reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No, mamy za sobą roczkową imprezkę:-) . Był niezły sajgon, bo w naszym malutkim mieszkanku było 7 dorosłych i 4 dzieci. Wszyscy dobrze znajomi Inguni. PO godzinie już wszyscy mieli dosyć, bo dzieci dały nam w kość. Po dwóch się rozeszli:tak: . Ingunia była marudna bo od tygodnie jest nie w formie - nie chce spać w dzień i wnocy się budzi z płaczem. Może te nieszcęsna zęby następne jej wychodzą:baffled:

Jutro jeszcze jedna imprezka - dla babć. Tym razem będzie fajniej, bo jedna tylko Ingunia i kilka osób do zabawiania;-) . Mam nadzieję, ze chociaz na chwilkę będę mogła usiąść przy stole:tak: .
Zdjęcia pokażę po jutrzejszej imprezce:-) .

Dawno mnie tu nie było, nie mam ostatnio czasu, ale dziś postanowiłam nadrobić kwietniowe wątki.

Widzę że większość imprezek urodzinowych już się odbyła, dzieciaczki śliczne i zadowolone z prezentów :tak:

Ni i następne udane imprezki to super.
I widzę,że nasze roczniaki mają nowe suwaczki :-D

Najlepsze życzenia dla Alusi od A+T+?

W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości,
najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!

Życzy Dominika z rodzicami

Najlepsze życzenia dla Jagódki od Joaśki

W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości,
najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!

Życzy Dominika z rodzicami.

Dzięki :)

Ech, juz po urodzinach
Powiem tak - uff!
A po za tym było fajnie.
Napiszę więcej, jak trochę wszystko ogarnę w pracusi ;p

reklama
Trzeba było tyle nie pisać w innych wątkach!
CZytam i czytam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry