reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczkowe Prezenty

Stasio dziś dostał 3 zabawki z dźwiękami, typu które zwierzątko jaki wydaje odgłos czy auta jaki mają sygnał. Dostał też samochodzik Chicco i 2 bluzy i dresik. To by było na tyle. Zabawki mu się podobają, ale bez ekstazy.

reklama
U nas był dziś przedostatni nalot gości roczkowych :-) , a prezenty takie są:
- od chrzestnej kolejkę górską z Ikea (baaardzo się Szymonkowi podoba),
- od chrzestnego cyrkowy słoń Fisher Price, którego będziemy wymieniać na coś innego, bo już jeden taki w domu jest.

Za tydzień przyjeżdża jeszcze jedna ciocia, która nie mogła dziś być i wtedy to będzie już koniec roczkowych gości :-)

U nas był dziś przedostatni nalot gości roczkowych :-) , a prezenty takie są:
- od chrzestnej kolejkę górską z Ikea (baaardzo się Szymonkowi podoba),
- od chrzestnego cyrkowy słoń Fisher Price, którego będziemy wymieniać na coś innego, bo już jeden taki w domu jest.

Za tydzień przyjeżdża jeszcze jedna ciocia, która nie mogła dziś być i wtedy to będzie już koniec roczkowych gości :-)
Ivka76- to Antoś takiego cyrkowego słonia dostał zobacz fotki kilka postów temu....super jest ten słoń...ale skoro juz macie to trzeba wymienić..a ta kolejka to jest z Ikea z systemu Mula czy coś takiego ? pokarz może link to bym obejrzała..:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

jestem zachwycona pociagiem z little people fishera-super z kacprem sie bawimy-pierwsza zabawka ktora wzbudza ciagle zainteresowanie-wklada i wyciaga pasazerow gl.maszyniste-bo tym steruje jazde:-),kreci wiatraczkiem i buja ludzilka na bujawce-mowi ''buju buju'';-)

a poza tym przoduje wiaderko z lopatka-tak takie zwykle do piachu-caly dzien z nim po domu urzeduje:cool2:-wujek kazal kupic piaskownicde do ogrodu wiec w czwartek pedximy do sklepu i po piach na plaze;-)

a ja zaszalalam i kupilam pelno ciuszkow-juz mam zakazane zakupy ubraniowe-ale to byl prezent od nas-i zreszta powyrastal z bluzeczek

Sylwia, też mam zakaz kupowania ciuchów Agatce ;-):-p:-p:-p:-p
komoda mojej córki pęka w szwach, musiałam jej oddać 3 szuflady w komodzie w przedpokoju, bo nie miałam gdzie wcisnąć jej kreacji, a jeszcze siostra dorzuciła masę ciuchów na urodziny Agatkowe:szok:

brakuje mi tylko bluzeczek na krótki rękawek na lato

jak czytam ten wątek to mi się głupio zawsze robi i mam trochę wyrzutów sumienia - bo Maks ma bardzo mało zabawek, a ciuszków tylko tyle ile trzeba :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

może za tydzień po urodzinkach trochę nadrobimy ...

koga nie martw sie najlepsza zabawka dla mojego antka to garnuszek metalowy kubeczek i drewniana łyzka ewentyal nie plastikowy kubeczek ktory mozna z 6 zebach nosic a co do ubran ja bym mogla ubrac ze 4 dzieci nie weim kiedy w sklepie bylam zeby mu cos kupic wszystko dostaje albo w spadku albo ktos kupi:-)

Co z tego, ze Maj dostal tone zabawek, ktore sa fajne na 5 minut.
Jedyna jej miloscia jest karton po rowerku i wielki mis.
Ciuchow mamy zbyt wiele ale to ze wzgledu na szalenstwo ciotek. Juz wprowadzilam ograniczenia na zblizajaca sie Wielkanoc, ale chyba i tak kolejne zdobycze nam dojda.

Maja kartoniara:

reklama
Asioczku - rewelacyjna ta twoja Maja !!:-)
Krzymul też ma nie za wiele zabawek bo woli domowe rzeczy - pozamiatać szczotką, pogrzebać w przepastnej szafie i szufladach, powalić w garnki - ostatnio dostał tego lwa, ale jeszcze go nie widział, bo wciąż bydlaka nie przywieżlismy (jak przewieźć 2 m lwa małym autkiem?? ;)
Z ubrań co jakiś czas mu kupuję, ale nie ma ich za wiele - chyba tak akurat

Do góry