reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
klocki super, my tez mamy ale Antos jakos nimi sie nie bawi, woli te drewniane. moze musi jeszcze dorosnąc:-) a przez internet najlepiej zamawiać, mi sie tez nie chce chodzic po sklepach:-)

reklama
No właśnie. Ja na prawdę za niedługo tą jedną świeczkę na torta kupię przez sieć.

Nigdy nic nie kupowałam z avonu i oriflamu, bo mam hopla i kupuję poskie kosmetyki (poza perfumami), a teraz tylko u ich kupuję, bo mi dziewczyny do pracy wszystko przyniosą.
Jeszcze musze piekarnię internetową w moim mieście znaleźć z dostawa do domu gratis.
A dzisiaj na obiad pizza, bo mi się nie chce zakupów robić.

Joaśka i własnie po to wymyslili intenet;-) jak sie nie chce nic robic zawsze mozna skorzystać:tak: :tak:
piekarnia by sie przydała, tak codziennie rano świeze pieczywko:tak: mniam mniam

Ooooo!

I tak zazwyczaj więcej niż 200 zł mi schodzi w sklepie :)
Musze sie temu bardziej poprzyglądać :)

Dzięki Buba!!!

My juz po roczku ufff ;-)
Wprawdzie prawdziwy dopiero w srode, ale imprezka byla troche wczesniej :-) Viki zebrala mnostwo prezentow. Furrore zrobily klocki, ktore Joaska zamowila :tak: :-D
Im bliżej roczku, tym mniej mi się chce.
Na razie zamówiłam na sieci klocki dla Jagody
http://www.krainazabawy.pl/lego-duplo-creative-building-duzy-zestaw-klockow-5380-p-1980.html
Viki dzis jak tylko otworzyla oczy od razu do nich pobiegla :-D
Nie mogla tez zejsc ze skuterka (taki na akumulator). Moje dziecka az piszczalo jak nim gnalo :-D :-D :-D Byly jeszcze lalka annabell, fontanna playskool, ciuszki, misie etc.
O malo nam sie nie powtorzyly prezenty bo dziadkowie tez chcieli jeszcze dokupic fontanne do swojego prezentu i specjalnie po nia pojechali rano, ale okazalo sie, ze kilka minut wczesniej ktos kupil ostatnia sztuke, wiec mieli farta :-)
Imprezka wyszla super - mnostwo balonow, serpentyn, pyszny obiadek (moje dzielo), duzo salatek, jajeczka nadziewane, rybka po grecku, sledziki, pomidorki wg przepisu BUBY :tak: , lody, ciasta, no i oczywiscie pyszny tort. Byly tez "napoje dla doroslych" i kolorowe drinki z parasolkami, visienkami i innymi bajerami. Viki byla zachwycona imprezka. Goscie chyba tez ;-) ;-) ;-)

No Priscilla - kulinarnie zaszalałaś :)

Fajnie, że wszyscy zadowoleni z imprezy i prezentów, szczególnie Viki.
Mam nadzieję, że Jagodzie też klocki się spodobają :)
A jak nie, to sobie troche postoją i za jakiś czas się nimi będzie bawić :)

reklama
Kurcze mam ostatnio tyle roboty że nawet nie mam czasu że by zobaczyć co na BB. Roczek już w sobotę (robię dzień wcześniej bo wtedy wszystkim pasuje) a ja dopiero zaczęłam planowaćco i jak imrezka będzie kameralna. Babcie , dziadkowie mój brat z rodziną, drugi brat i Michała siostra z rodziną. Razem z dziecmi będzie 11 osób. Torta zrobi siostra bo jest cukiernikiem i chyba by mi nie darowała gdybymzamówiła, tymbardziej że to chrzestna Ali więc jej nie odbiore tej przyjemności a reszte zrobie sama. Sałatki z tuńczyka, pora i klasyczna. Galareta, bo wszyscy uwielbiają, na ciepło paprykarz z kurczaczkiem no i jeszczemuszę sernik upiec. Na szczEście moje dziecko już ma kreację

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry