reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż (PIERWSZE URODZINKI)

Oj widze ze to juz goraczka przedurodzinowa!!! Ja sie za bardzo nie przejmuje bo im wiecej sie martwie i wysilam tym gorzej mi wszystko zawsze wychodzi!!!
Biola, u nas na lipcowkach urodzinki juz sie zaczely, bo mama pare maluszkow ktore sie wymknely wczesniej z brzuszkow, a z 1 lipca mamy tez Olisia takze bedzie dwoch smykow swietujacyach w ten sam dzien! Co do imprezy to my tez robimy 7.07 bo Allanek ma urodzinki 2 a to jest poniedzialek! Jednak mimo wszystko kupilismy torcik ale bez napisow i ze 3 numery mniejszy bo bedziemy tylko my i tesciowie! Wczoraj tez kupilismy sztucce ale sa zapakowane wiec nie zrobie jeszcze fotki by wam pokazac!
Jagusiu jak mi sie u kogos rece w kuchnio trzesa to mowie ze to tak zawsze mam bo to poprostu nie moja kuchnia i sie gubie! hihih
My robimy na weekend grilla na dworze a w razie czego uciekniemy do garazu!!

reklama
He,he...Allanek bedzie obchodził swoje pierwsze urodzinki w moje 29...

A ja mam taki mały problem...Pomózcie kochane...Mianowicie chodzi o to ,że roczek Zuzy miał być u moich Rodziców bo jest duuuuża altana,duuuży murowany grill i ładny ogród-a u nas to jeszcze taki nieład raczej...Dom nie wykończony z zewnątrz,podjazd nie zrobiony,ogród...to raczej sama trawa...Stoły by trzeba"zbierać" ale mój Mario widzę,że by baaaardzo chciał by jednak te urodzinki u nas były bo jak mi tłumaczy to jest nasz dom i Zuzy i tak by było lepiej...Bo byłby na córy urodzinach gospodarzem...Ja w sumie chyba wiem o co mu chodzi tylko jakoś nie potrafię tego oddać pisząc...Ale z drugiej strony u Rodziców byłoby ładniej...Uhhhhhh....Co byście na moim miejscu zrobiły???

I mniej ważne pytanko-jakie torciki robicie czy zamawiacie???Bo do juutra musze się zdecydować a w głowie pustka!!!Tort niby zaklepany ale trzeba szczególy ustalić!!!

Kociu ja bym zrobiła u siebie:tak:,mimo tego,że nie wszystko wykończone macie...Mario ma racje to jest Zuzi domek i Wasz więc gdzi elepiej będziecie się czuli ..a przeciez o to chodzi najabrdziej.....;-):-)

co do tortu to ja jeszcze mam troszke czasu więc nie wiem jaki będzie.....:baffled:

Ja też się pomału ku temu skałaniam...Nie będzie tak ładnie ale jednak pierwsza impreza Zuzy tak naprawde u siebie...

A ja torcik taki sobie upatrzyłam(oczywiście z imieniem Zuzy i świeczką na obróżce) ale aż sama się zastanowiłam czy nie przesadzam z tymi kotami...

Kociu,ja tez mimo wszystko zrobiłabym w domku...tak jakoś słuszniej mi się wydaje,nieważne czy wykończone czy nie,ważne że u siebie:tak: ja nie mam mozliwości zrobic u siebie bo mieszkam u teściowej ale mamy warunki na dużą imprezę więc chcąc nie chcąc...
Co do torciku to..nie przesadzasz! jest super orginalny i napewno sie Zuzi spdoba,zamów taki! My bedziemy mieć tort ze zdjęciem Oliwiera,bedzie prostokątny ale raczej tradycyjny,jakas znajoma teściowej piecze pyszne torty,kilka widziałm i jadłam wiec zaryzykuję;-)
U nas juz wszystkie prezenty czekają,teraz tylko przygotowania....:happy2::sick:w sobotę wieczór i w nocy bedę siedzieć w kuchni i pichcić i w salonie i ubierac stoły...niestety trafiły sie jeszcze 2 ostatnie zaliczenia i cała sobota stracona na wyjazd na uczelnie:wściekła/y::-( Wyszło nam 22 osoby dorosłe i 6 dzieci:eek: także całkiem spora gromadka:tak:

Kociu ja tez bym zrobila tak jak Mario uwaza! Jezeli komus sie nie bedzie podobalo ze cos nie wykonczone to niech sobie idzie w kibinimatry! To sa urodzinki waszej Zuzki a nie zwiedzanie katow! A torcik sliczny, tylko nie gniewaj sie ale ja mam wrazenie jakby to twoj kotek mial urodzinki!!! To jest tylko moje zdanie wiec nie mysl ze cos Ci narzucam!!! (mam nadzieje ze cioe nie urazilam)

Co do ozdob to ja kupilam na razie cos takiego (ten clown)

A takie sztucce kupilismy dla Allanka

No to robimy u nas urodzinki!!!A co do torciku...to mimo,że baaaardzo mi się podoba i ogromną miałam ochptę go zamówić to przyznam,że też przez moment pomyślałam jak Agatka...że to jak Bajdusiowe urodziny i zamówiłam inny,taki zwyklejszy...

Oleńko,Ty taka obrotna babeczka jesteś ze ze wszystkim dasz radę!!!

Agatko,super ten clown!!!On jest tak duży???

Kociu jak nadmucham to ci powiem czy duzy ale na to wyglada ze tak, hihi, w komplecie sa jeszcze rece ci papierowe butki dla tego clowna, ciekawer co mi z tego wyjdzie?????

reklama
Do góry