reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Roczkowe Prezenty

Osinko- nasze dziewczyny maja te same rowerki. :-D :-D :-D
Martynka ma trójkolorowy...(nr 3)

:-D:-D:-D:-D
moja ma zielony (nr 1)

non stop naśladuje żabkę i ciągnie mnie do rowerka, muszę ją wozić po mieszkaniu:eek:

cieszę się, że pogoda się poprawia!!!w weekend pojedziemy na pierwszą przejażdżkę rowerową:-):-)
a może spotkamy się na wspólnym rowerowaniu naszych dzieci?? :-) np. w Kazimierzu Górniczym - tam jest super park

reklama
Osinko- teraz sie wyjaśniło, czemu obie tak uwielbiaja swoje rowerki....:-D :-D :-D
Bardzo chętnie wybrałabym się na spacerek, ale Kazimierz G.to trochę nie po drodze naszych spacerków (prawdę mówiąc nigdy tam nie byłam) ...porowerujemy z Wami wirtualnie:-)

Stasio też dostał rowerek Arti żabkę zielony :-)
Jeszcze się nie do końca do niego przekonał.
Do tego pompowaną łódkę z piłeczkami (takimi jak do kojca) i podróbkę traktora Kiddieland z przyczepą i zwierzątkami.

Mokkate wiem wiem, to za daleko dla Ciebie! my wczoraj pojechaliśmy do Kazimierza, Agatka zaczepiała wszystkie psy szczekając na nie :-) ubaw mieliśmy po same pachy!!!!
potem poszliśmy oglądać kurki miniaturki - oczywiście było ko ko ko :-D:-D

ostatnio jakoś lawinowo postępują umiejętności mojego dziecka, nie raz wpędzając mnie w osłupienie:szok:

U nas ciąg dalszy szaleństwa z roczkowymi prezentami:

- od kolegi Mateuszka: ogromna ciężarówka ze skrętnymi kołami i zestaw 6 klocków, w których są dziurki na kształty do wkładania,

- od kolegi Adasia: bajeczka "Portret poety-Ludwik Jerzy Kern"-po prostu genialna książka (dla niego i dla mnie) i samochodzik z playskool.

A to nie koniec prezentów, bo co prawda odwiedzili nas już wszyscy mali goście, ale w ten weekend będą teściowie, wujek, ciocia i chrzestni...

Chyba zacznę dobudowywać kolejne pomieszczenie na zmieszczenie tego wszystkiego :-)

ivka :szok:szok ile prezentow!!!

u mnie w ogole niewypal z prezentami:baffled:
dostal 2 takie same samochody do jezdzenia(od mojej kuzynki)i od znajomych-ktorych i tak nie zabralam bo nie mialam jak:wściekła/y:

jutro z m jedziemy kupic mu zestaw z little people-pociag albo garaz-w ogole jestem zakochana w tych zabawkach-maz sie smieje ze mi kupuje:-p

no i z little tikes woz wiejski

Sylwuś- u nas prezenty niektóre też są delikatnie mówiąc mało udane ...chrzestna Antka kupiła taki samochodzik z klockami w środku...wizualnie jest bardzo ładny ale ma melodyjkę tak głosną że Antek na sam dzwięk już głosno płacze (wyjeliśmy baterie i już jest cisza)...ale dała ten prezent taki brudny że szok!!!!:szok: :szok: ) naszczęście kupiła też przesliczne książeczki dla Antosia i to rekompensuje ten dyskusyny samochhodzik)...teściowa chciała kupić jeżdzidełko dla Antosia ..ale kupiła ...samochód ...niespecjalny....przyda mu się jak będzie miał 2-3 lata..poza tymi wpadkami reszta jest super prezentami....
od mojego dziadka Antoś dostał klocki sensoryczne ..slicze i pozytywkę canpola i super myjkę dla dzieci specjalnie....i koszulkę w paski

od mojej mamy i brata(chrzestnego ) dostał takiego słonia fischer-price z klockami,....słoń gra klocki maja wiele funkcji jet to ulubina zabawaka Antosia... i dostał prześliczny kocyk w hipoptamki

od mojej chrzestnej Antoś dostał bardzo klorową ciężarówke na klocki..superncka ..leciutki samochodzik..i kosmetyki
:-) :-) :-) :-) :-) :-) w uzupełnieniu posta wkleje fotki za chwilkę

Wklejam zatem obiceane zdjęcia prezentów:
100_2269.jpg

100_2272.jpg

100_2270.jpg

100_2271.jpg

100_2273.jpg

100_2274.jpg

100_2275.jpg

reklama
Brianek od nas dostanie w sobote nastepna prezent roczkowy autko do jezdzenia jeszcze zastanawiam sie ktore:happy:a jak nie wybiore to pewnie Brianek sobie wybierze tak jak bylo z chodzikiem:-)
Jak narazie to widze ze tylko od nas bedzie mial prezenty:eek:no chyba tak jak mowia nam wszyscy ze zrewanzuja sie jak przyjedziemy do polski;-)

Do góry