reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rybciu - myślę, że jak poprosisz w cukierni, to ci wykombinują:tak:. W końcu muszą mieć jakieś świeczki na torty, które u nich się zamawia;-).

reklama
Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.

Dla Kubusia zuzi

Zuzia - zdrówka dla Kubusia i żeby był najszczęśliwszym chłopczykiem pod słońcem a Ty razem z nim:tak: .

I nadszedł ten dzień, Antos o 8-45 skończył roczek, jestem w szoku bo zcas bardzo szybko minął:-)
Dziękujemy Wszystkim za życzenia i za kartki urodzinowe, cały czas codziennie wyjmuje ze skrzynki kilka kartek:-) , dziekuje w imieniu Solenizanta
Dzisiaj robie mała imprezke w gronie rodzinnym, własciwa bedzie w sobote i niedziele, oczywiscie zdjecia tez będą!:-)

Maarta - dużo radości i słoneczka dla małego jubilata:-) :-) :-) .
I masy prezentów!!!!;-)

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniają się.
Dla Antosia dzisiejszego solenizanta