reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Roczkowe Prezenty

Dziewczyny a gdzie mozna kupic taki basen z pileczkami :confused:

i czy wasze dzieciaczki nie maja ochoty go przewrocic :confused: ...... bo znajac mojego rozbujnika to mialabym wszedzie pileczki :-D i wieczorem zbierania na pol godziny :szok:

reklama
Ja zastanawiam się nad tymi piłeczkami w połączeniu z kojcem żeby już nie zagracać bardziej domu basenikiem.

U nas piłeczki są bez basenu...są na całej podłodze, a jak fajnie je się rozwala żeby się turlały:tak: :tak: :tak:

Asia zobacz na allegro

My po trzech dniach odwiedzin gości :-)
Stan prezentów prezentuje się następująco:
- od dziadków:
zestaw do kąpieli: SUPER Zestaw Kąpielowy firmy Little Tikes - TANIO (170293942) - Aukcje internetowe Allegro
grające pianinko, piłkę z bobem budowniczym, wózek spacerowy:
efik1 - TAKO SPORTSTER - spacerówka NOWOŚĆ wys0 (159951693) - Aukcje internetowe Allegro

- od kolegi Kubusia taką ciężarówkę: POJAZD WYWROTKA LITTLE TIKES WYSYŁKA JUŻ W-WA!!! (174367789) - Aukcje internetowe Allegro
- od kolegi Pawełka: piżamkę, pieluszkę tetrową :)confused: ) z misiami i pluszowego konika

- od koleżanki Paulinki: świetne drewniane puzzle z pojazdami

Tę ciężarówkę bardzo polecam. Puzzle również, tyle że one jeszcze muszą trochę poczekać na swoją kolej do używania:-)

Ja też planuję kupić piłeczki do kojca na Allegro Ivka76 podała kiedyś namiar - dodatkowo basenik w mieszkaniu, to już byłby tłok;-) ;-) ;-)

reklama
Do góry