reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczkowe Prezenty

Osinko- nasze dziewczyny maja te same rowerki. :-D :-D :-D
Martynka ma trójkolorowy...(nr 3)

:-D:-D:-D:-D
moja ma zielony (nr 1)

non stop naśladuje żabkę i ciągnie mnie do rowerka, muszę ją wozić po mieszkaniu:eek:

cieszę się, że pogoda się poprawia!!!w weekend pojedziemy na pierwszą przejażdżkę rowerową:-):-)
a może spotkamy się na wspólnym rowerowaniu naszych dzieci?? :-) np. w Kazimierzu Górniczym - tam jest super park

reklama
Osinko- teraz sie wyjaśniło, czemu obie tak uwielbiaja swoje rowerki....:-D :-D :-D
Bardzo chętnie wybrałabym się na spacerek, ale Kazimierz G.to trochę nie po drodze naszych spacerków (prawdę mówiąc nigdy tam nie byłam) ...porowerujemy z Wami wirtualnie:-)

Stasio też dostał rowerek Arti żabkę zielony :-)
Jeszcze się nie do końca do niego przekonał.
Do tego pompowaną łódkę z piłeczkami (takimi jak do kojca) i podróbkę traktora Kiddieland z przyczepą i zwierzątkami.

Mokkate wiem wiem, to za daleko dla Ciebie! my wczoraj pojechaliśmy do Kazimierza, Agatka zaczepiała wszystkie psy szczekając na nie :-) ubaw mieliśmy po same pachy!!!!
potem poszliśmy oglądać kurki miniaturki - oczywiście było ko ko ko :-D:-D

ostatnio jakoś lawinowo postępują umiejętności mojego dziecka, nie raz wpędzając mnie w osłupienie:szok:

U nas ciąg dalszy szaleństwa z roczkowymi prezentami:

- od kolegi Mateuszka: ogromna ciężarówka ze skrętnymi kołami i zestaw 6 klocków, w których są dziurki na kształty do wkładania,

- od kolegi Adasia: bajeczka "Portret poety-Ludwik Jerzy Kern"-po prostu genialna książka (dla niego i dla mnie) i samochodzik z playskool.

A to nie koniec prezentów, bo co prawda odwiedzili nas już wszyscy mali goście, ale w ten weekend będą teściowie, wujek, ciocia i chrzestni...

Chyba zacznę dobudowywać kolejne pomieszczenie na zmieszczenie tego wszystkiego :-)

ivka :szok:szok ile prezentow!!!

u mnie w ogole niewypal z prezentami:baffled:
dostal 2 takie same samochody do jezdzenia(od mojej kuzynki)i od znajomych-ktorych i tak nie zabralam bo nie mialam jak:wściekła/y:

jutro z m jedziemy kupic mu zestaw z little people-pociag albo garaz-w ogole jestem zakochana w tych zabawkach-maz sie smieje ze mi kupuje:-p

no i z little tikes woz wiejski

Sylwuś- u nas prezenty niektóre też są delikatnie mówiąc mało udane ...chrzestna Antka kupiła taki samochodzik z klockami w środku...wizualnie jest bardzo ładny ale ma melodyjkę tak głosną że Antek na sam dzwięk już głosno płacze (wyjeliśmy baterie i już jest cisza)...ale dała ten prezent taki brudny że szok!!!!:szok: :szok: ) naszczęście kupiła też przesliczne książeczki dla Antosia i to rekompensuje ten dyskusyny samochhodzik)...teściowa chciała kupić jeżdzidełko dla Antosia ..ale kupiła ...samochód ...niespecjalny....przyda mu się jak będzie miał 2-3 lata..poza tymi wpadkami reszta jest super prezentami....
od mojego dziadka Antoś dostał klocki sensoryczne ..slicze i pozytywkę canpola i super myjkę dla dzieci specjalnie....i koszulkę w paski

od mojej mamy i brata(chrzestnego ) dostał takiego słonia fischer-price z klockami,....słoń gra klocki maja wiele funkcji jet to ulubina zabawaka Antosia... i dostał prześliczny kocyk w hipoptamki

od mojej chrzestnej Antoś dostał bardzo klorową ciężarówke na klocki..superncka ..leciutki samochodzik..i kosmetyki
:-) :-) :-) :-) :-) :-) w uzupełnieniu posta wkleje fotki za chwilkę

Wklejam zatem obiceane zdjęcia prezentów:
100_2269.jpg

100_2272.jpg

100_2270.jpg

100_2271.jpg

100_2273.jpg

100_2274.jpg

100_2275.jpg

reklama
Brianek od nas dostanie w sobote nastepna prezent roczkowy autko do jezdzenia jeszcze zastanawiam sie ktore:happy:a jak nie wybiore to pewnie Brianek sobie wybierze tak jak bylo z chodzikiem:-)
Jak narazie to widze ze tylko od nas bedzie mial prezenty:eek:no chyba tak jak mowia nam wszyscy ze zrewanzuja sie jak przyjedziemy do polski;-)

Do góry