reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Roczek tuż tuż...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Widzę, ze ten weekend będzie obfitował w roczkowe imrezki. No nam akurat przypadają urodzinki w sobotę:-)

Ja małemu zrobię ciacho dla alergików, a krem będzie bezmleczny. Toć musi też posmakowac swojego torcika.

reklama
My tez planujemy w weekend imprezke :) W ubiegly weekend byla rodzinna (dziadkowie, pradziadkowie i chrzestni) a na ta niedziele planujemy imprezke dziecieca :)

No to poszalejemy w ten weekend.
Wlasnie sie dowiedzialam ze tescie przyjada w piatek brrrrrrr, moi rodzice dopiero w sobote. Juz widze jak ona mi pomoze cokolwiek, pewnie zasiadzie przed tv i bedzie tylko ogladac jakies glupie programy. Wpadlam na genialny pomysl zeby wyniesc tv do innego pokoju a tam nie ma anteny wiec nic by nie dalo sie ogladac (ale okropna jestem prawda :-p ). Ale ja tej kobiety nie znosze. Bylismy u nich jeden dzien zaraz po swietach. Dzwonila zeby sie dowiedziec co dla Maksika zrobic do jedzenia wiec Maks powiedzial ze jego ulubiona zupe buraczkowa, no i przyjezdzamy a tu krupnik z porem bleeeeeee No uraczyla nas zupka i golabkiem. Wyjezdzalismy od nich okolo 19 i nawet nie zrobila dzieciakom kolacji, dala Maksiowi chleb z maslem na droge i soczek marchwiowy. :-( :-( :-( normalnie plakac mi sie chcialo :-(
A wiecie co dostaly moje dzieciaki na swieta od niej, czekolade :szok: Maks jeszcze rozumiem bo moze ale Maja dostala czekolade nadziewana wow.
Az sie boje co wymysli na urodziny dla Mai w prezencie.
Ach musialam sie wyzalic. W sumie to powinnam napisac o niej w watkach o tesciowej ale jak tam sie rozpisze to nocy mi zbraknie.

I dlatego ja się cieszę, że nie będzie teściowej :)
Będzie mniej sztywno :)

A wiecie co dostaly moje dzieciaki na swieta od niej, czekolade :szok: Maks jeszcze rozumiem bo moze ale Maja dostala czekolade nadziewana wow.
Az sie boje co wymysli na urodziny dla Mai w prezencie.
Ach musialam sie wyzalic. W sumie to powinnam napisac o niej w watkach o tesciowej ale jak tam sie rozpisze to nocy mi zbraknie.
niezły prezent, ale nie martw sie bo Antos od mojej Tesciowej tez czekoladke dostał, wysiliła się:-(
zamówilismy torcik na urodziny u znajomej Teściowej i mówie ze trzeba kupic jakies ozdoby do tortu i zrobic napis a ona stwierdziła :po co? to tylko tort:wściekła/y: rece opadają

Joaska ja tez mialam nadzieje ze nie przyjada bo u nas tez bedzie sztywno z nimi no ale do jutra to jeszcze moze im cos odbije. :tak:
Najpierw pewnie jeszcze przeprowadzi inspekcje hehehehehe

To może zrób jej prezent i nie posprzątaj. Przynajmniej będzie kobita miała na co ponarzekać, a Ty się nie przemęczysz ;p

Aha - i kolacji nie naszykuj!!!

Hehe - moje tesciowa tez zjezdza w weekend, ale u nas to odwrotnie - ona zmienia pieluchy za 10 min. Autentycznie wielka paka idzie na 3 dni jak ona siedzi :-) Jedyne do czego sie moge doczepic, to za cienkie ubieranie i ciagle wietrzenie w srodku zimy, no, ale moze ona miala zachartowane dzieci :confused:

Ale ostatnio chyba sie na mnie troche obrazila - niby normalnie sie odzywa jak przyjezdza, ale dzwonia juz tylko do meza, ostatnio dawali kaske na butki to tez mezowi i to specjalnie tesc wzal go "na bok" bo ma do niego sprawe ...
bez komentarza .

reklama
Priscilla - to Ty sie tez na tetrę przy teściowej przerzuć ;p
Taniej wyjdzie ;p

Grunt, żeby na Vicky się nie gniewała, tak, to olać ją.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry