reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Widzę, ze ten weekend będzie obfitował w roczkowe imrezki. No nam akurat przypadają urodzinki w sobotę:-)

Ja małemu zrobię ciacho dla alergików, a krem będzie bezmleczny. Toć musi też posmakowac swojego torcika.

reklama
My tez planujemy w weekend imprezke :) W ubiegly weekend byla rodzinna (dziadkowie, pradziadkowie i chrzestni) a na ta niedziele planujemy imprezke dziecieca :)

No to poszalejemy w ten weekend.
Wlasnie sie dowiedzialam ze tescie przyjada w piatek brrrrrrr, moi rodzice dopiero w sobote. Juz widze jak ona mi pomoze cokolwiek, pewnie zasiadzie przed tv i bedzie tylko ogladac jakies glupie programy. Wpadlam na genialny pomysl zeby wyniesc tv do innego pokoju a tam nie ma anteny wiec nic by nie dalo sie ogladac (ale okropna jestem prawda :-p ). Ale ja tej kobiety nie znosze. Bylismy u nich jeden dzien zaraz po swietach. Dzwonila zeby sie dowiedziec co dla Maksika zrobic do jedzenia wiec Maks powiedzial ze jego ulubiona zupe buraczkowa, no i przyjezdzamy a tu krupnik z porem bleeeeeee No uraczyla nas zupka i golabkiem. Wyjezdzalismy od nich okolo 19 i nawet nie zrobila dzieciakom kolacji, dala Maksiowi chleb z maslem na droge i soczek marchwiowy. :-( :-( :-( normalnie plakac mi sie chcialo :-(
A wiecie co dostaly moje dzieciaki na swieta od niej, czekolade :szok: Maks jeszcze rozumiem bo moze ale Maja dostala czekolade nadziewana wow.
Az sie boje co wymysli na urodziny dla Mai w prezencie.
Ach musialam sie wyzalic. W sumie to powinnam napisac o niej w watkach o tesciowej ale jak tam sie rozpisze to nocy mi zbraknie.

I dlatego ja się cieszę, że nie będzie teściowej :)
Będzie mniej sztywno :)

A wiecie co dostaly moje dzieciaki na swieta od niej, czekolade :szok: Maks jeszcze rozumiem bo moze ale Maja dostala czekolade nadziewana wow.
Az sie boje co wymysli na urodziny dla Mai w prezencie.
Ach musialam sie wyzalic. W sumie to powinnam napisac o niej w watkach o tesciowej ale jak tam sie rozpisze to nocy mi zbraknie.
niezły prezent, ale nie martw sie bo Antos od mojej Tesciowej tez czekoladke dostał, wysiliła się:-(
zamówilismy torcik na urodziny u znajomej Teściowej i mówie ze trzeba kupic jakies ozdoby do tortu i zrobic napis a ona stwierdziła :po co? to tylko tort:wściekła/y: rece opadają

Joaska ja tez mialam nadzieje ze nie przyjada bo u nas tez bedzie sztywno z nimi no ale do jutra to jeszcze moze im cos odbije. :tak:
Najpierw pewnie jeszcze przeprowadzi inspekcje hehehehehe

To może zrób jej prezent i nie posprzątaj. Przynajmniej będzie kobita miała na co ponarzekać, a Ty się nie przemęczysz ;p

Aha - i kolacji nie naszykuj!!!

Hehe - moje tesciowa tez zjezdza w weekend, ale u nas to odwrotnie - ona zmienia pieluchy za 10 min. Autentycznie wielka paka idzie na 3 dni jak ona siedzi :-) Jedyne do czego sie moge doczepic, to za cienkie ubieranie i ciagle wietrzenie w srodku zimy, no, ale moze ona miala zachartowane dzieci :confused:

Ale ostatnio chyba sie na mnie troche obrazila - niby normalnie sie odzywa jak przyjezdza, ale dzwonia juz tylko do meza, ostatnio dawali kaske na butki to tez mezowi i to specjalnie tesc wzal go "na bok" bo ma do niego sprawe ...
bez komentarza .

reklama
Priscilla - to Ty sie tez na tetrę przy teściowej przerzuć ;p
Taniej wyjdzie ;p

Grunt, żeby na Vicky się nie gniewała, tak, to olać ją.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry