reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
a ja mojemu Patryowi jakos własnie w tamtym roku....załozyłam łańcuszek i .....ku mojemu zdziwieniu ......chodzi w nim do tej pory .....ani razu nie chciał go sciagac ani nie urwał.... tfutfu
ivka76
Fanka BB :)
U nas lista prezentowa definitywnie zamknięta :-):
- teściowie lego duży plac budowy 4988
- moi rodzice takie coś: NAJ NAJ BOOMBOX PHILIPS AZ3830 MP3 USB WMA PILOT (322204049) - Aukcje internetowe Allegro w ramach walki z piętrzącymi się górami pojazdów + puzzle i domino drewniane
- my bob budowniczy ze święcącą latarką - do przytulania i spania i plac budowy z dwoma pojazdami z boba
Muszę dokupić jeszcze jakiegoś kolorowego pen driva do tego sprzętu od dziadków i koniec dwulatkowych szaleństw
- teściowie lego duży plac budowy 4988
- moi rodzice takie coś: NAJ NAJ BOOMBOX PHILIPS AZ3830 MP3 USB WMA PILOT (322204049) - Aukcje internetowe Allegro w ramach walki z piętrzącymi się górami pojazdów + puzzle i domino drewniane
- my bob budowniczy ze święcącą latarką - do przytulania i spania i plac budowy z dwoma pojazdami z boba
Muszę dokupić jeszcze jakiegoś kolorowego pen driva do tego sprzętu od dziadków i koniec dwulatkowych szaleństw
koga
Mama Maksa i Julka
a ja się mocno zastanawiam nad kupnem małego ... kotka:-)
rodzina na mnie krzywo patrzy trochę a ja wiem, że Maks by się bardzo cieszył
podrzućcie jeszcze jakieś pomysły na prezenty, bo pojęcia nie mam
ten zestaw do majsterkowania kati był SUPER ale obawiam się, że u nas takiego nie dostanę
rodzina na mnie krzywo patrzy trochę a ja wiem, że Maks by się bardzo cieszył
podrzućcie jeszcze jakieś pomysły na prezenty, bo pojęcia nie mam
ten zestaw do majsterkowania kati był SUPER ale obawiam się, że u nas takiego nie dostanę
Koga ja ciebie bardzo dobrze rozumiem bo ja tez chcialam malemu kupic zwierztako tylko ze malego pieska no i zastanawiam sie bo jak np bedzioemy gdzies jechac np do Polski to co zrobic z pieskiem?i to jest chyba najwieksze moje pytanie w tym wszytskim ale wiem ze jak maly mialby psiaka to by normalnie zwarjowal na jego punkcie!:-)
Myslimy tez o autku na akumulator i klockach duplo widzialam tutaj tylko jeden zestaw jakos trudno mi je wypatrzec w tym kraju no i mam upatrzona sliczna kurteczke na wiosne.
Myslimy tez o autku na akumulator i klockach duplo widzialam tutaj tylko jeden zestaw jakos trudno mi je wypatrzec w tym kraju no i mam upatrzona sliczna kurteczke na wiosne.
ivka76
Fanka BB :)
koga uważam, że pomysł z kotkiem jest po prostu genialny :-)
Szymon wychowuje się z naszym Maxem (co prawda teraz kot jest na wakacjach u moich rodziców), ale obaj rozumieją i dogadują się świetnie!
My mamy mieszankę kota w połowie norweskiego leśnego, ale jak masz sporo miejsca (a masz ) i trochę pieniędzy, to polecam kupić norweskiego leśnego - ze względu na niesamowity charakter.
Tak więc podsumowując, my z Szymkiem popieramy Twój pomysł kupienia kota :-)
Szymon wychowuje się z naszym Maxem (co prawda teraz kot jest na wakacjach u moich rodziców), ale obaj rozumieją i dogadują się świetnie!
My mamy mieszankę kota w połowie norweskiego leśnego, ale jak masz sporo miejsca (a masz ) i trochę pieniędzy, to polecam kupić norweskiego leśnego - ze względu na niesamowity charakter.
Tak więc podsumowując, my z Szymkiem popieramy Twój pomysł kupienia kota :-)
koga
Mama Maksa i Julka
myślałam raczej o dachowcu - patrzyłam na ceny kotów, to na takiego rasowego mnie nie stać, ale nie zaprzeczam, że są piękne - koleżnaka ma norweskiego i niebieskiego angielskiego czy jakoś tak
maggusia - z kotem o tyle łatwiej, że na wakacje może zostać u rodzinki i nie sprawiać zbyt wiele problemów - chociaż mały piesek też pewnie nie, tyle ,że psy chyba bardziej przeżywają rozłąki
mąż ma tylko jedno ale - że czujki alarmu trzebaby pozmieniać na takie co nie ragują na drobne zwierzątka - ale mu mówiłam, że najwyżej podczas naszych nieobecności, jak Maks już pójdzie do przedszkola to kot by mógł zostawać na dworze a jak zimno to w garażu (ogrzewanym)
nie wiem też jak z kotami postępować - raczej tresować się ich chyba nie da, ale jak nauczyć załatwiania się do kuwety??? - trudnie to???
maggusia - z kotem o tyle łatwiej, że na wakacje może zostać u rodzinki i nie sprawiać zbyt wiele problemów - chociaż mały piesek też pewnie nie, tyle ,że psy chyba bardziej przeżywają rozłąki
mąż ma tylko jedno ale - że czujki alarmu trzebaby pozmieniać na takie co nie ragują na drobne zwierzątka - ale mu mówiłam, że najwyżej podczas naszych nieobecności, jak Maks już pójdzie do przedszkola to kot by mógł zostawać na dworze a jak zimno to w garażu (ogrzewanym)
nie wiem też jak z kotami postępować - raczej tresować się ich chyba nie da, ale jak nauczyć załatwiania się do kuwety??? - trudnie to???
K
KingaP
Gość
koga, Niezły prezent. Jeśli Maksiu sie ucieszy, to nie patrz na reakcje rodzinki, kupcie mu
Chociaż ja lubię psy w budach i koty na płotach
Nieraz uświadamiam sobie, ze przyjdzie czas na zwierzęta w domu, na razie rybki nam wystarczają w zupełności. Teraz Karola męczy u mojej mamy Hajpka - pies...
"Tresuje" go, ale jak na nią zawarczy, to strasznie jej smutno i od razu płacze
Chociaż ja lubię psy w budach i koty na płotach
Nieraz uświadamiam sobie, ze przyjdzie czas na zwierzęta w domu, na razie rybki nam wystarczają w zupełności. Teraz Karola męczy u mojej mamy Hajpka - pies...
"Tresuje" go, ale jak na nią zawarczy, to strasznie jej smutno i od razu płacze
reklama
K
KingaP
Gość
pewnie intuicyjnie