reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Roczkowe Prezenty

Stasio dziś dostał 3 zabawki z dźwiękami, typu które zwierzątko jaki wydaje odgłos czy auta jaki mają sygnał. Dostał też samochodzik Chicco i 2 bluzy i dresik. To by było na tyle. Zabawki mu się podobają, ale bez ekstazy.

reklama
U nas był dziś przedostatni nalot gości roczkowych :-) , a prezenty takie są:
- od chrzestnej kolejkę górską z Ikea (baaardzo się Szymonkowi podoba),
- od chrzestnego cyrkowy słoń Fisher Price, którego będziemy wymieniać na coś innego, bo już jeden taki w domu jest.

Za tydzień przyjeżdża jeszcze jedna ciocia, która nie mogła dziś być i wtedy to będzie już koniec roczkowych gości :-)

U nas był dziś przedostatni nalot gości roczkowych :-) , a prezenty takie są:
- od chrzestnej kolejkę górską z Ikea (baaardzo się Szymonkowi podoba),
- od chrzestnego cyrkowy słoń Fisher Price, którego będziemy wymieniać na coś innego, bo już jeden taki w domu jest.

Za tydzień przyjeżdża jeszcze jedna ciocia, która nie mogła dziś być i wtedy to będzie już koniec roczkowych gości :-)
Ivka76- to Antoś takiego cyrkowego słonia dostał zobacz fotki kilka postów temu....super jest ten słoń...ale skoro juz macie to trzeba wymienić..a ta kolejka to jest z Ikea z systemu Mula czy coś takiego ? pokarz może link to bym obejrzała..:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

jestem zachwycona pociagiem z little people fishera-super z kacprem sie bawimy-pierwsza zabawka ktora wzbudza ciagle zainteresowanie-wklada i wyciaga pasazerow gl.maszyniste-bo tym steruje jazde:-),kreci wiatraczkiem i buja ludzilka na bujawce-mowi ''buju buju'';-)

a poza tym przoduje wiaderko z lopatka-tak takie zwykle do piachu-caly dzien z nim po domu urzeduje:cool2:-wujek kazal kupic piaskownicde do ogrodu wiec w czwartek pedximy do sklepu i po piach na plaze;-)

a ja zaszalalam i kupilam pelno ciuszkow-juz mam zakazane zakupy ubraniowe-ale to byl prezent od nas-i zreszta powyrastal z bluzeczek

Sylwia, też mam zakaz kupowania ciuchów Agatce ;-):-p:-p:-p:-p
komoda mojej córki pęka w szwach, musiałam jej oddać 3 szuflady w komodzie w przedpokoju, bo nie miałam gdzie wcisnąć jej kreacji, a jeszcze siostra dorzuciła masę ciuchów na urodziny Agatkowe:szok:

brakuje mi tylko bluzeczek na krótki rękawek na lato

jak czytam ten wątek to mi się głupio zawsze robi i mam trochę wyrzutów sumienia - bo Maks ma bardzo mało zabawek, a ciuszków tylko tyle ile trzeba :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

może za tydzień po urodzinkach trochę nadrobimy ...

koga nie martw sie najlepsza zabawka dla mojego antka to garnuszek metalowy kubeczek i drewniana łyzka ewentyal nie plastikowy kubeczek ktory mozna z 6 zebach nosic a co do ubran ja bym mogla ubrac ze 4 dzieci nie weim kiedy w sklepie bylam zeby mu cos kupic wszystko dostaje albo w spadku albo ktos kupi:-)

Co z tego, ze Maj dostal tone zabawek, ktore sa fajne na 5 minut.
Jedyna jej miloscia jest karton po rowerku i wielki mis.
Ciuchow mamy zbyt wiele ale to ze wzgledu na szalenstwo ciotek. Juz wprowadzilam ograniczenia na zblizajaca sie Wielkanoc, ale chyba i tak kolejne zdobycze nam dojda.

Maja kartoniara:

reklama
Asioczku - rewelacyjna ta twoja Maja !!:-)
Krzymul też ma nie za wiele zabawek bo woli domowe rzeczy - pozamiatać szczotką, pogrzebać w przepastnej szafie i szufladach, powalić w garnki - ostatnio dostał tego lwa, ale jeszcze go nie widział, bo wciąż bydlaka nie przywieżlismy (jak przewieźć 2 m lwa małym autkiem?? ;)
Z ubrań co jakiś czas mu kupuję, ale nie ma ich za wiele - chyba tak akurat

Do góry