reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
ivka76
Fanka BB :)
Odnośnie zaproszeń na roczek - ja jak zwykle zrobię sama - prawdopodobnie będą haftowane - każde inne :-)
asioczek
Fan(ka)
U nas mamy dylemat kiedy roczek wyprawic, Maja świętuje w środę więc nie bardzo dzień imprezowy, chyba w trójkę ten dzień spędzimy. A właściwa imprezka w sobotę się odbędzie tylko. 17 są imieniny Zbigniewa(czyli dziadka) a wszystkich ciotek i pociotek do nas do domu nie chcę zapraszać, wolałabym imprezę w węższym gronie rodzinnym i nie wsólną z imieninami, bo w końcu to są Majki pierwsze urodzinki.
O wystroju nie myślałam jeszcze, ale chyba balony i serpentyny. Dla dorosłych czapeczki na głowy. Tort wiem w jakiej cukierni zamówie specjalny z serii dziecięcej
Tylko mam dylemat czy ma być to Maja czy Krówka a może tort o kształcie sera żółtego.
O wystroju nie myślałam jeszcze, ale chyba balony i serpentyny. Dla dorosłych czapeczki na głowy. Tort wiem w jakiej cukierni zamówie specjalny z serii dziecięcej
Tylko mam dylemat czy ma być to Maja czy Krówka a może tort o kształcie sera żółtego.
Asioczek: świeetne te torty. króka mi sie strasznie podoba,a co do Mai - pszczółka pewnie ciągnie do imienniczki :-)
my dzieciową chyba zrobimy imprezę 17, a 24 dla funkcyjnych i babci Wiesi. Titek ma urodziny w czwartek - na ten dzień mamy oboje zaklepane urlopy i coś będziemy kombinować - na pewno wybędziemy z domku.
my dzieciową chyba zrobimy imprezę 17, a 24 dla funkcyjnych i babci Wiesi. Titek ma urodziny w czwartek - na ten dzień mamy oboje zaklepane urlopy i coś będziemy kombinować - na pewno wybędziemy z domku.
asioczek
Fan(ka)
Takie torty to w Bydgoszczy można w cukierni Sowy zamówić
Cukiernia Adam Sowa z tego co wiem prawie w każdym mieście cukiernia z takimi cudami się znajdzie. Akurat ta cukiernia nie dość że ładne to przepyszne wypieki ma
Cukiernia Adam Sowa z tego co wiem prawie w każdym mieście cukiernia z takimi cudami się znajdzie. Akurat ta cukiernia nie dość że ładne to przepyszne wypieki ma
reklama