam zabawki do pojemnikow a inne wyciagam jak znudza sie jedne wyciagam te w pojemnikach i Brian bawi sie nimi jak nowymi :happy:

Sylwia wlasnie ja chyba tez kupie Briankowi jakies ksiazeczki ;-)bo wlasnie u niego zaczynam widziec zainteresowanie np jak przyszly krteczki na urodziny od BB cioteczek to ogladal z zaciekawieniem i pokazywal misie i bardzo sie cieszyl mam nadzieje ze juz tak zostanie :-)mysle ze twoj maluszek tez sie przekona tylko moze poopowiadaj ze tam jest misiu tu jest slonik i takie tam ja tak robie zaintersowanie jest coraz wieksze siedzi grzecznie i slucha pozniej sam pokazuje oraz gada po swojemu.

reklama
Do góry