reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja nawet nie wiem czy tesciowie przyjada w weekend - zaprosilam ich ale nie dali odpowiedzi do tej pory ... ja sie na prawde nie obraze jak nie przyjada - moi rodzice tez nie przyjezdzaja ... ale chciala bym wiedziec jak najszybciej czy beda czy nie bo to inne szykowanie sie :) ale zeby nie bylo ... ja na tesiowa nie narzekam - to super kobieta :)

p.s wspolczuje takich tesciowych ...

reklama
U nas w niedzielę tez imprezka, tort zamówiony, większość zakupów zrobiona a od jutra przygotowania a mi tak się nie chce:no:

U nas tez w niedziele. Tylko tort na razie zamowilam. Zakupy moze w sb zrobie. Nawet nie mam pomyslu na jedzonko :-(
Tez mi sie straaaasznie nei chce :-( :-( :-(

a u nas bedzie krotka impreza ; pewnie kolo 20 wszyscy beda sie zmywac (male dzieci) i tylko brat z zona i dziecmi zostana (juz jutro przyjezdzaja ) wiec nie szykuje duzo; bedzie leczo na cieplo i parowki na cieplo dla dzieci; oprocz tego salatka ze sledzikow, druga z tunczyka a trzecia to nasza forumowa pysznosc :) do tego pieczywko, wedlina i pomidory z mocarella ... leczo robie jutro reszte w sobote;
no ale obiad w niedziele musze zrobic dla brata z rodzina ... pewnie schaboszczaki beda bo najprosciej :)

Jak sie ciesze ze nie jestem sama bo mi sie tez starsznie niechce :tak:
Najgorsze jest to ze maz specjanie wzial jutro wolne zebym mogla zrobic jakies porzadne zakupy bez Mai na spokojnie a tu mi sie juz rano goscie zwalaja.
Tesciowa dzwonila do meza ze jutro bede i ze przywiezie 2kg pomidorow i kg ogorkow i nic wiecej nie przywiezie, a po co mi one stac mnie na wlasne jakby mi lache robila nikt jej o nic nie prosil :tak:
A co do dzwonienie to tescie odkad jestesmy malzenstwem to od 4 lat zadzwonili do mnie JEDEN raz wow i to jak Maks sie urodzil od tej pory ani razu. No raz mi sie trafilo ze odebralam tel i dzownila tesciowa spytala sie co slychac i kazala poprosic meza :-p
Oj chyba trzeba sie przeniesc na watek z tesciowa.

Idzie misio...Idzie słonik...
Idzie lalka...No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...
Bo to dzien radosny wielce...
Masz juz jeden roczek więcej...

Wszystkiego najlepszego dla KAMILKI która ma dziś urodzinki:-D Te życzonka też dla MAJI która wczoraj świętowała i pierwszą świeczkę w życiu dmuchała :)

Bardzo dziekujemy za zyczona i Kamilce zyczymy tez wszystkiego najlepszego, wspanialego torcika i super prezentow :-D

dziewczyny czytam o tych teściowych:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: i się sana do siebie uśmiecham;-);-);-)
przede wszytskim baaardzo dziękujemy za karteczki:-):-):-):-):-) cudowne:-):-):-):-)jeszcze dzisiaj jedną znalazłam w skrzynce:szok::szok::szok::szok:
na urodzinkach teściowej nie było;-):laugh2::cool2:
Poleczka była cudowna-nauczyła się dmuchać w świeczkę przed tortem:-) który zamówiłam w batidzie:-) po drodze z pracy;-) taki mus truskawkowy. gości zaprosilliśmy do restauracji na obiadek na powietrzu a potem do domku (na piechotkę) na torcik i prezenciki:tak::tak::tak::tak: i było fajnuchno:cool2::elvis::happy::laugh2::happy::nerd: postaram się zdjęcia umieścić jutro w galerii. aha, domek udekorowaliśmy balonami i serpentynami-ale się Pola dziwiła!!! a na obrusik pod torcik z kolorowego konfetti ułożyliśmy napis 1 POLA. do tego mnóstwo gadżetów: kolorowe mieszadełka do napojów, parasoleczki, świeczka-petardo-fonatanna iskrząca-hmm, kumacie?

reklama
Im bliżej roczku, tym mniej mi się chce.

Na razie zamówiłam na sieci klocki dla Jagody

http://www.krainazabawy.pl/lego-duplo-creative-building-duzy-zestaw-klockow-5380-p-1980.html

jak to skomentował mój mąż (a były jeszcze inne do wyboru):
"z dwojga złego może się Jagoda będzie chciała bawić pudełkiem jeśli nie klockami."

Naszukałam się w piątek świeczek na tort. Nigdzie nie ma!!!
Znalazłam tylko taką świeczkę na 4 urodziny. Muszę się zastanowić, czy jej jednak nie kupić. Kto wie, co będzie za 4 lata. Może już w ogóle świeczek nie będzie!

A tak na serio, to w jednym sklepie dogadałam sie z babką, że mi w tym tygodniu sprowadzi.
Jakoś mi sie nie chce do supermarketu jechać. Nie cierpię!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry