No i juz po imprezie nastepne takie huczne urodziny zrobie na 18 dzieciakow jak beda jeszcze chcialy ze starymi swietowac
Na temat tesciow powiem tylko tyle ze przyjechali w piatek i wytrzymali bez tv 2 GODZ. oni jacys telemaniacy sa. Dzieciakom przywiezli worek cukierkow czekoladowych takze z alkoholem
no ale sami zasiedli do nich i zjedli ponad polowe ;-) rece opadaja
Maja dostala od nich pieniazki. Oczywiscie tesciowa nic mi nie pomogla siedziala tylko i ogladala tv. Dobrze ze moja mama troche mnie odciazyla ;-)
Maja najpierw byla oniesmielona duza iloscia ludzi i napoczatku sie czaila ale pozniej byla w siodmym niebie
Balony wisialy w calym pokoju, karteczki od kolegow z bb zdobily lodowke (wszyscy z zaciekawieniem ogladali kartki
)Impreza sie udala, jedzenia poszlo mnostwo
Na obiadzik byl rosolek a pozniej ziemniaczki z kurczakiem, karkowka w sosie, albo z mielonymi do wyboru. Tort byl niespodzianka dla wszystkich no i sie podobal. Na kolacje zrobilysmy krokiety z barszczykiem i kielbaska surowa smazona no i warzywa. Zrobilam 2 salatki oczywiscie "forumowa" i ziemniaczana, poszly obydwie
Prezenty dla Majeczki byly trafione, dostala ubranka, pieniazki, wozek dla lalki, jezdzidelko (ktore podoba sie Maksiowi) i na pamiatke branzoletke z grawerem .
No ale jeszcze wspomne o tesciowej, odstawila taki numer ze az mezowi sie przykro zrobilo prawie sie wieczorem poplakal. Okolo 19 zrobilismy kolacje przyszli tez sasiedzi, a ona zamiast z nami siasc to wziela male krzeselko i siadla kolo telewizora i siedziala do 22 chyba i patrzyla na film
:-( :-( :-( ani na chwile z nami nie usiadla. Jak sie skonczyl film to my juz posprzatalismy a onaposzla spac. Rano sie obudzila i zjadla sniadanie a pozniej siedziala sobie w sypialni, pewnie sie na mnie obrazila bo wylaczylam tv podczas obiadu zeby byl spokoj i zeby wszyscy zjedli razem obiadzik. No ale mam to gleboko w d...... wazne ze Maja byla zadowolona i reszta gosci ;-)
Zdjecia bede w galerii .
I bardzo dziekujemy za karteczki dzis jeszcze przyszlo 5 cala skrzynka
))