reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczkowe Prezenty

reklama
Nam urodzinki wypadają w środę - dzień też trochę nieimprezowy ale bardzo chciałabym,żeby właśnie wtedy Kubas miał torcik i pierwszą świeczke oczywiście o 18-tej bo sie o tej urodził :-) . Na 28-ego zaprosze chyba funkcyjnych i rodzine jak będzie ich mniej to dla mnie lepiej a dzieciową impreze i dla znajomych zrobimy w sobote.

Asioczek, śliczne te torty!:-)

Ja robię sama, chcę zrobić prostokątny, na górze będzie zielona masa (polana) a na niej dużo figurek z Kubusia Puchatka z cukru, mam nadzieję, że uda mi się je kupić, w Warszawie na Grójeckiej jest sklepik z owymi cudami :-p. Na urodzinach będzie 20 osób, więc tort musi być olbrzymi...

Dostałam dzisiaj wzór zaproszeń Krystianka, tylko do wglądu i akceptacji na razie. Oryginalne będą na przyzwoitym papierze...

Kolejka z Ikei jest super,bardzo mi sie podoba,chyba Majka ja dostanie w prezencie.
A jak wyglada ta fontanna playskool? Pierwszy raz slysze,jakby mogla ktoras mi podac link... :-)
My myslimy o rowerku takim z oparciem nie tylko od tylu ale i po bokach,widzialam pare dni temu w Achaun,ale w innych sklepach pewnie tez beda.

Anik: mój Krzysiek wybrał też ten wzór zaproszenia :-)

Aqua: biorąc przykład zCiebi - imprezkę zaczynalibysmy o 7.50 :-D :szok:

A my postanowilismy się na razie wstrzymać z kupowaniem prezentu na roczek. Nie chcemy, żeby się zdublować. Kupimy po urodzinkach.
Pytia- ja tez tak robie ..kupuje po uroczystości na gwiazdkę tez tak zrobiłam :-D :-D :-D i wycziłam co rodzinka kupiła i potem udąłam się że kupić Antusiowi coś fajowego:-) :-) :-)

reklama
Kolejka z Ikei jest super,bardzo mi sie podoba,chyba Majka ja dostanie w prezencie.
A jak wyglada ta fontanna playskool? Pierwszy raz slysze,jakby mogla ktoras mi podac link... :-)
My myslimy o rowerku takim z oparciem nie tylko od tylu ale i po bokach,widzialam pare dni temu w Achaun,ale w innych sklepach pewnie tez beda.

Lenka ma taki rowerek dostala od dziadkow na gwiazdke one sa od 10 miesiaca (taki ze smyka) ma oparcie pasy oraz takie zabezpieczenie dookola dziecka i "kij" za ktory sie go prowadza i ktorym sie skreca a jak dziecko jest duze to sie wszystko odpina i pozostaje 3 kolowy rowerek :-)
Lenka bardzo lubi jak ja w nim wozimy:-)

a co do kolejki bardzo mi sie podoba ale nie mam z kim do Ikeii jechac-moze ktoras z Was by mi kupila??:unsure: :-)

Do góry