reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczkowe Prezenty

Ivka - to super zaopatrzenie legowe macie. a jest gdzieś w sieci katalog lego?ja sie zastanawiam czy na urodziny wyciągać Titkowi kolejkę Thomasa zy poczekać jeszcze zpół roku. w sumie kolejka jest od lat3. ,

reklama
a ja mojemu Patryowi jakos własnie w tamtym roku....załozyłam łańcuszek i .....ku mojemu zdziwieniu ......chodzi w nim do tej pory .....ani razu nie chciał go sciagac ani nie urwał.... tfutfu:)

U nas lista prezentowa definitywnie zamknięta :-):

- teściowie lego duży plac budowy 4988
- moi rodzice takie coś: NAJ NAJ BOOMBOX PHILIPS AZ3830 MP3 USB WMA PILOT (322204049) - Aukcje internetowe Allegro w ramach walki z piętrzącymi się górami pojazdów :-D + puzzle i domino drewniane
- my bob budowniczy ze święcącą latarką - do przytulania i spania i plac budowy z dwoma pojazdami z boba

Muszę dokupić jeszcze jakiegoś kolorowego pen driva do tego sprzętu od dziadków i koniec dwulatkowych szaleństw :-D

a ja się mocno zastanawiam nad kupnem małego ... kotka:-)
rodzina na mnie krzywo patrzy trochę a ja wiem, że Maks by się bardzo cieszył:baffled:

podrzućcie jeszcze jakieś pomysły na prezenty, bo pojęcia nie mam:baffled:

ten zestaw do majsterkowania kati był SUPER ale obawiam się, że u nas takiego nie dostanę:confused:

Koga ja ciebie bardzo dobrze rozumiem bo ja tez chcialam malemu kupic zwierztako tylko ze malego pieska no i zastanawiam sie bo jak np bedzioemy gdzies jechac np do Polski to co zrobic z pieskiem?i to jest chyba najwieksze moje pytanie w tym wszytskim ale wiem ze jak maly mialby psiaka to by normalnie zwarjowal na jego punkcie!:-)
Myslimy tez o autku na akumulator i klockach duplo:blink: widzialam tutaj tylko jeden zestaw jakos trudno mi je wypatrzec w tym kraju no i mam upatrzona sliczna kurteczke na wiosne.

koga uważam, że pomysł z kotkiem jest po prostu genialny :-)

Szymon wychowuje się z naszym Maxem (co prawda teraz kot jest na wakacjach u moich rodziców), ale obaj rozumieją i dogadują się świetnie!

My mamy mieszankę kota w połowie norweskiego leśnego, ale jak masz sporo miejsca (a masz :-D) i trochę pieniędzy, to polecam kupić norweskiego leśnego - ze względu na niesamowity charakter.

Tak więc podsumowując, my z Szymkiem popieramy Twój pomysł kupienia kota :-)

myślałam raczej o dachowcu:-D - patrzyłam na ceny kotów, to na takiego rasowego mnie nie stać:-D, ale nie zaprzeczam, że są piękne - koleżnaka ma norweskiego i niebieskiego angielskiego czy jakoś tak:-p

maggusia - z kotem o tyle łatwiej, że na wakacje może zostać u rodzinki i nie sprawiać zbyt wiele problemów - chociaż mały piesek też pewnie nie:sorry2:, tyle ,że psy chyba bardziej przeżywają rozłąki:confused:

mąż ma tylko jedno ale - że czujki alarmu trzebaby pozmieniać na takie co nie ragują na drobne zwierzątka - ale mu mówiłam, że najwyżej podczas naszych nieobecności, jak Maks już pójdzie do przedszkola to kot by mógł zostawać na dworze a jak zimno to w garażu (ogrzewanym)

nie wiem też jak z kotami postępować - raczej tresować się ich chyba nie da, ale jak nauczyć załatwiania się do kuwety??? - trudnie to???

koga, :-D:-D:-D Niezły prezent. Jeśli Maksiu sie ucieszy, to nie patrz na reakcje rodzinki, kupcie mu :happy2:

Chociaż ja lubię psy w budach i koty na płotach :-D

Nieraz uświadamiam sobie, ze przyjdzie czas na zwierzęta w domu, na razie rybki nam wystarczają w zupełności. Teraz Karola męczy u mojej mamy Hajpka - pies...
"Tresuje" go, ale jak na nią zawarczy, to strasznie jej smutno i od razu płacze :-D

reklama
Do góry