reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Roczek tuż tuż...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No i juz po imprezie nastepne takie huczne urodziny zrobie na 18 dzieciakow jak beda jeszcze chcialy ze starymi swietowac :tak:
Na temat tesciow powiem tylko tyle ze przyjechali w piatek i wytrzymali bez tv 2 GODZ. oni jacys telemaniacy sa. Dzieciakom przywiezli worek cukierkow czekoladowych takze z alkoholem :no: no ale sami zasiedli do nich i zjedli ponad polowe ;-) rece opadaja :tak: Maja dostala od nich pieniazki. Oczywiscie tesciowa nic mi nie pomogla siedziala tylko i ogladala tv. Dobrze ze moja mama troche mnie odciazyla ;-)
Maja najpierw byla oniesmielona duza iloscia ludzi i napoczatku sie czaila ale pozniej byla w siodmym niebie :tak: Balony wisialy w calym pokoju, karteczki od kolegow z bb zdobily lodowke (wszyscy z zaciekawieniem ogladali kartki :tak: )Impreza sie udala, jedzenia poszlo mnostwo :tak: Na obiadzik byl rosolek a pozniej ziemniaczki z kurczakiem, karkowka w sosie, albo z mielonymi do wyboru. Tort byl niespodzianka dla wszystkich no i sie podobal. Na kolacje zrobilysmy krokiety z barszczykiem i kielbaska surowa smazona no i warzywa. Zrobilam 2 salatki oczywiscie "forumowa" i ziemniaczana, poszly obydwie :tak:
Prezenty dla Majeczki byly trafione, dostala ubranka, pieniazki, wozek dla lalki, jezdzidelko (ktore podoba sie Maksiowi) i na pamiatke branzoletke z grawerem .
No ale jeszcze wspomne o tesciowej, odstawila taki numer ze az mezowi sie przykro zrobilo prawie sie wieczorem poplakal. Okolo 19 zrobilismy kolacje przyszli tez sasiedzi, a ona zamiast z nami siasc to wziela male krzeselko i siadla kolo telewizora i siedziala do 22 chyba i patrzyla na film :baffled: :zawstydzona/y: :-( :-( :-( ani na chwile z nami nie usiadla. Jak sie skonczyl film to my juz posprzatalismy a onaposzla spac. Rano sie obudzila i zjadla sniadanie a pozniej siedziala sobie w sypialni, pewnie sie na mnie obrazila bo wylaczylam tv podczas obiadu zeby byl spokoj i zeby wszyscy zjedli razem obiadzik. No ale mam to gleboko w d...... wazne ze Maja byla zadowolona i reszta gosci ;-)
Zdjecia bede w galerii .
I bardzo dziekujemy za karteczki dzis jeszcze przyszlo 5 cala skrzynka:)))

woloszki to fatalnie się teściowa zachowała.
Ale na szczęście imprezki miałaś udaną i Majka była zadowolona z imprezki i z prezentów.
Ja na szczęście teściowej nie będę mieć na roczku Dominiki bo bidulka jest schorowana bo 10h podróży by ją wykończyło.

Witam po urlopie i imprezce.U nas w końcu działka nie wypaliła(baliśmy się o pogodę) i było w knajpce.Obiadek,tort i szampan.Wódki nie było jak pisałam już wcześniej tylko piwko kupiliśmy i w sumie od 12 do 19 siedzieliśmy.Victorek zero zainteresowania rozpakowywaniem prezentów no ale jak mama pomogła to jakoś poszło:-).Dostał rowerek,tygrysa na biegunach,książeczki,piaskownicę,taczkę z wiaderkiem i łopatkami,Huśtawkę(tą na haki wieszaną)basen z piłkami,dużą ciężarówe z wadera.Nasz prezent nie dotarł i tu kupię dopiero.A najlepszym prezentem dla małego i tatusia było autko takie do odpychania audi.Normalnie myślałam,że padnę szwagier dorwał gdzieś i odrazu kupił.Myśmy zmienili auto w grudniu i mamy właśnie audice no i teraz synuś też ma:-DJacek to był chyba bardziej szczęśliwy od Victora.Zdięcia wrzuce w galerie może jutro jak mały pozwoli.
Co do torta to ja zdmuchnęłam no Victorowi jakoś nie poszło:-) a rączek nie pchał do niego w ogóle tylko odrazu całą buzię chciał w nim zanużyć:-D

Rybcia moi tescie maja samochod ale nim w sumie nie jezdza i tesciowa powiedziala ze nie przyjedzie do nas samochodem bo sie boi, ze za daleko i ze sie zmecza, no ale inna sprawa ze nie moga zrozumiec ze dla nas taka podroz tez jest meczaca z dwojka malych dzieci.
Wiec przyjechali pociagiem, jechali 9 h. Szczerze mowiac mi by sie nichcialo tyle jechac.

Zapomnalam jeszcze sie pochwalic, ze moja mam zrobila dla Mai spodniczke na szydelku ale nie uwiecznilam jej na zdjeciu bo jeszcze poszla do poprawki. Babcia ma jeszcze zrobic ponczo do kompletu :tak: Moja mama swojego czasu robila na drutach i szyla na maszynie, jak bylismy mali to duzo rzeczy ciekawych nam robila. Ale teraz tylko dala sie namowic zeby Mai zrobila kreacje na szydelku, sobie zrobila juz 3 komplety i wszyscy u niej w miejscowosci chca zeby im zrobila cos takiego za pieniazki ale mama niechce sie namowic :-( Na urodzinach Mai dziewczyny sie smialy ze zamowia u niej stringi :tak: :tak: Jak kreacja bedzie juz gotowa to sie pochwalimy :-D

Wszystkim gratuluję udanych imprez i życzę takich samych tym, co to jeszcze przed. Torcik Majkowy bomba!!

ech, woloszki - grunt, że Maja zadowolona :)
a teściową olać.
Z satysfakcją myślę, jaka ona musiała być zła, jak jej TV wyłączyłaś ;p
no ale ja wredna jestem ;p

vici - u Was tez fajnie, że sie wszystko udało.
U nas też raczej alkoholu będzie mało :)
Może nawet ja się czegoś napiję ;p

Super, że dzieciaki zadowolone z prezentów.
Ciekawe, jak będzie u nas?

bardzo sie ciesze ze udały sie urodzinki, Woloszki Majowy torcik rewelacyjny:-) i olac taka tesciowa, dobrze ze sie nie przejełas, mnie by pewnie szlag trafił.
ja dzisiaj jade na zakupy urodzinowe, bedzie bardzo hucznie, okazło sie ze ponad 35 osób, a do picia bedzie piwko z nalewaka :tak: dla dorosłych, dzieciom soczki;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry