reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Roczek tuż tuż (PIERWSZE URODZINKI)

Iwonko, Krecik ma racje, to Wy zawsze bedziecie ze szkrabkiem i jestescie dla siebie najwazniejsi. Mamusie masz kochaną :) A jedzonko zawsze mozna dluzej jesc :)
Nam zostało rowniez duzo jedzonka to wczoraj zrobilam poprawiny i zaprosilam sasiadow :) Kaja spala na noc a my odpoczywalismy w ogrodzie przy zapachu jedzonka z grilla.

reklama
Wlasnie wrocilam z pracy(nocna zmiana:(:()..z wielka torba prezentow dla Brianka od dziewczym z pracy..to sie jutro ucieszy:)nowe ubrana..kocyk...zestaw do piasku i duuuzo drobiazgow...kochane sa:):tak:

Iwonko to bardzo miłe ,że koleżanki z pracy pamiętały:-):tak:..przykre,żę najbliższa rodzina zawodzi czasami..:-(

Ja jestem w trakcie szykowania imprezki i już zaczynam mieć stresa:tak:..robimy jednak grill u mojej cioci bo my niestety nie mamy warunków w bloku..mam nadzieję,że pogoda dopisze bo coś się psuć zaczyna..do soboty już nie wiele czasu a ja jeszcze daleko w polu...ech fajnie,że macie to juz za sobą oczywiście ten stres bo sama imprezka to wielka przyjemność..:-)

nie dam rady odnieść się do wcześniejszych postów bo wpadłam na chwilkę ale po imprezce nadrobię zaległości..

U nas obędzie się niestety bez imprezy:-:)-(.Siostra wyjeżdża na urlop ,chrzestna zajęta (jest opiekunką cały tydzień) a i chrzestny zajęty.Trudno ,przecież nie bede zamawiać torta na dwie osoby ,odbijemy sobie to na urlopie.Od nas dostał samochodzik ,jeździk a od Kasi ,Grzesia i Mikołajka basen,więc nie jest źle:-)

Wiolu nic nie szkodzi ,ze bez imprezki.Najwazniejsze,ze pamietacie i dostal prezenty.To chyba jedyne co dziecko cieszy w dniu urodzin.A wczasy beda duzo lepsze od naszych nie zawsze dokonca udanych imprez;-)

Do góry