reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż (PIERWSZE URODZINKI)

Kociu,no co ty,w wystawnej restauracji??????:eek: daleko mi do tego....a u was jak widzę też jedzonka bedzie full,i jakie pyszności! Oby tylko pogoda była ładna a napewno wszystko sie uda,trzymam kciuki!!!!!!

reklama
Oleńko napisze krótko..REWELACJA!!! wszystko wyglądalo przepieknie,stół,zastawa ,jedzonko i przede wszystkim dekoracja bombaaaaaaa.:tak::-)...Widac,że dałaś z siebie wszystko i włozyłas serce w te urodzinki...myślę,że nie jedna restauracja mogłaby sie uczyć od Ciebie...:tak:
prezenty Olisia ekstra,pomysł z książka bardzo mi się podoba,super pamiątke bedzie miał....moja mama zapytała czy Ty sama ja pisałaś hehe....:rofl2:
Najważniejsze,że Olis zadowolony i dostał duzo prezentow no i że wszyscy przybyli...zazdroszczę Wam takiego wielkiego domu bo imprezę można zrobić naprawdę dużą,my niestety nie mamy takich mozliwości...:-(

Kociu trzymam kciuki żeby wszystko sie udało a przede wszystkim za pogodę..czekamy na relacje i foteczki...Powodzonka!!:-)
Agatko jak wypadła imprezka mojego zięcia??? szybciutko zdawaj relację bom ciekawa:tak:;-)

aha Oleńko wstawiaj fotki z twoją fryzurką i oczywiście jak wygladałaś...czekamy .pewnie nie tylko ja jestem ciekawska hhe:tak::tak::-):-)

Olenko..impreza suuuuuper!!!!!!!wszystko wyglada przepieknie...u nas tak wystawnie nie bedzie,mam nadzieje ze chociaz pogoda sie uda!!!!!!!!!!!!!!gratuluje imprezzzzzzzki!!!!!
teraz czekamy na relacje od Allanka:)

Oleńko Kocia nie przesadza:tak: naprawdę jestem pod wrażeniem i pierwsze moje skojarzenie było właśnie takie że wynajęliście sale w restauracji:tak:
jestem pod OGROMNYM wrażeniem!!!
mam pytanko gdzie kupilaś takie fajne dekoracje? i co to za zielone listki na pomidorach? mięta?

Super impreza Olenko...niesamowicie, slicznie urzadzilas:) Podziwiam!!!!! A prezenty - pierwsza klasa!

No wlasnie, jak tam kolejne imprezki?

Nasza w najblizsza niedziele, mam nadzieje ze mala bedzie zdrowa bo dzis miala goraczke. Inaczej z wyjazdu do tesciow nici. Stresa mam ogromnego, do tego stopnia ze maz powiedzial ze on sie wszystkim zajmie bo juz nie moze na mnie patrzec jak sie denerwuje.

reklama
Olenko, widac ze te nerwy przed imprezka byly niepotrzebne! Widac ze zdjec, ze wszystkobylo perfekt!!! Salon super przystrojony, stol pieknie nakryty a prezenty to takie swietne ze zaluje sie tylko ze samemu nie jest sie juz dzieckiem!!! Moge tylko pogratulowac i zalowac ze mnie tam niebylo zeby skosztowac te pysznosci co upichciliscie, ihihii

O nas napisze pozniej i czesc zamieszcze w watku o tesciach!!!

Do góry