reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja szczerze mówiąc-klikając to myślałam,że nasze robaczki jeszcze za małe na takie cacko a tu proszę Wiki zasówa bez problemu

reklama
Joaśka to prawda coś jest z tymi świeczkami u mnie też nie ma są wszystkie poza "1" może dziś pójdę na poszukiwanie świeczuszki
A Wiki ma piękny skuter.

nie ma sie co dziwic - cale mnostwo dzieciaczkow urodzilo sie w zeszym roku wiec i swieczek brak ... ja mialam zwykla jedna swieczke a za rok beda dwie swieczki :)

A ja szczerze mówiąc-klikając to myślałam,że nasze robaczki jeszcze za małe na takie cacko a tu proszę Wiki zasówa bez problemu
Vici, tak naprawde to Viki pewnie dopiero w przyszlym roku bedzie na tym swobodnie jezdzila. Na razie trzeba sie nachylac i skrecac jej kierownice, bo jeszcze nie obczaila kierowania. A gaz mamy pod noga, wiec z tym nie ma problemu, bo stawia jej sie bucik na tym i jedzie :-D
A jaka ma przy tym radoche!! Az piszczy ze szczescia :-)

U nas też jedynek nie było i kupiłam ozdobę(podobne do ślubnych tylko mniejsza i z liczbą) na torta z jedynką i do niej przytwierdziłam świeczkę:-)

Viki ma super motorek, nie dziwię się, że wszyscy chłopcy za nią szaleją;-):tak:.
Co do świeczek, to u nas można dostać bez problemu (może zacznę wam wysyłać;-)). A pytałyście w cukierniach:confused:.

U nas tez nie mialam problemu ze swieczkami, nawet nie wiedzialam ktora kupic czy taka ozdobna z myszka miki, albo taka zwykla prosta
Zuzia moglysmy wczesniej zwietrzyc interes i zarobilybysmy na swieczkach hehhehehe:happy: :-D

Woloszki - żebym to wiedziała;-):-D.
My kupiliśmy świeczkę właśnie z myszką miki:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry